Jurij Objavljeno Februar 3, 2006 Deli Objavljeno Februar 3, 2006 ponovno se pričenjajo "debatne" priprave na Formulo 1 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Že zgubljam upanje. 10 dnevna napoved še nič ne kaže na to da bo. Temperature še kar pošteno pod lediščem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Bo enkrat.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 na obali je v torek termometer kazal 19 stopinj :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Tam okoli 18. 2. zna biti res lepo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 med 20. in 24. 2. bo mraz in dež <_< ....predvsem na primorskem mi izkušnje im Murphy tako pravijo :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 ja tak kot je reko jose. pri nas je bolj žalostno vse skup. vsako uro hodim gledat ven na termometer, če so se temperature dvignile čez ničlo, pa če se je megla dvignila, pa če so ceste kolko tolko suhe,.... pa se mi zdi, da je že ene štiri dni situacija enaka :( Ti vsaj ni douhcajt :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 ja včeraj in predvčeraj sem bla tud jaz prepričana da bo vsak čas potrkala na vrata,ampak danes nisem več tako sigurna :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Silver Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Manj ko vidim belega skoz okno bolj vem da bo vsak cajt tu :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 A na primorskem pa imate že sedaj 15 stopinj? :blink: Kako vam je lepo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 ... ker je že skrajni čas ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Pomlad se.....lej ga zlomka....ampak vedno..........pojavi za ziimo :slap: :slap: :slap: Mislm, da je že Vivaldi vedu za ta vrstni red!!!! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Ker se tanjša snežna odeja... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 Ker za dežjem vednoooooo pride sooonceee. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 ... ker sije sonce ... :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 Ker nastopa pomladanska utrujenost :kva2: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 ker ne voham vec snega, pa k sm se koncno na mrz navadu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 Ker je Žaža ozelenel :P :alien1: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 ptički že veselo nažigajo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 ptički že veselo nažigajo :OK: In kak posamezen motorist tudi :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 Ker se bliža izpitni rok! :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 Nisem vedu da bo dokler nisem tele teme odpru :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 Funakoshi bi tud raj ptićice poslušal, pa popke opazoval... Sniva svinja kukuruz a kukuruza nema. Se tolažm samo s tem, da je ponavadi po beli in mrzli zimi orenk toplo in suho poletje. Upam, de tud letos... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Besi Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 Vem, da bo kmalu.....zadnje čase se dosti po garaži motam... Jakno sem že nekaj prekladal, pa spomnil sem se, da bi jo blo fajn namazat.... Pa vsakič, ko je minus napovedan sem že malo jezen...pa luže me veselijo, ker to pomeni, da se sneg topi...in seveda iščem znake pomladi in se prepričujem, kaj vse so več kot očitni znaki, da pomlad prihaja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 Nekaterim, s katerimi sem prisiljen tlačaniti, so se zaredile bube v glavi. Pomlad, ja... :grim :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se