tonč Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 Mene pa zanima kako se motoristi kaj počutijo na smučeh :OK: Saj sam tako lažje čakam na toplejše motoristične dni,čeprav je tudi smučanje moja strast :D
Nagaya Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 slika saks! <_< (beri: očitno je prišlo do napake med nalaganjem priponke)
Jure Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 DeX :wub: smučanje Sam kaj ko je to ravno tako drag šport kot motociklizem.. :cry:
Sanda7 Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 smučam rada še raj pa bordam 1 tedn na let mam dost
dr.looney Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 jest tut rada smučam :OK: dr.looney :devil:
tonč Objavljeno Januar 29, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 Ja upam da veste ,da je to skakalnica za smučarske skoke (tradicionalna nočna tekma). Sam skačem s skakalnimi smučmi :OK: (dost adrenalina)
motoristek Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 Pravkar prišel iz tekaških... :OK:
Furioso Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 ...in kol'ko vas danes pride na tekmo? :devil:
SiR Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 ...in kol'ko vas danes pride na tekmo? :devil: Jaz žal ne morem, imam nujne opravke na kavču pred TV :P Obljubim pa, da se naslednje leto udeležim! :OK:
danci1973 Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 ...in kol'ko vas danes pride na tekmo? :devil: Verjetno samo gledat... :eek: Smučat sem že skoraj pozabil. :rolleyes: D.
kekec III Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 ...in kol'ko vas danes pride na tekmo? :devil: ..pridem...
foofighter Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 ja se tud malo ukvarjam s skoki (navadni in nekaj z akrobatskimi)... amatersko seveda... zaenkrat se nisem probal s skakalnimi mam pa namen v prihodnosti.... kuk je pa velika ta skakalnica? 30?
tonč Objavljeno Februar 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 ja se tud malo ukvarjam s skoki (navadni in nekaj z akrobatskimi)... amatersko seveda... zaenkrat se nisem probal s skakalnimi mam pa namen v prihodnosti.... kuk je pa velika ta skakalnica? 30? Ta skakalnica je velika 35 m. Tekmuje pa se tko z alpskimi in skakalnimi(ločeni kategoriji). :OK: Moja želja pa je jadralno padalo.(nimam pa dost jajc). :eek:
Šarc Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 Ta skakalnica je velika 35 m. Tekmuje pa se tko z alpskimi in skakalnimi(ločeni kategoriji). :OK: Moja želja pa je jadralno padalo.(nimam pa dost jajc). :eek: Za jadralno padalo kot prvič ne rabiš jajc (tudi ženske letijo in imamo celo svetovno prvakinjo, v akrobatskem letenju). Za jadralno padalo rabiš kot prvo nekaj keša, da se greš s tandemom peljat. Pol pa če te zagrabi pa še mal več keša da greš v tečaj, pa še še mal več keša, da si kupiš opremo in uživaš. In iz lastnih izkušenj ti povem, da je zelo lep šport in v primerjavi z njim je vožnja z motorjem po slovenskih cestah veliko manj varna.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se