klimbra Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Pridem sedet na štenge pod oder,.........in uživat v orgazmičnih vibracijah Hočkotove bas kitare. Kullllll.....vsaj neki orgazmičnega v zadnjem času......bom zdržal še teh nekaj dni.......khmmmmm......mesecev!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Mhm. Mladost na stopnicah. :xx: No, pust'mo malenkosti. Bom na štengah. :yea1: P.s.: Radi se 'mejmo. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 P.s.: Radi se 'mejmo. :cry: :o Pa sey pridem tut jest no. :yes: Pa nehi cvilt. :rolleyes: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 :o Pa sey pridem tut jest no. :yes: Pa nehi cvilt. :rolleyes: :004 Mogoče bi pa tudi jaz prišla... da se končno enkrat ob že dolgo obljubljenem pivu (jaz tebi) dogovoriva, kje bo imel kdo pr Ediju letos šotor postavljen .) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Mogoče bi pa tudi jaz prišla... da se končno enkrat ob že dolgo obljubljenem pivu (jaz tebi) dogovoriva, kje bo imel kdo pr Ediju letos šotor postavljen .) :) :eek: :OK: Nič MOGOČE?! Nujno se morva zment glede lokacije za letošnjo sezono. Praktično mam ves urbanizem že splaniran; državni lokacijski načrt pa tik pred sprejemom. Da ne bom :topic: : neskončno se bo fino pogovarjat s tabo ob :beer1: :music2: in :010 . Na, pa še tebi enga :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Februar 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 20, 2006 (popravljeno) Dragi moji, zaradi okoliščin na katere žal nimamo vpliva, je koncert prestavljen za en dan in sicer na četrtek 16. Marec 2006. Zdaj imate krasen izgovor, da si vzamete petek fraj. .) Kraj dogajanja in ura ostajata enaka. h. P.S. prosim, da kateri od moderatirjev to popravi v naslovu teme in prvi objavi. Hvala. Popravljeno Februar 20, 2006. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 Dragi moji, zaradi okoliščin na katere žal nimamo vpliva, je koncert prestavljen za en dan in sicer na četrtek 16. Marec 2006. Zdaj imate krasen izgovor, da si vzamete petek fraj. .) Kraj dogajanja in ura ostajata enaka. h. P.S. prosim, da kateri od moderatirjev to popravi v naslovu teme in prvi objavi. Hvala. Ah kurc ... pol pa nič :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 Ah kurc ... pol pa nič :doze: kaj da ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 kaj da ne? Ja kdo bo pa v petek delal :? Četrtek pa res ni dan z metek :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 Ja kdo bo pa v petek delal :? Četrtek pa res ni dan z metek :trance_33_sleep: četrtek je dan za rekreacijo ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 četrtek je dan za rekreacijo ! :OK: Rudi, če obljubiiš, da se boš rekreiral z mano in mojo najljubšo bjondo ... potem ... potem ... prideva .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 Ja kdo bo pa v petek delal :? Četrtek pa res ni dan z metek :trance_33_sleep: hotschko ti je že ponudil odgovor... Zdaj imate krasen izgovor, da si vzamete petek fraj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 hotschko ti je že ponudil odgovor... NEMOGOČE :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 (popravljeno) NEMOGOČE :cry: Kako nemogoče? Poglej ga: Zdaj imate krasen izgovor, da si vzamete petek fraj... B) Popravljeno Februar 20, 2006. Popravil Wobewt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 ... je koncert prestavljen za en dan in sicer na četrtek 16. Marec 2006 ... P.S. prosim, da kateri od moderatirjev to popravi v naslovu teme in prvi objavi. Hvala. urejeno. :) srečno! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: se po dolgem casu spet vidimo tam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 A mate kako preredbo od Robbia Williamsa :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 to bo za orto dogodek meseca.. tko da valjda da pridem.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 to bo za orto dogodek meseca.. tko da valjda da pridem.... Za orto je dogodek meseca takrat kadar sem jaz gost .) Se pravi ma orto kar veliko dogotkov meseca :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 Za orto je dogodek meseca takrat kadar sem jaz gost .) Se pravi ma orto kar veliko dogotkov meseca :yes: :hmm: hmm zakaj pa te še nisem srečal not :P :lol1: aja bom mogu mal bolj hodit tja not :P Drugače pa se neslikam tja ob kakšni osmi... je treba kmalu začet da ne bo zmankalo pira :krneki: Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 Kako nemogoče? Poglej ga: Zdaj imate krasen izgovor, da si vzamete petek fraj... B) Treh bjond zaradi tehničnih motenj na oddajniku Beli Križ ne bo :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Februar 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 20, 2006 A mate kako preredbo od Robbia Williamsa :? Ace of spades :lol: Treh bjond zaradi tehničnih motenj na oddajniku Beli Križ ne bo :( :( :( ja škoda no ... bi se splačal potrudit, ker bo tokrat morda res zadnjič. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 Ace of spades :lol: ja škoda no ... bi se splačal potrudit, ker bo tokrat morda res zadnjič. :blink: Za največjo ... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 Treh bjond zaradi tehničnih motenj na oddajniku Beli Križ ne bo :( :( :( alo, sova javi se, sova javi se ! čuk se je oženil ! mi smo tukaj ! sedaj pa gremo ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 Ace of spades :lol: ja škoda no ... bi se splačal potrudit, ker bo tokrat morda res zadnjič. :blink: Če obljubiš, da bo štanga in Lado na njej :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se