Vale Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 Nekaterim, s katerimi sem prisiljen tlačaniti, so se zaredile bube v glavi. Pomlad, ja... :grim :doze: Aha, tut mojmu sodelavcu je bula v glavi, za katero misli, da so možgani fajn natekla ... pomlad torej ... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 voham jo... kak fajn bo... se mi že smeji... lepo bo... štejem dneve... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 Kaj pomlad, poletje nam dajte :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 Vam bom povedala k bo. :yea2: Bodo zvončki rastl :grim pa teloh :yes: Bo šel kdo z mano trgat zvončke, al vsi sam na motor? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 Pomlad BO!!! Zavarovalničarji komaj čakajo!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 Pomlad BO!!! Zavarovalničarji komaj čakajo!!!!!!! :topic: Dej fičo ne zdej tega o zavarovalncah v vse teme... Saj ni motor nujna potrebščina, kajne. In za teh ušivih 20.000 motorjev zaslužijo bistveno manj, kot iz drugih naslovov ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 Tak sem se lani veselil....pol pa dež, dež, dež... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 še vsako leto je bla pa tud letos bo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 ....bo, sam da mraz popusti :grim ...... ne verjamete??,.. boste vidl :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 ....bo, sam da mraz popusti :grim ...... ne verjamete??,.. boste vidl :D Jest ti čist verjamem, :) ker sm vidla napis na koledarju 2006. :nono: Začne se 21.3. ob 20:14 min, samo ne piše v kaki izvedbi bo letos. :? pustimo se presenetiti. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 Pomlad bo, moj k....! Mrzlo bo do poletja, poletje bo deževno, oktobra pa že minus... Gremo v Avstralijo živet!!! :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Silver Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 ptički se že veselo nažigajo :OK: :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno Februar 8, 2006 Deli Objavljeno Februar 8, 2006 pomlad??? :? pa ki vi zvite vzunih je minus(-) u dolin pa 5cm snega :blink: :cry: se kak mesec pol pa bo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 8, 2006 Deli Objavljeno Februar 8, 2006 pomlad??? :? pa ki vi zvite vzunih je minus(-) u dolin pa 5cm snega :blink: :cry: se kak mesec pol pa bo... :whistle: Ne,ne...pr ns je blo +5(sneg je pa tut še ja :cry: )sam jst sm svojo zverco vseene pelu mal na sprehod in na sončne žarke. :OK: Še dober mesec da...žal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 8, 2006 Deli Objavljeno Februar 8, 2006 Pomlad bo, ker je še vedno bila... :) vsaj koledarsko... Čeprav se mi zdi, da jo letos full komaj čakam. :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 8, 2006 Deli Objavljeno Februar 8, 2006 Pomladi ne bo, ker sem jaz žele začela smučat :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 :OK: Vsak dan je dan daljši , vsak dan je sonce višje in vsak dan bo topleje in zdi se mi , da bi se moral mal ogret ... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 ..bo, bo,. zlo kmal :grim ,.. evo dokaz pogumnega kolega... :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 ...ker na smučanju ne zebe več tako, kot prej... in sneg je mehkejši... in ko prideš do avta, ni zmrzali na tleh, ampak potoki in reke... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 ....ker mam že poln kurac te zime... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 Bo, bo pomlad, ker grem danes registrirat motor. Otišle pare :SS :SS :SS :SS Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2006 Bo, bo pomlad, ker grem danes registrirat motor. Otišle pare :SS :SS :SS :SS Tadej ....došao motor.... :) kako morš bruhat zarad tega? :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 19, 2006 Deli Objavljeno Februar 19, 2006 skor ni več sledi o snegu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Februar 19, 2006 Deli Objavljeno Februar 19, 2006 :OK: Sonček je in ti si skuštrana... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gnoj Objavljeno Februar 19, 2006 Deli Objavljeno Februar 19, 2006 Sovražim pomlad... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se