Skoči na vsebino

golf 2

duhi1

Priporočene objave

Zanima me , če ima mogoče kdo izkušne iz predelave golf2 bencin na golf 2 diesel. :?

voham noro investicijo..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zamenjas avto? :huh:

to bo najbrz ceneje in hitreje kot vse ostalo. but what do I know....... :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moj golf II je disel pa pije ole in nafto bol k vsak bencinar :lol1: Jebiga starost ga daje :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bencinarja kakemu ciganu prodat, da ga odpelje v Macedonio, pa dizla kupit, če ti je že ta model avtomobila tako všeč. Pri nakupu pa pazi da ga ne kupiš od kakega študenta, ali od švercerja, ker potem boš imel nepremičnino po par mesecih ali še prej.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najbrž bi se rad še ceneje vozil... :hmm:

Jaz mojega polnoletnega bencinarja spravim z varčno vožnjo tudi na 5.5l/100km. :blink: Ne vem koliko ima kilometrov, ker je števec že pri 200.000 nehal šteti. Olje menjam na dve leti, dolivam nikoli. Crkne pa itak nikoli nič. Dvomim, da lahko iz dizla iztišsneš še manjše stroške. Razen če ne misliš cvička točit. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanima me , če ima mogoče kdo izkušne iz predelave golf2 bencin na golf 2 diesel. :?

Če misliš to počet, se ti ne izplača po vsej verjetnosti, zaradi vpetja motorja, potem vso elektriko potrebno dodelat, oz zaradi predgretja, ki ga bencinar nima, moraš vgradit vsaj dodatno signalno lučko, potem pa vse še atestira, ker drugače bodo znali na tehničnih zafrkavat, in potem zaradi tega v lj. zafrkavajo, tako da majo fantje prav avto menjat in če že imaš drugi motor, ga imej kar za rezervne dele, pa še jaz jih imam za dizla nekaj... No če pa se boš odločil pa le veliko uspeha:)

D.

Popravljeno . Popravil Motorist76
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kot so že ostali napisali, se ne splača.

prvič moraš imeti motor, nato še ostale predelave, nekdo je že omeno elektroniko za predgretje, na koncu pa še sam atest. če te postavke nekako denarno ovrednotiš, si kr na lepi vsoti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!