mirjana81 Objavljeno Januar 15, 2006 Deli Objavljeno Januar 15, 2006 zanima me kakšna je poraba golfa IV V5 moja poraba je 9 litrov ali je to veliko ali malo,,,, motor je 2,3 110 kw :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 15, 2006 Deli Objavljeno Januar 15, 2006 (popravljeno) To je bolj malo. Popravljeno Januar 15, 2006. Popravil Grilzz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Januar 15, 2006 Deli Objavljeno Januar 15, 2006 glede na vse tvoje odprte teme tukaj se tvoje življenje suče samo okoli tega golfa :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 15, 2006 Deli Objavljeno Januar 15, 2006 za 2,3 mašino ni to nič, očitno imaš lahko nogo :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Januar 15, 2006 Deli Objavljeno Januar 15, 2006 Verjetno jo tudi visoko dvigneš - obe, da pokriješ vse stroške tega avtomobila. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mirjana81 Objavljeno Januar 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2006 leon hvala lepa za odgovor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 15, 2006 Deli Objavljeno Januar 15, 2006 Verjetno jo tudi visoko dvigneš - obe, da pokriješ vse stroške tega avtomobila. :devil: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Januar 16, 2006 Deli Objavljeno Januar 16, 2006 Mirjana81 oprosti. Poraba za takšno prostornino in moč ni velika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 Je lih prou :) za tako mašino bi pričakvou 10+ ;) pa ne zdej ženske ka0 ne tiščijo pa to..lih zadnič me ena hotla dragat na semaforju u šiški hehe :D zanimivo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 Verjetno jo tudi visoko dvigneš - obe, da pokriješ vse stroške tega avtomobila. :devil: Hi, hi :devil: Je lih prou :) za tako mašino bi pričakvou 10+ ;) pa ne zdej ženske ka0 ne tiščijo pa to..lih zadnič me ena hotla dragat na semaforju u šiški hehe :D zanimivo :OK: Ma kaj ženske ne tiščijo - mojo sem že parkrat zalotil pri živalskem divjanju. Najprej mi je vse robove na gumah poradirala (ko je prišla na morje), zadnjič pa, ko je mislila da spim, je pa cel avtoban folgas tiščala. (vedno zasleduje kakšne tipe v črnih avtih press) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se