Motorist_ Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 Popravek, najnovejša verzija je 06/07, no vesel bi bil če bi kdo imel katero od zadnjih dveh in jo bil pripravljen "posodit" 05/06 "sposojena" z mule in dela brez problema. 06/07 "sposojena" z mule in ne dela. Za prvi zagon rabiš original DVD potem pa ne več (tako je vsaj bilo še teden dni nazaj. Upam, da bodo "pametni" v kratkem našli način za . . . . ) :hmm: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 05/06 "sposojena" z mule in dela brez problema. 06/07 "sposojena" z mule in ne dela. Za prvi zagon rabiš original DVD potem pa ne več (tako je vsaj bilo še teden dni nazaj. Upam, da bodo "pametni" v kratkem našli način za . . . . ) :hmm: lp Isto meni...05/06 dela bp, 06/07 pa nikakor ne. Bo izgleda treba malo počakat...mogoč pa se nas bojo pa še kaj usmilili in zrihtali v angleščini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 še vedno nisem našel enega poštenega planerja poti ki bi imel možnost izbire da ti izračuna pot samo po normalnih cestah ker nočem voziti po avtocesti . ali obstaja kakšen online planer z to opcijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 še vedno nisem našel enega poštenega planerja poti ki bi imel možnost izbire da ti izračuna pot samo po normalnih cestah ker nočem voziti po avtocesti . ali obstaja kakšen online planer z to opcijo Evo ti: http://www.uk.map24.com/ Dolžan si mi :beer1: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 Evo ti: http://www.uk.map24.com/ Dolžan si mi :beer1: :naughty: seveda možnost da se srečava je 1 proti 100 :hmm: če pa se bo pa padlo :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 Michelin včasih malo bluzi! Npr.: Dela na cesti, katerih praktično ni videti, ali pa sem jih prefrčal :blink: zaprejo Michelinu vse ceste po tisti dolini. Klub obilici vzporednic nekaj m do nekja 100 m od glavne ceste. In te Mišelinko debilko hoče poslati še nekaj 10km južneje. E ne boš bajsi! :angry: Velja za Pontebbo, to je kraj, kjer zaviješ na Mokrine! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 http://beta.najdi.si/index.jsp?q=&tab=maps&o=0 POGLEJTE zemljevid slovenije pomoje zelo uporabna zadeva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Julij 25, 2006 Deli Objavljeno Julij 25, 2006 Res! POGLEJTE zemljevid Slovenije, tudi po moje zelo uporabna zadeva. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 Kul, celo naša drvarnica se vidi :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Julij 26, 2006 Deli Objavljeno Julij 26, 2006 to je pa dobra zadevca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se