SiR Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 bojda minulo zimo, letos pa, tako pravi avtor fotografije, naj bi bilo še bistveno bolj bolano
Silver Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 Sicer se je ne vidi, sam se jo pa da prkazat če mal firefoxa nahecaš :naughty: Jah ne ane, to nekak ni ql da un medo tm ribe lovi spodi levo..
Nagaya Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :010 nč ne štekam ampak zihr je kul
Ganges Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 Kaj sym to je pri tebi doma :blink:
Babi Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 Čudn. Jast pa vidm. ;) Jest tud vidm B)
GorazdH Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 in kej predstavlja vse skupaj? jaslice? kej pa uni k ščije na ribo u spodnjem levem kotu? tega pa ni v izročilu.... :hmm:
Zdrawc Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Jaz sem to videl na lastne oči :eek: , res je kičasto :slap: Je pa to nekje okrog Mokronoga
pirrulz Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Heh. Okoli našega zaselka mamo najmanj dva hujša pacienta. Pofotkam drugo leto. :photo:
volk Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Heh. Okoli našega zaselka mamo najmanj dva hujša pacienta. Pofotkam drugo leto. :photo: :grim 1X med Ptujem in Ljutomerom
Špilferderber Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 (popravljeno) Nekje v Sloveniji by Res Nullius.. :OK: NEKJE V SLOVENIJI Stopu sem ven V svojih zlizanih cevljih Tezek zrak Nekdo prostor krade js sem na celu izgubljene parade iscem voljo iscem smeh v soboto zvecer NEKJE V SLOVENIJI Eni imajo Drugi zbirajo za pivo Tretjim se jebe - jebe za vse zivo Vse je tko zalostno predvidljivo Vsak mu svoj trip Vsak mu svoj trip V soboto zvecer NEKJE V SLOVENIJI Nase se pleme redci iz dneva v dan Kjer sem hodu z mnogimi Zdej hodimsam Led v srcih In ti decko pijes in pijes js nikol nisem slisu tvojega krika v dusi prazno pece in pika v tebi je bes grize kot pes v soboto zvecer NEKJE V SLOVENIJI Popravljeno Januar 30, 2006. Popravil Špilferderber
pirrulz Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 :grim 1X med Ptujem in Ljutomerom Ta je ta tretji. Proti ostalima dvema je amater. :grim Edn ma en kup rdečih fagov po celem dvorišču parkiranih v merilu 1:1 , pa s kandelabra pred bajto mu en dol visi, pa z balkona etc., ta drugi pa se bolj osredotoča na razsvetljavo, proti kateri je Las Vegas ena navadna 20vatna žarnica. :grim
Ganges Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 VSI ste jim samo fauš! :naughty:
stigmata Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 :grim 1X med Ptujem in Ljutomerom Si verjetno tega pr Juršincih misli?!?!? In ja, vem da so slabe slike- ali ipak :slap: atrakcija daleč na okrog, se kamijonđije ustavljajo ker mislijo da je oštarija :D majo decembra cca 100 jurčkov štroma in k delu se spravijo že kak mesec prej :slap:
wind Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Jup, to je en, drugi pa je preko ceste od hajdinskega fuzbal placa. Tolko rotacijskih, translacijskih in staticnih luci se svoj zivi dan nisem videl.. Las Vegas? Phh, amaterji... :naughty:
stigmata Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Jup, to je en, drugi pa je preko ceste od hajdinskega fuzbal placa. Tolko rotacijskih, translacijskih in staticnih luci se svoj zivi dan nisem videl.. Las Vegas? Phh, amaterji... :naughty: Ko se ne vozim tam pa ne vem, en pa je še na suhi veji :D
pirrulz Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 (popravljeno) Ko se ne vozim tam pa ne vem, en pa je še na suhi veji :D Ja ja ja to je tisti imbo z rdečimi fagi naokoli razmetanimi. :grim :grim :grim Popravljeno Januar 30, 2006. Popravil pirrulz
krava Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Mau se bremzajte.... :lol1: :lol1: :lol1:
Provokator Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 Zakaj nisi te teme prej načel?? Bi ti jaz poslikal naše in sosednje selo veselo. to pa je res las vegas sicer pa bo naslednje leto še huje....... Sem pa se malo poigral s številkami. 100 metrov svetleče cevi, porabi za približno 850 SIT električne energije DNEVNO, če je prižgana 14 ur dnevno (od mraka do zore ali 17.00 do 7.00) v enem mesecu pa ni mali denar.............
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se