snoopy Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Kaj sem pa jaz?? :? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Kaj sem pa jaz?? :? B) Pes :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 :eek: ... Broj 1 je v resnici Janez Janša. ... šit - čisto zares to piše v celem spisku - ta avtorska budala .. meni se ni dalo vsega čitati .. in res ne bi bilo treba tega ven vleči, saj večina ne bi zvedela za to lažno, sramotno in skrajno žaljivo obdolžitev .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 itak.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 baje je en slovenc k je cist Chucku podobn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 baje je en slovenc k je cist Chucku podobn ja Vapo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 22, 2007 Deli Objavljeno Julij 22, 2007 baje je en slovenc k je cist Chucku podobn ja Vapo... To je čista laž. V resnici je en Chuck v ZDA čisto podoben Vapotu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 To je čista laž. V resnici je en Chuck v ZDA čisto podoben Vapotu. Bil stari, bil..... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Bil stari, bil..... :krneki: Ja na levi roki mu nekaj manjka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Ja na levi roki mu nekaj manjka... Ma tisto so predpriprave za naslednjo maškarado. Vapo se misli maskirat v kriglpir, pa so mu ročaj namontirali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kadilec Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 A to je tisti Čak, ki je prvi vrtljiva vrata zaloputnil :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 a ni on stric fighter ? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 a ni on stric fighter ? :P Vapo! :eek: Kaki stric? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 Ubogi reveži, sploh se ne zavedajo posledic... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 ... :krneki: ..jako mudo---čaki...nosonja.. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 Ubogi reveži, sploh se ne zavedajo posledic... :( ipon al "mavašigeri"? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 hu da fak is čuki norris :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 hu da fak is čuki norris :closedeyes: :slap: Ufff ... bolje, da se danes ne prikažeš na Šentiljskinevemkolikože, Vapo te bo na ... kam že vrgo? :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 Jaz prijem dans na šentilsko .... da vapeju eno bantrgo stisnem čez vuho ... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 Jaz prijem dans na šentilsko .... da vapeju eno bantrgo stisnem čez vuho ... Pa si upaš? :naughty: Ful me veseli, da se spet vidimo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 Ko bi se zavedali da se z ognjem ne smeš igrat... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 ipon al "mavašigeri"? :) Aidi bom jst še z enm kikomijem po luftu prletela :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 ipon al "mavašigeri"? :) Aidi bom jst še z enm kikomijem po luftu prletela :lol1: Sami amaterji... :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 don't mess with vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 28, 2008 Deli Objavljeno Oktober 28, 2008 hu da fak is čuki norris :closedeyes: Tisti, zaradi kterega deklice naokoli hodijo z nasmehom na obrazu........vključno tvoja. :evilgrin: Jaz prijem dans na šentilsko .... da vapeju eno bantrgo stisnem čez vuho ... Pa daj si no enkrat za spremembo bulere gor, da neom spet zaspal od dolgcajta poleg... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se