GHOST RIDER Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 a spremlate kej na prvi tv?? men se zdi kr zanimiu sport... :)
Pervy Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 tu in tam, predvsem superbowl vsako leto na SAT1. kar zanimiv šport čeprav še vedno ne poznam vseh pravil <_<
wind Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 Nope! Ne spremljam, predvsem ker ne poznam pravil, pa iskreno povedano, ni mi zanimiv. Nekako prevec razvleceno je vse skupaj, prevec premorov.. Ampak to so vsi ameriski sporti, reklame pac zahtevajo svoj cas!! :BUA:
Thundercat Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 če vidim pogledam z veseljem, zanimiva igra, meni osebno "lepša"/bolj zanimiva od rugby-a....
Ganges Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Jaz pa sem hotel povedati ravno obratno kot Thundercat :D Na začetku mi je bla precej zanimiva igra. Potem sem jo tudi poizskusil igrati na računalniku. Kaj hitro mi je postala dolgocajtna na računalniku in v živo mi tudi ni preveč ok. Vse preveč je teh prekinitev. To bi morala biti "moška" igra, na koncu pa je manj agresivna kot nogomet. Ob prvem stiku je že prekinitev,... In tako se lahko ponavlja v nedogled: pisk, 1, 2, 3, prekinitev; pisk, 1, 2, prekinitev,..........
Mte :) Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 klikni me nezno <-- za tiste k mate zeljo trenerat... mamo clo 1 klub u sloveniji ;) sledijo pa tekme u bosni, srbiji,... pac balkan (pijanica :P )
Nagaya Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 (popravljeno) ameriški fuzbal je za pičkice...tapravi frajerji in frajerke igrajo rugby :) :blush: največji carji igrajo avstralski rugby B) Popravljeno Januar 24, 2006. Popravil Nagaya
pogi Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Je kr zanimiv mal za pogledat ampak 4 četrtine po 15min igre + cca. 30min prekinitev... Cela igra se zavleče na 4 ure :eek: :eek: če se kermu sedi 4 ure pred tv mu priporočam ogled :D :D
Silver Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Uh ja, zadnč sm gledu 2 tekme :OK: Drgač pa kr zanimiva igra k se mal orientiraš glede igralcev pa pravila spoznaš.
Marky Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 največji carji igrajo avstralski rugby B) :nono: All Blacks!! :yes:
Nagaya Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 :nono: All Blacks!! :yes: in tam se konča a ne? :hmm:
Marky Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 in tam se konča a ne? :hmm: Tako je! :winkiss:
Pervy Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 :nono: All Blacks!! :yes: avstralski rugby je "podzvrst" rugbija, all blacks pa nacionalni team nove zelandije, ki BTW ne zmaguje tako kot nekoč :devil: . dumbass :slap:
Marky Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 No Pervy, pa pojdiva lepo počasi, da boš tudi ti zastopil. Nagaya je podala svoje mnenje, da so avstralski rugby igralci največji carji. To si verjetno še zastopil. Moj odgovor je bil, da se mi zdijo All Blacks večji. Tu pa si se verjetno že malo izgubil... dumbass :slap: Pejdrajšpravilaonflubratdatiboletošnjisuperbowlzanimivejši.
Lowrenc Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Nagaya-mislim, da ti ne ločiš med ameriškim nogometom in rugbyjem... :grim Da je rugby bolj moška igra od ameriškega nogomete? :glare: -al pa sm jst bumbar... whatever
Pervy Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 no no počasi - avstralski rugby se reče različici rugbija, ki jo igrajo v avstraliji in novi zelandiji in je zaradi določenih pravil bolj groba kot splošen rugby. igrajo ga torej klubi v avstralski in novozelandski ligi. lowrenc - ta vrsta rugbija je bila tudi razglašena za najbolj nevarno (no grobo - pustimo base jumping in podobno) igro na svetu, saj v ničemer ne zaostaja za ameriškim nogometom z to razliko da nimajo ščitnikov (razen za jajca, zobe in traka za ušesa) pa še več "kontakta" je dovoljenega kot pri NFL.
Lowrenc Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Ja za Avstralsk rugby ne vem ampak al ni to, d majo pr rugbyju ščitnike pr ameriškmu fuzbalu pa ne?! Kokr jst vem :huh:
Ganges Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Ravno pri ameriškem fuzbalu jih imajo. Zato je rugby bolj moška igra.
Lowrenc Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 (popravljeno) Sam je res to kar pravite!! Pač-sem bumbar-kot sem sam navedu par postou nazaj... :cry: Sorry Nagaya Popravljeno Januar 25, 2006. Popravil Lowrenc
pirrulz Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Vi nimate pojma. :grrr Najbolj groba (in hkrati najbolj zabavna) igra je fuzbal (soccer) v slovenski divji ligi. :grim Masaker zagotovljen. Če ne kdo izmed igralcev, pa jih ziher sodnik faše. :grim
Lowrenc Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 Čak-kva je pa pol tisto zaen fuzbal, k se vsi modeli za jajca držijo k' špilajo? Tut je brez vsakršne zaščite.
Nagaya Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 (popravljeno) Nagaya-mislim, da ti ne ločiš med ameriškim nogometom in rugbyjem... :grim maš res... res ne vem zakaj sem v ustanovnem odboru Risov Ljubljana :blush: ah pustmo to :doze: ja lovrenc...maš res....:yes: grem za šporget nazaj ameriški fuzbal izhaja iz rugbya...razlike pa niso samo v tem da imajo eni ščitnike in drugi ne..pač pa tudi v pravilih..eno tako osnovno je recimo to da pri rugbyu žoge ne mečeš naprej, ampak jo podajaš samo nazaj.. Popravljeno Januar 25, 2006. Popravil Nagaya
Thundercat Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 lahko se pogovarjamo, katera igra je bolj groba...rugby ali ameriški fuzbal.... brez debate lahko pa ugotovimo, katere navijačice so boljše....NFL :worship:
Lowrenc Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 maš res... res ne vem zakaj sem v ustanovnem odboru Risov Ljubljana Sej sm že prej besede vzeu nazaj! Škoda, d se nisem ugriznu v prste... Se oproščam še enkrat :yes:
T-boy Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 (popravljeno) Danes zjutraj, fenomenalni Superbowl med Jeklarji :hooray: in Kardinali. :worship: :worship: :worship: Napeto do skoraj zadnje sekunde. A ni nihce gledal? :trance_33_sleep: P.S.: pa koncno imamo dva komentatorja, ki ju je uzitek poslusat. Popravljeno Februar 2, 2009. Popravil T-boy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se