Gujo Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Pozdravljeni Admini... Zanima me ali je način na katerega se mi zadnjih nekaj dni odpirajo teme novost ali pa napaka. Karkoli je, se mi ne dopade preveč, ker moram vsak post posebaj klikniti, če ga hočem videti. lp Gujo (glej priponko)
Codeine Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Ne eno ne drugo. To je samo ena izmed možnosti izpisa objav, ki si jih lahko sam nastaviš. Desno zgoraj se nahaja menu "Možnosti", kjer si "Možnost izpisa" prestavi z "Linearno" na "Normalno".
SiR Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 NAstavitev pogleda maš 'preštelano'. Flat, threaded itd... Ti si želiš flat(ko so posti en za drugim), zdaj imaš pa threaded.
Alla Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Ali po slovesnko: zgoraj vsake teme imnaš na desni strani gumb "Možnosti" in tam izbereš opcijo prikaza foruma: Obrisano, Normalno ali Linearno+. Alla
Gujo Objavljeno Januar 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 Odlično... rešeno Hvala za vse odgovore in prevode. :OK: lp Gujo
Zdrawc Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 novost. :naughty: vsi pač niso vsevedni :fredy: blagor, tistim, ki vprašajo, kajti izvedeli bodo :yes:
Ice Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 seveda. :yes: saj zato pa so te strani tukaj. ko bi jih vec tudi tako uporabljalo. :doze: (sanjasvinjakukuruzpress)
zverac Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 ODLIČNOooo :worship: Le zakaj nisi počakal še tistih par dni, pa bi bil odličnjak s troletno zamudo!!???!!!!! :headbang: Kaj je že bilo tisto z "NEBEŠKIM KRALJESTVOM"?? :unsure:
Brejker Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Kwačkat mi je začel šele kakšen teden nazaj :unsure:
no_name Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Hvala bogu, da se najdejo taki "zamudniki"; na šihtu mi je začelo "zajebavat" danes, doma pa že 1 teden! Zrihtal u nulo :fredy:
frankie Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 Noben ms-ovec, ki ga poznam ni ostal na "linearno". Zanima me KOMU se je zdelo to boljsa varianta? In zdaj tudi vidim, da med tem ko pisem ni priakaza ostalih postov pod oknom za odgovor...ccc slabse za vecino!!!
Codeine Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 Noben ms-ovec, ki ga poznam ni ostal na "linearno". Zanima me KOMU se je zdelo to boljsa varianta?In zdaj tudi vidim, da med tem ko pisem ni priakaza ostalih postov pod oknom za odgovor...ccc slabse za vecino!!! Nobenga ms-ovca ne poznam, ki bi mu mi nastavili linearni pogled. Forum pač omogoča več različnih načinov prikazovanja, vsakdo si lahko izbere tistega, ki mu je všeč. Seveda izpisuje poste pod oknom za odgovor ?!?
Frips Objavljeno December 26, 2008 Opozori Objavljeno December 26, 2008 Seveda izpisuje poste pod oknom za odgovor ?!? Sedaj jih izpisuje, jih pa ni nekaj časa.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se