Broj Jedan Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 (popravljeno) Čuk Noris je štel od ena pa do neskončno - in to dvakrat. Čuk je samo enkrat imel težavico z nekim 27tonskim dinozaurom - konc pa tkoaltko vemo .. Čuk uporablja Windows 98 - pri nejmu delajo .. Čuk vliva tako strahospoštovanje, da mu ni treba brati knjige, ki leži pred njim - knjiga mu kar sama vse pove kako izgleda Čukov udarec okoli stolpnice - tega ne ve nihče .. vsi ki so to izvedeli so mrtvi Čuk spi pri luči, vendar ne zato, ker bi se bal teme, ampak ker se tema boji njega .. Čuku ni treba plezati na Ajflov stolp, ker le ta pride h njemu in se postavi pod njega Čuk je ... itd Popravljeno Oktober 16, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 (popravljeno) Čuk je s tremi leti nekomu preipeljal en kick-okol-sveta .. od takrat naprej se zemlja vrti Čuk je nekoč na divjem zahodu butnil prvega jezdeca v vrsti petdesetih .. vsi so popadali s konjev. Tako je Čuk izumil domino. Čuk v svoji hiši nima vrat - samo zidove skozi katere skače. Popravljeno Oktober 17, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Chuck in Attack Massacer Ninjas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 (popravljeno) Čuk vs. Johnny Cash Popravljeno Oktober 18, 2006. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 (popravljeno) Čuk je zamašiw skretno školjko - s scanjem Čuk pozna zadnjo številko števila "PI" otroci spijo v kostumih Superman-a Superman spi oblečen v Čuka Čuk zna fantastično speči čevape - pod vodo Popravljeno Oktober 18, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 čak ne leti z avionom, avion leti s čakom. Čak se ne more zaleteti z avtom četudi se mi na cesto postavi zid. Zakaj ima čak brado?? Na celem svetu ni klince ki bi bila dovolj ostra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Upam, da pride nekoč Čak v našo malo vas........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 Upam, da pride nekoč Čak v našo malo vas........... Čuk je šel skozi neko vas. Ko je prišel iz vasi je za njim ostala vas duhov. O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 29, 2006 Deli Objavljeno Oktober 29, 2006 Čakanje :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 ....in wendar se najde nekdo močnejši :whistle: [attachmentid=85576] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 “Slovenians don't commit suicide. Chuck Norris commits suicide on Slovenians.” ~ Chuck Norris on Slovenia “I pity the fools who are Slovenian!” ~ Mr. T on Slovenia “There are two kinds of people in this world, those with loaded guns, and those who live in Slovenia.” ~ Clint Eastwood on Slovenia “I HAVE HAD IT WITH THESE MOTHERFUCKING SLOVENIANS IN THIS MOTHERFUCKING SLOVENIA!!” ~ Samuel L. Jackson on Slovenia “Slovenia sucks!” ~ Captain Obvious on Slovenia Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Je kdo že opazil, da Chuck v vsaki epizodi izjemno malo govori. Nič. Ali pa v vsakem kadru le stavek. Maksimalno dva. Če se zavzameš, je čudno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Zdaj pa ti meni, prosim lepo, razloži, zakaj bi nekdo tako "nadvse" kot Čak, sploh moral govoriti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Zdaj pa ti meni, prosim lepo, razloži, zakaj bi nekdo tako "nadvse" kot Čak, sploh moral govoriti? No, verjetno je v filmu, sploh zvočnem, komunikacija z "Dober dan. Kaj je novega" obvezna sestavina folma. Misliš, da ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 No, verjetno je v filmu, sploh zvočnem, komunikacija z "Dober dan. Kaj je novega" obvezna sestavina folma. Misliš, da ne? Zakaj bi pa Čak kogarkoli vpraševal kaj je novega? Vse kar je bilo, je in kar šele bo, on itak ve. Zavedaj se, da vse kar je, je samo zato, ker Čak to dovoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Zakaj bi pa Čak kogarkoli vpraševal kaj je novega? Vse kar je bilo, je in kar šele bo, on itak ve. Zavedaj se, da vse kar je, je samo zato, ker Čak to dovoli. Razumem. Ga bom vprašal pred filmom, koga in zakaj bo danes tepel. He, he, he.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Zakaj bi pa Čak kogarkoli vpraševal kaj je novega? Vse kar je bilo, je in kar šele bo, on itak ve. Zavedaj se, da vse kar je, je samo zato, ker Čak to dovoli. No pol pa naj pove kje bomo meli petkovo čago na Ptuju. Če vse ve. Pa zakaj ga ni blo v soboto v dvorano Tabor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 No pol pa naj pove kje bomo meli petkovo čago na Ptuju. Če vse ve. Pa zakaj ga ni blo v soboto v dvorano Tabor? Ja pa kaj si ti nor, kako vprašanje. :slap: Kaj kje, pri Pomaranči seveda. :blush: V soboto pa ni prišel, ker sem se ga jaz tak fejst nadeval, da me je moral cel večer in pozno v noč, na svojih krepkih plečih okoli nosit. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 V soboto pa ni prišel, ker sem se ga jaz tak fejst nadeval, da me je moral cel večer in pozno v noč, na svojih krepkih plečih okoli nosit. :grim :eek: Zdej pa res ne vem,a se mi je sanjalo,ali sem nekje prebral,da ima Čak rad fante? :hmm: Da ni tebe slučajno drugi dan ritka bolela,ti pa si mislo,da od pira? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 :grrr ne ne, tisto je bilo zaradi smrdecih palck. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 http://freeweb.siol.net/anicina/jansa/ :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 JJ je premagal Čaka B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 :eek: http://freeweb.siol.net/anicina/jansa/ :evilgrin: ... Broj 1 je v resnici Janez Janša. ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 (popravljeno) :eek: izdajalec :blush: Lobo je pa v resnici F.Rode von Vatikan B) .......... :evilgrin: Tako ... zdey wsi vedo wse .. tudi Čuk Nori ..! :OK: Popravljeno Marec 14, 2007. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se