osa rider Objavljeno April 9, 2008 Deli Objavljeno April 9, 2008 klk časa sm gor? :whistle: iskreno nimam pojma in me tud sekira ne . . . . :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 ene 3 ure na dan....v službi,pa še ene 3 doma...vsaj dokler nau sončka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 25 ur na dan... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 25 ur na dan... :whistle: To mi delaj :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 12, 2008 Deli Objavljeno April 12, 2008 odvisno od 1 pa do 5ur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2008 Pogledam še vedno, če je kej novega. Ampak je čedalje manj pravih moto tem in sem posledično tudi manj aktiven. Nabijat v brezveznih temah vsepovprek mi je pa brezveze in jih tut ne spremljam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToniTic Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 več kot 8 ur dnevno nekaj dni zapored zbiral info za nakup mopedka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 26, 2008 Deli Objavljeno April 26, 2008 12+ ur / dnevno. Uuu yeaaaaaa :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno April 26, 2008 Deli Objavljeno April 26, 2008 Včasih popolnoma nič, največ pa tja do 5 urc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se