krava Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 Ne. Šit,....bom ga pol šu jutri razsu....upam, da ne kšenki... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Kukr jest razumem ne rabi bit razsut, lahk je pa že čist u k. eno od vprašanj prijavnice je "Za kakšne potrebe uporabljaš avto?" - se pravi, da pričakujejo, da je vsaj vozen. se mi zdi... :hmm: tk da drevesa kar pr miru pustite... :D pa sam prjavte... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoBoy Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Mene pa zanima kdo bo to pimpal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Baje, da en avtomehanik in njegov kolega klepar iz Mozirja. Ime delavnice ne vem, ker ni uradno registrirana (beri: je na črno). Za elektronske naprave pa bo skrbel avtoelektričar od Techtrade iz Oplotnice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 kul. če mi ker plača....ponudim svojo corso v predelavo... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 kul. če mi ker plača....ponudim svojo corso v predelavo... :krneki: te že čakajo da ti jo tako spimpajo :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: A ritke na sliki......se tut zravn dobi :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Eni dobijo disco kuglo na streho med sedeži, drugi pa to. Vendar si ne moreš sam izbrati. Oni izberejo kaj je najboljše za tebe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 dovolj bo tista lepotička...avto lahko segnije... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Baje, da en avtomehanik in njegov kolega klepar iz Mozirja. Ime delavnice ne vem, ker ni uradno registrirana (beri: je na črno). Za elektronske naprave pa bo skrbel avtoelektričar od Techtrade iz Oplotnice. Kul pol lohk pričakuješ, da bo čez dan dva ČIST PO NAKLUČJU in v nikakšni povezavi z pimparji, s krampom obiskal nezanec na parkiriščuin ti izkopal vse kar so ti vrednega montirali...kar bo ostalo bo pa :cry: A miš, da bi men zamenjal dihtungo na glavi (ne na moji...moja naj ostane odprta :photo: )......imam v ekspanziji kar precej olja...že kar nekaj let...pa nikakor nimam časa popravit zadevo :trance_33_sleep: ...al bi sam ekspanzijo pomil za čas snemanja. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Can you feel Intruder? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 A bo tudi Pimp my motorcycle tja bi pa daw mojga fiftija :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Pomoje pa tista dva milijona Slovenčkov niti ne bojo opazli. Še posebno zato, ker je povprečna doba avtomobila v Sloveniji 3,5 leta :lol1: Pol se lastnik zaleti, mu ga ukradejo ali pa ga proda na jug. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valetski Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Kere slike :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 Sam (niti mojega bivšega niti mojega bodočega) minija pa ne bi dal pimpat. čeprav tazelen še kar izgleda... ampak ni to to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 Baje, da en avtomehanik in njegov kolega klepar iz Mozirja. Ime delavnice ne vem, ker ni uradno registrirana (beri: je na črno). Za elektronske naprave pa bo skrbel avtoelektričar od Techtrade iz Oplotnice. kje le pobirate te podatke :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 Je opazil kdo, da si je ta ženska vsaj ene 3x preoblekla gate? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 jah... samo kazanje ritnic pač ni dovolj.. če je dovolj za fotografski objektiv, pa za fotografa ni... "ISO standard" v manekenstvu in podobnih vodah... jebiga...ups..jebijo... čistsmoftopikzihrbojodeletaltalepost... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 Pimp my ride se seli v Evropo in če ima kdo kripo, ki je nujno potrebna pimpanja po ameriško, ima lih en teden časa, da se prijavi na natečaj s ful izvirno, oh in sploh za dol past zgodbo o avtomobilčku, ki bo prepričala MTV, da je ravno ta avto tisti, ki si zasluži stilsko preobrazbo. Vse piše na www.pimpmyrideint.com. Prijavo z zgodbico in fotko kripe pa za Slovenijo in ostalo exjugo pošljite na pimpmyride@mtvadria.com. Že prijavljam: Honda civic 1,4 1991 Renault clio 1,2 RT 1993 ;) Jaz trdo delam na tem, da bo moj avto po 13 letih še kot nov in ne bo treba nobene stilske preobrazbe. dovolj bo tista lepotička...avto lahko segnije... :grim Agree! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 kolk je takih, ki ste poslali na ta pimpride slikice svojih avtov ? posljete meni kaksno slikico na meil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 jz sem.... moj karčk boš pa kar na MTVju pogledal... :P :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 To da bo MTV najdo slovenijo za pimp my ride med vsemi drzvami v evropi dvomim,mogoce se bojo pa se nasi zmislili cesa takega kot RTL,sam oni si tak samo gledanost pridobivajo,ker da rabjo en mesec da pokaze koncni "izdelek"! Drugac pa ce pride pimp my ride v SLO :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 A bo tudi Pimp my motorcycle tja bi pa daw mojga fiftija :OK: Reče se pimp my motorino :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 jz sem.... moj karčk boš pa kar na MTVju pogledal... :P :naughty: ja pa ja :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se