duhi1 Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 Zanima me , če ima mogoče kdo izkušne iz predelave golf2 bencin na golf 2 diesel. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 Zanima me , če ima mogoče kdo izkušne iz predelave golf2 bencin na golf 2 diesel. :? voham noro investicijo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 voham noro investicijo.. :grim Naj podjetniška ideja 2006. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 zamenjas avto? :huh: to bo najbrz ceneje in hitreje kot vse ostalo. but what do I know....... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 lazje je obratno, preverjeno .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 Moj golf II je disel pa pije ole in nafto bol k vsak bencinar :lol1: Jebiga starost ga daje :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 Bencinarja kakemu ciganu prodat, da ga odpelje v Macedonio, pa dizla kupit, če ti je že ta model avtomobila tako všeč. Pri nakupu pa pazi da ga ne kupiš od kakega študenta, ali od švercerja, ker potem boš imel nepremičnino po par mesecih ali še prej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 Najbrž bi se rad še ceneje vozil... :hmm: Jaz mojega polnoletnega bencinarja spravim z varčno vožnjo tudi na 5.5l/100km. :blink: Ne vem koliko ima kilometrov, ker je števec že pri 200.000 nehal šteti. Olje menjam na dve leti, dolivam nikoli. Crkne pa itak nikoli nič. Dvomim, da lahko iz dizla iztišsneš še manjše stroške. Razen če ne misliš cvička točit. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 26, 2006 Deli Objavljeno Januar 26, 2006 Kaj pa imaš za eno makino? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 (popravljeno) Zanima me , če ima mogoče kdo izkušne iz predelave golf2 bencin na golf 2 diesel. :? Če misliš to počet, se ti ne izplača po vsej verjetnosti, zaradi vpetja motorja, potem vso elektriko potrebno dodelat, oz zaradi predgretja, ki ga bencinar nima, moraš vgradit vsaj dodatno signalno lučko, potem pa vse še atestira, ker drugače bodo znali na tehničnih zafrkavat, in potem zaradi tega v lj. zafrkavajo, tako da majo fantje prav avto menjat in če že imaš drugi motor, ga imej kar za rezervne dele, pa še jaz jih imam za dizla nekaj... No če pa se boš odločil pa le veliko uspeha:) D. Popravljeno Januar 31, 2006. Popravil Motorist76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 pa rajs nekaj novejsega izberi in zamenjaj motor, ta golf je mal ze prestar :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Coko Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Zanima me , če ima mogoče kdo izkušne iz predelave golf2 bencin na golf 2 diesel. :? kot so že ostali napisali, se ne splača. prvič moraš imeti motor, nato še ostale predelave, nekdo je že omeno elektroniko za predgretje, na koncu pa še sam atest. če te postavke nekako denarno ovrednotiš, si kr na lepi vsoti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se