Miki Mauss Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Zanima me če kdo ve za kakšno stran kjer bi našel kak predelan kamion (šleper) v stilu pimp my ride, oziroma če obstaja kakšna dirkalna liga ali kaj podobnega pred časom je bila ena igrica (Mercedes benz truck racing). NA tovarniških straneh ni ničesar najti o tem. Vesel bom linkov. Danke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 (popravljeno) www.google.com vtipkaj truck racing ali truck races lahko dodaš še eurosport truck racing ... ali pa 'monster truck'... Popravljeno Januar 11, 2006. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno Januar 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2006 (popravljeno) take stvari naredim ponavadi predn po forumih morim nedolžne ljudi.... Pa nič. Hvala vseen Monster truck je pa osebni avto ali pickup na velikih biciklih, to me ne zanima. Popravljeno Januar 11, 2006. Popravil Miki Mauss Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seby7 Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 obstaja svetovno prvenstvo tovornjakov.. huda stvar :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno Januar 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2006 obstaja svetovno prvenstvo tovornjakov.. huda stvar :OK: Aha prek 1000 KM, premze hladijo kar z vodo, čist noro..... Neki sem sicer ženajdu sam ni to tist kar iščem. Kak predelan kamion bi me zanimu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seby7 Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 (popravljeno) www.britishtruckracing.co.uk www.truckracing.de Popravljeno Januar 11, 2006. Popravil seby7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 13, 2006 Deli Objavljeno Januar 13, 2006 klik mogoce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se