Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

:D No tukaj pa pišite vse kar veste o tem motorju! :OK:

Objavljeno

za zacetek klik ni

Objavljeno

no pa se je odprla še ena taka normalna tema...upam da bo manj nabijanja kot kje drugje :D

drugače pa sem se že vozil s tem motorjem in moje mnenje je da je motor zelo lahkoten in ni preveč zahteven in je primeren tudi za začetnike...

kar mi je pa najbolš ušeč je pa to da je husquvarna :OK: :OK:

aja kok so pa kej cene teh motorjev...pa zanima me kakšen je agregat...mislm podobnosti in razlike s huso sm 125 :?

Objavljeno (popravljeno)

mene tudi zanima kake so cene teh motorjev

Popravljeno . Popravil maher
Objavljeno

Zdi se mi da WR ni blokirana, tako da ima v homologaciji več kot 11kW, se pravi da je ne moreš voziti z A-125.

Objavljeno

Zdi se mi da WR ni blokirana, tako da ima v homologaciji več kot 11kW, se pravi da je ne moreš voziti z A-125.

jas pa sem gledal na neki nemški strani malo te rabljene husqvarne pa jih je večina zablokiranih, tak da ne vem no :?

Objavljeno

No tako bom rekel, WR naj bi bil narejen za enduro dirke z dodano nujno opremo za na cesto.

Objavljeno

kaj pa primerjava med KTM exc in husqvarno wr, mislim keri motor je bolj zmogljiv :?

Objavljeno

kaj pa primerjava med KTM exc in husqvarno wr, mislim keri motor je bolj zmogljiv :?

KLIK ME

:slap:

Objavljeno

mal :topic: sam kasna je razlika med Husqvarno WRE paWR ? :?

Objavljeno

Eno je dirkalni stroj, ki se lahko vozi po cesti, drugi je pač enduro 125.

Objavljeno

mal :topic: sam kasna je razlika med Husqvarno WRE paWR ? :?

Razlika je da je WR enak motor kot Husqvarna CR 125 cross,samo da ima WR luči gor za cestno uporabo(to se pravi da ima bliz 40hp),WRE je pa mišlena za normalno vožno in ima manj močne vilice,amortizer,gištel...in ima 15hp :)

Objavljeno

mogoče ve kdo, kdo je zastopnik za husqvarno v Sloveniji??

Objavljeno (popravljeno)

u jebote WR ma mikunija 38 :kva2: :kva2: :kva2: :worship:

Popravljeno . Popravil k0ci
Objavljeno

mogoče ve kdo, kdo je zastopnik za husqvarno v Sloveniji??

Zupin Moto Sport d.o.o.

Lemberg 48

051 304 794

03 810 4000

http://www.zupin.de/slo/index.html

mene tudi zanima kake so cene teh motorjev

WR 125:

model 2005: 1.297.000 SIT

model 2006: 1.438.560 SIT

WRE 125:

cca 1 m

WXE 125 (štirtaktnik, anlaser):

cca 890 tisoč.

vsi majo 2 letno garancijo, kar ni slabu.

Objavljeno

Zupin Moto Sport d.o.o.

Lemberg 48

051 304 794

03 810 4000

http://www.zupin.de/slo/index.html

WR 125:

model 2005: 1.297.000 SIT

model 2006: 1.438.560 SIT

WRE 125:

cca 1 m

WXE 125 (štirtaktnik, anlaser):

cca 890 tisoč.

vsi majo 2 letno garancijo, kar ni slabu.

Hvala!!! :OK:

Objavljeno

zastopnik za husqarne v slo je gil motosport

gilmotosport

sam sm pa mev husqarno sms125 pa je biv motor tak k je traba sicej je blo mal vec dnara tdeba dat za olje ker sm moral not dajat k se je masinca kr dobr vrtila sam kar je blo pa najbols pr tem jepa to da sm ga prodav z profitom in to kr 100k hehe

• 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

se opravičujem ker obujam staro temo !

zanima me ali imata modela wr in wre enake mašine?????

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

se opravičujem ker obujam staro temo !

zanima me ali imata modela wr in wre enake mašine?????

V osnovi je mašina enaka,sam ma pa čist drug bat,cilinder,ojnico... .)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

jz se tudi oproščam ker obujam staro temo, vendar bom naslednje leto nredu izpit za 125, in me zanima če je res, da se s tem izpitom ne sme vozit WR 125? drugo me pa zanima če se s tem izpitom da voziti SM 125s? :blush:

Objavljeno

jz se tudi oproščam ker obujam staro temo, vendar bom naslednje leto nredu izpit za 125, in me zanima če je res, da se s tem izpitom ne sme vozit WR 125? drugo me pa zanima če se s tem izpitom da voziti SM 125s? :blush:

če pa v prometni 11kw jo lahko voziš :OK:

Objavljeno

WR ima v prometni nekaj več kot 11kw, najde se pa tudi kakšna ki ima ustrezne kw. Sm125s pa lahko voziš ker ima pod 11, ziroma moja je imela celo 7 v prometni.

Objavljeno

CITIRAJ(Grilzz @ 1 Feb 2006 @ 17:08)

tale citat iz prejšne strani me je začudil. se pravi da če dubiš prometno od WR 125 k ima ustrezne kw potem lahko voziš z ispitom do 125ccm? supermoto SM125S pa lahko voziš brez problema?

hvala v naprej

Objavljeno

CITIRAJ(Grilzz @ 1 Feb 2006 @ 17:08)

tale citat iz prejšne strani me je začudil. se pravi da če dubiš prometno od WR 125 k ima ustrezne kw potem lahko voziš z ispitom do 125ccm? supermoto SM125S pa lahko voziš brez problema?

hvala v naprej

Za supermoto sem prepričan da lahko voziš, specifikacije WR so pa tukaj: http://www.motorbikes.be/en/Husqvarna_WR_125_2000.aspx Piše sicer da ima 15 konjev, torej zgleda da lahko voziš.

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!