Icy Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 (popravljeno) Hotschko :OK: ... in sem danes gluh ko top, sam pravjo da po enem tednu bom spet slisal (na pol) :( Kje ste pa Silver Machine stauhal?? Saj vecina včeraj prisotnih še rojena ni bila, ko so jo prvič špilal (pa ne Metropolis) Popravljeno Marec 17, 2006. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Kje ste pa Silver Machine stauhal?? Saj vecina včeraj prisotnih še rojena ni bila, ko so jo prvič špilal (pa ne Metropolis) Metropolis-Motorhead-Lemmy-Hawkwind. B) Odlično, pirrulz. sedi, pet. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Glavno, da ste se imeli lepo... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 Bom kratek: Pasalo je in ni mi žal, da.... :OK: jaz tud... ni me blo :angry2: , žal mi je... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 17, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 17, 2006 (popravljeno) uf ... uf ... zmatran ... :blink: me veseli, da ste užival ... jaz sem kar fajn imel :) Popravljeno Marec 17, 2006. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 uf ... uf ... zmatran ... :blink: me veseli, da ste užival ... jaz sem kar fajn imel :) Ehm... Jst nisem uspel prinest ven Cd-ja. Sej se da to kako zrihtat a ne :) K mi je res kul muska, pa bi ga mel :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 17, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 17, 2006 njet bljem ... pošlji mi poštni naslov na mail, ali pa se dobimo kakšno sredo v Twinu al pa kaj podobnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 njet bljem ... pošlji mi poštni naslov na mail, ali pa se dobimo kakšno sredo v Twinu al pa kaj podobnega. Sreda v twinu se sliši kar vredu :D Hvala lepa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 o koncertu vse pohvalno :OK: vse kar je povedal moj sosed v opazovanju koncerta, mr. Lazanja, je čisto res :OK: če je bil to res zadnji koncert velike trojke, je to res velika, velika škoda za vse, ki smo bili sinoči v Ortu in velik uspeh za vse ljubitelje narodno-zabavne glasbe :hmm: P. S.: še vedno mi odbeva v ušesih (dobrvivestekaj) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 P. S.: še vedno mi odbeva v ušesih (dobrvivestekaj) ;) ...a se začne na F in konča na T? :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 A si ga zgubu (al pa pozabu na stopnicah), stari ? :grim :grrr skozlal sm ga in zdaj življenje enostavno ni več isto, kot prej ;) :SS :SS pukin' all over the world Glavno, da ste se imeli lepo... :yea2: Hvala za ta pomembni napotek ...a se začne na F in konča na T? :whistle: :naughty: Gweks, pišeš, kot da bi bil tam :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno Marec 18, 2006 Deli Objavljeno Marec 18, 2006 (popravljeno) 1. eno pivo ni zadost... :yea2: 2. a smo Volka že najdl.... :yea2: 3. nasvidenje marca 2007 :yea2: :OK: :OK: :OK: Popravljeno Marec 18, 2006. Popravil eWe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 (popravljeno) Bemtiš, mulc, spet si bil tam! Dobr, da kdo te špijunske slike objavi! Čist mi boste otroka frderbal! :angry2: :cry: Popravljeno Marec 20, 2006. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Čist mi boste otroka frderbal! :angry2: :cry: Ma dej, horči, a ne vidiš, da so bli tut drugi otroci tam? :) :D :P Da o vzgojiteljih in celo ravnatelju ne govorim. :) .) Men je pa še zmeri Wobi tanarbelj lep na sliki. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Ma dej, horči, a ne vidiš, da so bli tut drugi otroci tam? :) :D :P Da o vzgojiteljih in celo ravnatelju ne govorim. :) .) Men je pa še zmeri Wobi tanarbelj lep na sliki. :grim Ja, sej tista teta zraven njega ga tud prow zalublen gleda! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Ja, sej tista teta zraven njega ga tud prow zalublen gleda! .) Mogoče jo je za rit prijel. B) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Mogoče jo je za rit prijel. B) :grim Mogoće. :yes: Pr Wobiju ankol ne veš. :huh: Sicer bo pa verjetno eWe kej več vedla o tem. :hmm: Al pa volk. :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 @HHV: še ti bi se prišel frderbat :devil: , bi bilo več škode .) , z nami ni bilo veliko škode :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 (popravljeno) eWe ne ve nič o tem, saj je vendar slikala.... O:-) Popravljeno Marec 20, 2006. Popravil eWe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Mogoče jo je za rit prijel. B) :grim Damn. B) :grim Kuku veste? :OK: Mogoće. :yes: Pr Wobiju ankol ne veš. :huh: Sicer bo pa verjetno eWe kej več vedla o tem. :hmm: Ewe nič ne "ve"... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Metrooopooooliiiis insiiiiiide my heeead Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 20, 2006 Deli Objavljeno Marec 20, 2006 Gweks, pišeš, kot da bi bil tam Pišem, kot sem ga nazadnje slišal... ;) Mi pa ni bilo usojeno ga slišati še zadnjič... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Metrooopooooliiiis insiiiiiide my heeead Po nekaterih dopisih v to rubriko moram deliti tvoje veselje ob odkritju, da imaš glavo še. Ko si jo držal v rokah, sem bil prepričan, da telefoniraš (premikal si ustnice). Za drugič bom vedel. P.S. rubrike "OPREMA - čepki za ušesa" ne spremljam več, ker jih verjetno nikdar več ne bom potreboval. Če bi mi rad kaj povedal, raje napiši (lajtšou je bil bolj za1krc). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Skoda, da ni veckrat letno. Tako lustno je bilo nekaj casa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 a letos se obeta kakšen reUnion? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se