SiR Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 http://www.politicalcompass.org/ Moje koordinate: Economic Left/Right: -6.50 Social Libertarian/Authoritarian: -6.56 Še najbližje sta mi Gandhi in Dalaj Lama. Pa vi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Ecola ... tudi jaz sem Gandhi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 No SymRu. Do sedaj se po mojem se nisva strinjala. Vsaj to je podobno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 WTF sm pa jaz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Jst tut še ne vem kaj sem :? :? :? Grem po poti Stalina :P :P Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Grem po poti Stalina :P :P Lp Burnout od oktobra beremo Lenina boljševiki gradimo novi svet elektrificiramo planet dvajset milijonov ima Stalin na vesti ostalih dvesto nima kaj za jesti :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Evo še slikco kam me uvrščajo. Sam še nisem glih siguren :P sem še mlad :D Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Mene so malo čudno opredelili :devil: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Bullseye! Clo mojo fotko so majstri not prpopal! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Economic Left/Right: -3.13 Social Libertarian/Authoritarian: -2.15 :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Talk about politically correct: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Še en shiran Gandhi!! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 sem bolj liberalna in levo usmerjena kot gandhi :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 sem bolj liberalna in levo usmerjena kot gandhi :closedeyes: Gandi je bil često lačen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 gandi je iz neke druge pravljice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 (popravljeno) Hmmmm fajn fajn .) The_Political_Compass.doc Popravljeno Januar 12, 2006. Popravil pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VrUUUUUmmmm Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 Your political compass Economic Left/Right: -5.00 Social Libertarian/Authoritarian: -0.82 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 (popravljeno) wov kaki hipi sem :devil: ups z sliko je nekaj narobe, vglavnem levo in malo spodaj :alien1: Popravljeno Januar 12, 2006. Popravil PERVY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 12, 2006 Deli Objavljeno Januar 12, 2006 :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Januar 13, 2006 Deli Objavljeno Januar 13, 2006 Hem, kaj a ni nobenga desničarja tod okrog? Od kod potem desna ablast?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Pa res nobenega desničarja :D Ali pa je trend, da se ne javljajo med nasprotniki. V glavnem graf sem izbrisal, bil pa je dol-levo (pa ne preveč in vem zaradi česa). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 Super, tud jaz sem Ghandi ratal. Če bi bil res, potem bi na motorju glede na njegovo postavo še za kakih 10 km/h hitreje šel. :OK: lp Saint Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Februar 8, 2006 Deli Objavljeno Februar 8, 2006 živjo a še niste pogruntal da pri nas desničarjev ni so samo levičarji in jelinčičevi ostali pa se skrivajo za nami tako kot nekoč za nemci in italijani smrt fašizmu svoboda narodu janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Februar 8, 2006 Deli Objavljeno Februar 8, 2006 (popravljeno) živjo a še niste pogruntal da pri nas desničarjev ni so samo levičarji in jelinčičevi ostali pa se skrivajo za nami tako kot nekoč za nemci in italijani smrt fašizmu svoboda narodu janih A, da Slovenci sploh ne vemo kaj pomeni levica in kaj desnica v razvitem svetu, pa sploh ne pride v poštev? Ta domača delitev je plod vrlih novinarjev, ki so posoltirali zadeve po svoje, da se bolj ,,hudo,, sliši in da se lažje straši/manipulira ljudi.....in sedaj je zadeva ponarodela.....in funkcjonira le v tej naši dolini Šentflorjanski Popravljeno Februar 8, 2006. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 8, 2006 Deli Objavljeno Februar 8, 2006 (popravljeno) ... Sem mislu da bom bolj desno usmerjen :) Se posebej ker sem na take stvari kot so "Those with the ability to pay should have the right to higher standards of medical care ." odgovoril z strongly agree :yes: Popravljeno Februar 8, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se