Skoči na vsebino

Zelo dobro politično prepričanje

SiR

Priporočene objave

Your political compass

Economic Left/Right: -0.38

Social Libertarian/Authoritarian: -4.05

Glede na to, da ni nikogar tam blizu in gremo perke Anarchy bi rekel, da sem še najbližje Joey Ramone-u al pa Sid Vicious-u.

...

post-3863-1139515702.gif

kompas.bmp

post-3863-1139515837_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivo :hmm: Ein Mann, ein Auto, ein Komputer.... :OK:

Drek, sem mislo, da sem shrano pa nisem :angry2: No, sej na tej sliki tudi prav kaže...

post-1649-1139522734_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Your political compass

Economic Left/Right: -3.75

Social Libertarian/Authoritarian: -2.92

Authoritarian

Rahlo levo liberalen.

Bi kar bilo......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 leto pozneje...

Ne dajo mi spati, pa malo razkapam po starih MS temah.

Zanimivo, zanimivo ...

post-17236-1190755742_thumb.png

Torej, Ghandi je v bil v primerjavi z mano pravi desničarski avtokrat! :huh:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni je pa pika padla vun z ekrana, še zaj jo išem.

Nabom reko v kero smer (dolfa pa stalin,bi bla ponosna na mene..)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

post-14530-1190907816_thumb.png

Economic Left/Right: -4.88

Social Libertarian/Authoritarian: -3.08

Moderno je bit levosredinski, he,he. O:-) , saj to menda je to, a ne? :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v skladu z novimi časi in vrednotami velikega vodje sem se razsvetlil in malo prilagodil svoj kompas in se postavil tja kamor res sodim, med thacherko in hitlerja :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v skladu z novimi časi in vrednotami velikega vodje sem se razsvetlil in malo prilagodil svoj kompas in se postavil tja kamor res sodim, med thacherko in hitlerja :whistle:

:slap: No, ja, bistarčani so že po osnovi krepko desni. :whistle: :kva2: :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:slap: No, ja, bistarčani so že po osnovi krepko desni. :whistle: :kva2: :kva2:

naj živi naš poslanec joža! :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malo si vzadi, Pučnik je že pod zemlo..

žal tudi ti ! vzadi ! jožov pa ko dreka ! tako v bistrici kot v parlamentu ! recimo kakšni Jerovšek se še najde ! res sicer bolje da se ne bi, a kaj češ ! tombola ruls !

6009600.jpg

intelektualec, evropljanin, bajstričan ! huh ! :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malo si vzadi, Pučnik je že pod zemlo..

"naš joža" je naš ponos bistrice - poslanec Jožef Jerovšek, prvoborec za demokracijo in legalizacijo debilizma.

rude boy: nažalost se ne dela, ni samo nor, tudi skrajno nekulturen in prevzeten. pač tako kot se za pravega demokrata spodobi.

recimo primer 1 - kljub visokošolski izobrazbi ne ve, da se v knjižnični čitalnici ne pogovarja z knjižničarko čez celo čitalnico in ne govori glasno (z obveznim kriljenjem po zraku) po mobitelu.

primer 2: če pride v kafič in slučajno ob kavi bereš časopis, ki ga zanima (Direkt), ti ga bo iztrgal iz rok, rekel "samo neka pogledam" in ga odnesel. kak "oprosti a lahko samo nekaj pogledam" za pravega demokrata ne pride v poštev!

primer 3: v času pred volitvami je najboljši način za kontak z volilci da se nepovabljen udeležuješ pogrebov in sedmin kjer se potem rokuješ z vsemi in se jim predstavljaš. naj te ne moti če te svojci gledajo čudno ker te noben ni povabil - konec koncev je velika čast če pride poslanec Joža k tebi zastonj pit in jest.

primer 4: poslanec Joža po kozarču ali dveh preveč - ni za opisat, to moreš dožvet, sploh ko ga noge ne nosijo več vredu. po lastnih besedah takrat dobi "telečja kolena!" (opis izhaja iz podobnosti z mladorojenim teletom, ki se prvič poskuša postaviti na noge).

iz vsega naštetega in še več me je v političnih debatah kar sram povedat da sem bisterčan, namreč še preden uspem povedat da NISEM Jerovška volil te že vsak vpraša kaj je tu ljudem da je to tele vedno izvoljeno :headbang:

PS: Joža seveda globoko spoštuje Pučnika, čeprav sem prepričan, da se Pučnik niti slučajno nebi htel z njim kje okoli kazat ali imet njega za glavnega PR-ovca. :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 5 let pozneje...

mogoce komu (spet) pomaga.......... kakorkoli. ali tudi ne.

zabavno je vsekakor.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!