Skoči na vsebino

DAEWOO FC

AREA

Priporočene objave

1. me zanima če ma kdo Daewoo-ja

2. me zanima če je našel kje kake crash teste na netu

3. razno

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uradno sem lastnik Daewooja Lanosa 1.6, ceprav ekonomsko vozim Alfo 155.... (pac rosade v familiji, kjer vsak vozi svoj avto, ceprav je pisan na drugo osebo...).

Kaj te zanima?

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Povprečna poraba po mestu in na dolge ture, končna hitrost, pa ostale karakteristike.

Jaz mam Nexio 1.5 GLX 90KM

Max speed po ravnem 185, po bregu navzdol 205

Poraba pod 9 zelooo težko oz. skoraj nemogoče pa še to morem hudo pazit, ko sem šel na morje (skupaj 935km) poraba 13,2 litra/100km (O.K. res da sem ga gono

Crash test pa zato, ker sem mel že kar nekaj nesreč (2x kriv jaz, 4x ne) in sem jo vedno odnesel skoraj brez problemov - kot da bi vozil TANK ostali pa so bli razbiti

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aha... OK, pa poglejmo, kateri podatki so mi poznani...

Nekaj dejstev: motor je 1.6, konjev pa je 106.

Ce ga primerjam z Alfo 155, je, kot da bi vozil kaksno ladjo: gooooor.... doooool... nobene trdote, ampak prijetno mehko... Ampak to ni zame. Alfa je za ovinke zakon... No, posteno povedano, je Toyota Celica se boljsa za voznjo skozi ovinke... Za nezahtevne voznike je avto v redu, ampak meni pa ne odgovarja. Premehak.Ima pa avto dobre pospeske (ce se ne motim, tam okoli 10 s do 100 kmh, mogoce kaksno desetinko manj) in tudi 200 doseze na ravnini relativno enostavno. Poraba je pa tam nekje okoli 9 l/100, ce ga priganjas in s klimo, pa tudi 10. Se ga pa da spraviti tudi pod 9 litrov, samo bolj nezno nogo moras imeti. Za vec bi pa moral starse pobarati... ker jaz ta avto vozim samo takrat, ko dam svojega na servis (torej en dan) ali pa, ko dam poleti popraviti vse, kar so mi nerodni vozniki cez leto poferderbali (beri: porajsali pleh; KASKO RULEZ!), kar traja dlje, takrat pa ga vozim kaksne 3-4 dni. Ampak se to bolj malo, ker sem raje na motorju...

----------------------------------

Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:Nekaj dejstev: motor je 1.6, konjev pa je 106.

1.5 pa ma asam 80 konev od ke je taka razlika???

Aja jest lanosu zamerm slabe zice(sedeže) še posebi uzadi,slabe šipe(tesnila)-hrup na avtocesti,pa ko ga perem gre zmeri pena za šipe PO MORM PA ŠE NOT PUCAT!!!!

if you can't catch me, don't race me

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mela znanka Lanos.

Na avtocesti ji je raztreščilo zadnjo šipo. Kar tako, samo od sebe. Njene besede: "kod bi nekdo s topom ustrelil". Si kar predstavljam, kako se je punca prestrašla, menda jo je blo po celi cesti dost. K sreči se je vse dobro izšlo.

Razlaga na servisu.

Zadnja šipa ne paše čist točno v karoserijo, pa je potem malo napeta, ko pa se med vožnjo karoserija še zvija včasih šipa poči.

Pa enkrat ji je med vožnjo odpadu auspuh. Aja, pa en sodelavc je mel Racerja mu je tud odpadu auspuh, drugač pa ni mel kakih problemov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Rabim en nasvet: uradno še nisem lastnik Daewoo Nexie, bom pa to postal oktobra letos. V načrtu pa mam tud nabavit motor, čemur se definitivno ne mislim odpovedat. Zdaj pa problem...Daewoo ima tako porabo in z njim bi imel tolko stroškov - servis, popravila, registracija - Korejska roba pač da sem se odločil da ga prodam. Računam da bom dobil cca. 700-750k (ABS, servo, AIR-BAG, CZ, meglenke, GLX različica) in bi rad nabavo kaki avto ki spada v najnižji zavarovalni razred, torej do 44kw. Kaj mi predlagate? Starost niti ni tak pomembna, recimo do 8 let.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote: in bi rad nabavo kaki avto ki spada v najnižji zavarovalni razred, torej do 44kw. Kaj mi predlagate? Starost niti ni tak pomembna,

jugo koral 45 ???????????????????

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote: AREA_51: rad nabavo kaki avto ki spada v najnižji... Kaj mi predlagate?

GEBRE: jugo koral 45 ???????????????????

AREA_51: grrrrrrrrr....v mislih sem mel AX, Charade, Uno itd.@GEBRE: A ti ne znaš brati misli??!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a veš kva poglej za kešnga tipota(fiat)1,9 dizel kur tm ukol 5-6l

by gebre

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj te vem...malo so dragi pol mi nič ne ostane. Zdaj sem šel gledat malo avte - Fiat Uno 1.0, letnik 93/7 - 329.000 SIT. Samo prevoženih ma 104.000km, drugač ne bi bla slaba varjanta...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!