tati Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 Ofkors, zakaj pa naj ne bi šla :hmm: B) a ja, fajn :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 001 to day M :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 se vidmo :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Fire, mizo... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 He, he B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 That's the way I like it baby... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 He, he B) A bova torej končno na-za zdravje enega(dva, tri, štiri...deset... :kva1: ) ruknila? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 oh yeah oh yeah pridemo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Vsi k mi hočte dat za pir....mi lahko danes date :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 U kurac, mel najboljši namen pridet, pa me zdravje sfookalo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 zaradi družinskih obveznosti (mam hud vikend napovedan) ne pridem, bom pa mislil na vas ob pivu in milozvočnih melodijah pridigarjev v lokalnem klubu :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 16, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2007 no fajn ... vidim, da razpoloženje raste. Po zadnji vaji v sredo sem tudi sam končno pomirjen in brez skrbi ... :D B) ... imam pa eno prošnjo/vprašanje/željo: A bi se komu dalo po koncertu pomagat kakšen kos opreme odnest iz odra po stranskih štengah dol v avto ... verjetno bo gužva in je treba biti čimbolj expeditiven, da bo več časa ostal za pijačko in klepet :fredy: ... prostovoljci se mi prosim javite na MAIL na GSM ali pa če ste ob 21h pri šanku v pritličju, da se par malenkosti zmenmo ... če bomo hitri bo vsega skupaj v 5 min. konc B) ... 10XIA P.S. 10XIA = TenX In Advance B) U kurac, mel najboljši namen pridet, pa me zdravje sfookalo :SS ti kar prid ... boš od vsega hudega ozdravel :) ... predvsem zaradi na zeliščnih napitkov :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Bom jst pomagu frštekarijo nosit. Če ne bom nabit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 no fajn ... vidim, da razpoloženje raste. Po zadnji vaji v sredo sem tudi sam končno pomirjen in brez skrbi ... :D B) ... imam pa eno prošnjo/vprašanje/željo: A bi se komu dalo po koncertu pomagat kakšen kos opreme odnest iz odra po stranskih štengah dol v avto ... verjetno bo gužva in je treba biti čimbolj expeditiven, da bo več časa ostal za pijačko in klepet :fredy: ... prostovoljci se mi prosim javite na MAIL na GSM ali pa če ste ob 21h pri šanku v pritličju, da se par malenkosti zmenmo ... če bomo hitri bo vsega skupaj v 5 min. konc B) ... 10XIA P.S. 10XIA = TenX In Advance B) ti kar prid ... boš od vsega hudega ozdravel :) ... predvsem zaradi na zeliščnih napitkov :D :D Bi nosil stvari ampak žal to predstavlja nepravilno obremenitev in bi porušilo simetrijo mojega telesa. Bom pa za moralno podporo. :) p.s. resnica je sicer drugačna ampak se mi zdi dokaj zabavna razlaga...hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 @ hočko če bom najmlajši na koncertu, bom vse dol znosu.... :naughty: (ampak u svoj auto) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Sej se bomo za šankom zmenli :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 bom pa mislil na vas ob pivu in milozvočnih melodijah pridigarjev v lokalnem klubu :beer2: se bom pridružil Pervyu & prderigarjem & milozvočnim melodijam ! jebiga ! bajstrica nas željno pričakuje ! :) janče tudi ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 16, 2007 Deli Objavljeno Marec 16, 2007 Fire, mizo... ;) Bom probal B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 Eden izmed bolj volhkih koncertov in obrobnih dogajanj, ki so se prenesla v tostranski solisticij. Še ugotovim kje ima avto in zakaj, pa sem zmagal. Kaj rabiš, da dobr pičiš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 Kul je blo :D Še dober da nisem nič pil :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 hocko, dobr ste ga zgal :worship: :worship: :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 Kaj rabiš, da dobr pičiš? Tonik po imenu Pogovarja se z molekulami :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 nekaj neostrih in spacanih fotk :-) pa na koncu pač ena za vse dobre pičke tega sveta ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 jep...mustang ma definitivno neki s Cufo ..ali njeno mamo... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 sama elita SR :devil: No sicer pa LB nisem "pričakoval". Upam,da bo tudi 13. in da bo povrh vsega še srečen (čeprav se bo proedvidevanjih zgodil na petek skoraj 13 (14)? Se vidmo na jančah, upam da v podobni kondiciji kot tokrat :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se