ZaLLaR Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Kr dost sm na motosvetu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Čez zimo več, čez poletje manj. Ja, tu neki. :whistle: x 3 :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 1441 minut. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Ima tale verzija foruma kak števec prisotnosti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Ima tale verzija foruma kak števec prisotnosti? Ja to bi blo pa ql. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 2-3ure dnevno odvisno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 15, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Misliš-odvisna. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Ima tale verzija foruma kak števec prisotnosti? :eek: Kaj ti si kakšen donator ali sponzor ali kaj? Saj je ok, odprl si pač temo, v katero so eni bolj, drugi manj resno odgovorili, vendar me iskreno zanima, kaj ti bo števec prisotnosti? :unsure: Na začetku sem bila navdušena nad motosvetom, zdaj pa sem navdušena le še nad stranmi, kjer pišemo prijatelji. Tam vsaj ni bojazni, da boš nabasal na zid nestrpnosti, na goro samozadostnosti ter na ocean modrijanov, ki za to nimajo dovolj soli (v glavi) in so bili kdaj prej barakude ... prežvečijo vsakega, ki ni iz njihovih vrst. Žalostno, ne? Torej, na motosvetu zdaleč več ne "visim" toliko, kot sem na začetku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Preveč... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 Preveč... :eek: ti bo zasvojenost...... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 ti bo zasvojenost...... :rolleyes: v mednožju... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 :naughty: kr :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 (popravljeno) 2-3 urce...al pa kšno več... na dan...:whistle: Popravljeno Februar 16, 2008. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 odvisno, ponavadi mnogo preveč, posebej ko je treba storit kaj drugega (se učit) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 16, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 16, 2008 :eek: Kaj ti si kakšen donator ali sponzor ali kaj? Saj je ok, odprl si pač temo, v katero so eni bolj, drugi manj resno odgovorili, vendar me iskreno zanima, kaj ti bo števec prisotnosti? :unsure: Na začetku sem bila navdušena nad motosvetom, zdaj pa sem navdušena le še nad stranmi, kjer pišemo prijatelji. Tam vsaj ni bojazni, da boš nabasal na zid nestrpnosti, na goro samozadostnosti ter na ocean modrijanov, ki za to nimajo dovolj soli (v glavi) in so bili kdaj prej barakude ... prežvečijo vsakega, ki ni iz njihovih vrst. Žalostno, ne? Torej, na motosvetu zdaleč več ne "visim" toliko, kot sem na začetku. Ne razumem tvojega razburjanja glede mojega posta. Niti kake povezave si našla z donatorji ali sponzorji. Temo sem odprl, k sem bil še "zelen" na forumu... danes je ne bi... Se pa strinjam z ostalim, kar si napisala in je v mojem primeru dokaj podobno. Če te pa iskreno zanima kaj mi bo števec prisotnosti, ti pa lahko povem, da sem se zaradi spodnjega posta pač vprašal ali to obstaja. Nisem in ne čutim pa potrebe da bi tak števec sploh imeli. Peace. 1441 minut. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 Vedno manj! Ker se stalno bol glupe teme odpirajo! :headbang: to je, zato, k je to, zbirališžče - motointelektualcev!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 Ne razumem tvojega razburjanja glede mojega posta. Niti kake povezave si našla z donatorji ali sponzorji. Temo sem odprl, k sem bil še "zelen" na forumu... danes je ne bi... Se pa strinjam z ostalim, kar si napisala in je v mojem primeru dokaj podobno. Če te pa iskreno zanima kaj mi bo števec prisotnosti, ti pa lahko povem, da sem se zaradi spodnjega posta pač vprašal ali to obstaja. Nisem in ne čutim pa potrebe da bi tak števec sploh imeli. Peace. Jaz pa razburjanje? To nikakor ne gre skupaj. Le vprašala sem, nič slabega mislila, lahko si pomirjen. Vprašaj Alterja. :winkiss: Povezavo pa sem kar tako navrgla ... namreč, število objav je pomembno zaradi sponzorjev in oglaševalcev ipd., ... opažam pa še nekaj, kar pa sploh ni tako nepomembno, namreč že v tem relativno kratkem obdobju, odkar sem jaz na forumu, je veliko dolgoletnih in dobrih piscev odšlo ali pa se oglašajo le še za vzorec. In zato sem tudi jaz mnogo manj tukaj, kot na začetku. Zmanjkuje kvalitetnih sogovornikov. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 to je, zato, k je to, zbirališžče - motointelektualcev!!! Motointelektualec je kot motokultivator. Si mogoče ciljal na to, zver iz đungle, ..ups, kaj si že ti? Tiger severnih morij? Hm, ne severnih, ... čakaj, kakih že, noooo? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 Ima tale verzija foruma kak števec prisotnosti? itak! števce, majo, lastniki - sej, to okol prodajajo oglaševalcem!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 Motointelektualec je kot motokultivator.Si mogoče ciljal na to, zver iz đungle, ..ups, kaj si že ti? Tiger severnih morij? Hm, ne severnih, ... čakaj, kakih že, noooo? :rolleyes: ja- zmer, neki brni, pa nobenga haska :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 Peace ... .. on Moto Svet!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 non stop Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno April 4, 2008 Deli Objavljeno April 4, 2008 Preveč! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 povprečna urco na dan, me pa kdaj tud po ceu mesec ni :) odvisn kolk mi je dovgcajt pa kolk sm doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 Preveč! se strinjam, pa premal na motorju :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se