Moto32 Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Aktivno (da ne počnem nič druzga,kot brskam po MS) nikol več kot eno uro. Prijavlen sem pa večkrat tudi po 10 ur na dan... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 7, 2006 Deli Objavljeno Junij 7, 2006 kr dost :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 7, 2006 Če primerjam kako je blo na začetku ko sem se včlanu, potem zdaj nisem veliko gor. Se pa je zadeva stabilizirala na 1-3 ure+ še druge prčkarije vmes. Logiran sem pa veliko več. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 cca 3 ure na dan (+-1), odvisno od vremena :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 Če primerjam kako je blo na začetku ko sem se včlanu, potem zdaj nisem veliko gor. Se pa je zadeva stabilizirala na 1-3 ure+ še druge prčkarije vmes. Logiran sem pa veliko več. .) pa zagrizen čoperist tut ne boš več dolgo, a ne? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2006 pa zagrizen čoperist tut ne boš več dolgo, a ne? ;) Uuu... res je-sam še do sobote. Bom kar mal pogrešal krom in rohnenje... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 (popravljeno) Sym a pripravljaš kako slavje ali pa vsaj presenečenje za svoj 20.000 post? Verjetno bo slavnostni trenutek napočil jutri. Popravljeno Junij 8, 2006. Popravil Ganges Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 Huh pa res, kmalu bo 20.000! Jaz se pa tzako trudim, pa jih imam komaj 1500 :cry: Drugače pa glede časa na motosvetu, lahko rečem samo da preveč :D Sicer ne v enem kosu, ampak glede na to da sem logiran gor skoraj cel dan, stalno nekaj čekiram.. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 Sym a pripravljaš kako slavje ali pa vsaj presenečenje za svoj 20.000 post? Verjetno bo slavnostni trenutek napočil jutri. ja, Rode bo imel posebno mašo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 Zadnje cajte skoz več.... po mojem se me loteva ena bolezn, k se ji reče motosvetovsak odvisnost :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 (popravljeno) Zadnje cajte skoz več.... po mojem se me loteva ena bolezn, k se ji reče motosvetovsak odvisnost :P Freak :P Popravljeno Junij 8, 2006. Popravil BlazS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 kr dost :grim jaz tud :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 (popravljeno) kr dost..če sm doma.. :rolleyes: nism pa neki freak:D Popravljeno Februar 7, 2008. Popravil metuljcica46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 minutko do dve, kolikor mi pač čas dopušča.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 minutko do dve, kolikor mi pač čas dopušča.... :naughty: ja ja najdi nekoga ki ti bo vrjel :whistle: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 minutko do dve, kolikor mi pač čas dopušča.... :naughty: Podobno, samo mam zlo mal časa zadnje čase O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 24:05 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 nekako toliko kot Alter :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Ha... Po registraciji na motosvetu sem precej preždel na tej strani, ker je precej materiala za prebrat in spustit skozi rešeto, do dobiš nekaj uporabnih informacij. Potem ko "prefiltriraš" uporabne teme in predvsem pisce, ki ne nakladajo ampak tudi kaj uporabnega napišejo.... No sedaj porabim manj časa na Motosvetu. Ko pridem do neta, pogledam maile, in če je čas, spotoma še forum, če je kaj novega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rok_R6 Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Hja pomoje kako urco na dan si uzamem za to MS :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Dve minute na dan! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Vedno manj! Ker se stalno bol glupe teme odpirajo! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 V šihtu Motosvet 8 ur laufa usak dan.. Potem pa še doma malo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Čez zimo več, čez poletje manj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Čez zimo več, čez poletje manj. Ja, tu neki. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se