Mr. foggy Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 A vi motosvetovci tud kaj hodite na naše dp v avtomobilizmu. Ker če greste kam nasledna dirka je v Cerkljah 25.5 in navijajte za petrolovega seicentota št.628. V Portorožu bil najboljši novinec!!! Pa vprašajte kaj!!! Upam, da je kaj zanimanja med motoristi za avtomobilski šport in ne samo za formulo 1!!! Rezultate tud tu najdete!!! L.P. speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Maj 10, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2002 Zanima me kakšne čase delate na mobikrogu z motorjem!!! speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Maj 15, 2002 Deli Objavljeno Maj 15, 2002 Jest bi pa enkrat to malo podlasco vozu al pa vsaj zraven sedu!!!Bi se dal kej zrihtat???????'Sem enkrat Mičota Milosavljeviča vprašal če me vzame sabo na kak krog al dva da vidim kako kaj zadeva leti pa mi je takoj začel nabijat, kok bi dal saj se mu uničujejo gume pa zavore,pa pa pa pa pa.............Jebeš to!Služu ziher z mano nebi am pak kak pir bi pa dibu al pa dva (geslo krog za pir)!No sej nisem reku da mam vso pravico mu težit sam loh bi me lepš odpravo!Jeba.. ga ppa sem mu hotu avto spucat!!!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Maj 15, 2002 Deli Objavljeno Maj 15, 2002 quote: Zanima me kakšne čase delate na mobikrogu z motorjem!!! speed man Mobikrog ni ravno najbolj primeren za motorje. Vprašaj rajš za kak grobnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Maj 15, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2002 Zadeva je taka, da so štroški prevlki in v bljizni prihodnosti vsaj do 25.maja ne bomo nič testirali, da bi te lahko vzeli sabo na en krog!!!BTW: Ena guma 35.000(BARUM). Pridi na dirko v Cerklje 25.5. pa pridi kaj v bokse pogledat seicento št.628 pa se bomo zmenli. Samo ne bodi razočaran ker to ni ferrari samo s slaiki se avto ful drži ceste in je v ovinkih kar kritično(vzemi si vrečko) pa zica ni tak da sediš na plehu. AVTA NENA RABIŠ PUCAT AMPAK LAHKO GA PA SKLEPAŠ MALO PO DIRKI!!!! speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Maj 15, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2002 quote: quote: Zanima me kakšne čase delate na mobikrogu z motorjem!!! speed man Mobikrog ni ravno najbolj primeren za motorje. Vprašaj rajš za kak grobnik. Ti povem po 18.avgustu (če se ne motim) je dirka na Grobniku s seicenti,ker na Grobniku še nismo vozli s tem!!! speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 Zmejnenu!Torej 628!286?682!268! Matr vse sem pomešal!No pa se vseen kaj vidimo!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Maj 16, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 16, 2002 Ne morš zgrešit ker mamo dva šotora 4x8m. (Ekspo biro sponzor)-dalajo šotore. speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Maj 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2002 A je bil kdo vceraj v Cerkljah??? speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zhuk Objavljeno Julij 3, 2002 Deli Objavljeno Julij 3, 2002 a boste na Gorjancih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dirkac Objavljeno Julij 3, 2002 Deli Objavljeno Julij 3, 2002 Isabol: Kako sploh začneš v Seicento pokalu? Jaz nimam avta, ne zlata na banki, pa bi se vseeno rad poizkusil v dirkanju, ker mislim, da bi mi šlo. Na koga se moram obrnit,...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Julij 3, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2002 Najbolj poceni vrjanta je da se prijaviš prek interneta na www.petrol.si (mislim da bo drugo leto isto pod planico tekmovanje kjer petrol isče talente ampak moreš prit med prve tri kar pa ni lahko!!! Ti pa dajo avto kjer prišparaš nekje 10.000DEM ampak drugo pa moreš sam krit(gume kleparija.........) Samo za inf. lanski prvak Kaučič je rabo za eno sezono 60.000DEM ampak je pretiravo ker je mel grelce za gume samo je poln gnara...... :!: Mi bomo prišli skozi z nekje 15.000dem kar pa je res minimum-samo mamo od petrola avto,vglavnaj dirkarija ni poceni ampak proti SNP je pa ZLO POCENI!!!!! Treba najt sponzorje pa gre skozi!!! Obrni se na Petrol če ti pa nebo uspelo pa na Valanta pa ti on že zrihta nekega seicentota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Julij 3, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2002 a boste na Gorjancih? Ne na Grobniku,na Gorjancih bom samo gledalec :!: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cresh Objavljeno Julij 4, 2002 Deli Objavljeno Julij 4, 2002 V Portorožu bil najboljši novinec!!! A to je un Adam, al kva, k je kumi 16 let star? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno Julij 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2002 Točn tak :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se