Tepko Objavljeno Februar 9, 2006 Deli Objavljeno Februar 9, 2006 Your political compass Economic Left/Right: -3.25 Social Libertarian/Authoritarian: -1.79 Huh... kr neki. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 9, 2006 Deli Objavljeno Februar 9, 2006 Your political compass Economic Left/Right: -0.38 Social Libertarian/Authoritarian: -4.05 Glede na to, da ni nikogar tam blizu in gremo perke Anarchy bi rekel, da sem še najbližje Joey Ramone-u al pa Sid Vicious-u. ... kompas.bmp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 9, 2006 Deli Objavljeno Februar 9, 2006 Zanimivo :hmm: Ein Mann, ein Auto, ein Komputer.... :OK: Drek, sem mislo, da sem shrano pa nisem :angry2: No, sej na tej sliki tudi prav kaže... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 Your political compass Economic Left/Right: -3.75 Social Libertarian/Authoritarian: -2.92 Authoritarian Rahlo levo liberalen. Bi kar bilo...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 ;) rezultati so takšni, ker ste odgovarjal po lastni presoji in ne po političnem prepričanju.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Ne dajo mi spati, pa malo razkapam po starih MS temah. Zanimivo, zanimivo ... Torej, Ghandi je v bil v primerjavi z mano pravi desničarski avtokrat! :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Meni je pa pika padla vun z ekrana, še zaj jo išem. Nabom reko v kero smer (dolfa pa stalin,bi bla ponosna na mene..) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 Economic Left/Right: -4.88 Social Libertarian/Authoritarian: -3.08 Moderno je bit levosredinski, he,he. O:-) , saj to menda je to, a ne? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 brezveze vsi smo isti....kvadratek dol kvadratek dol... :glare: Economic Left/Right: -4.75 Social Libertarian/Authoritarian: -4.41 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno September 27, 2007 Deli Objavljeno September 27, 2007 No tkole pa jst stojim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 28, 2007 Deli Objavljeno September 28, 2007 v skladu z novimi časi in vrednotami velikega vodje sem se razsvetlil in malo prilagodil svoj kompas in se postavil tja kamor res sodim, med thacherko in hitlerja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 v skladu z novimi časi in vrednotami velikega vodje sem se razsvetlil in malo prilagodil svoj kompas in se postavil tja kamor res sodim, med thacherko in hitlerja :whistle: :slap: No, ja, bistarčani so že po osnovi krepko desni. :whistle: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 :slap: No, ja, bistarčani so že po osnovi krepko desni. :whistle: :kva2: :kva2: naj živi naš poslanec joža! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 Malo si vzadi, Pučnik je že pod zemlo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 Malo si vzadi, Pučnik je že pod zemlo.. žal tudi ti ! vzadi ! jožov pa ko dreka ! tako v bistrici kot v parlamentu ! recimo kakšni Jerovšek se še najde ! res sicer bolje da se ne bi, a kaj češ ! tombola ruls ! intelektualec, evropljanin, bajstričan ! huh ! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 ko ga srečam naslednjič na ulici ga vprašam al je res tak nor, al se samo dela ! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 Mandelasti Gandhi. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 Malo si vzadi, Pučnik je že pod zemlo.. "naš joža" je naš ponos bistrice - poslanec Jožef Jerovšek, prvoborec za demokracijo in legalizacijo debilizma. rude boy: nažalost se ne dela, ni samo nor, tudi skrajno nekulturen in prevzeten. pač tako kot se za pravega demokrata spodobi. recimo primer 1 - kljub visokošolski izobrazbi ne ve, da se v knjižnični čitalnici ne pogovarja z knjižničarko čez celo čitalnico in ne govori glasno (z obveznim kriljenjem po zraku) po mobitelu. primer 2: če pride v kafič in slučajno ob kavi bereš časopis, ki ga zanima (Direkt), ti ga bo iztrgal iz rok, rekel "samo neka pogledam" in ga odnesel. kak "oprosti a lahko samo nekaj pogledam" za pravega demokrata ne pride v poštev! primer 3: v času pred volitvami je najboljši način za kontak z volilci da se nepovabljen udeležuješ pogrebov in sedmin kjer se potem rokuješ z vsemi in se jim predstavljaš. naj te ne moti če te svojci gledajo čudno ker te noben ni povabil - konec koncev je velika čast če pride poslanec Joža k tebi zastonj pit in jest. primer 4: poslanec Joža po kozarču ali dveh preveč - ni za opisat, to moreš dožvet, sploh ko ga noge ne nosijo več vredu. po lastnih besedah takrat dobi "telečja kolena!" (opis izhaja iz podobnosti z mladorojenim teletom, ki se prvič poskuša postaviti na noge). iz vsega naštetega in še več me je v političnih debatah kar sram povedat da sem bisterčan, namreč še preden uspem povedat da NISEM Jerovška volil te že vsak vpraša kaj je tu ljudem da je to tele vedno izvoljeno :headbang: PS: Joža seveda globoko spoštuje Pučnika, čeprav sem prepričan, da se Pučnik niti slučajno nebi htel z njim kje okoli kazat ali imet njega za glavnega PR-ovca. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 2, 2007 Deli Objavljeno Oktober 2, 2007 (popravljeno) evo še mene hehe: pcgraphpng.php.png Popravljeno Oktober 2, 2007. Popravil _Nejko_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 15, 2013 Deli Objavljeno Maj 15, 2013 mogoce komu (spet) pomaga.......... kakorkoli. ali tudi ne. zabavno je vsekakor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 16, 2013 Deli Objavljeno Maj 16, 2013 Ampak samo zabavno. Isti qrac, kot bi ti ena Fata šlogala iz kufeta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se