hrčo Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Bo bo .... z mano se nekaj čudnega dogaja :bounce: in če me spomin ne vara so to simptomi bližajoče se pomladi :P
Pravokotar Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 A gobarja in gobarko al gobarja in gobarja? Mešani par. :yes: In če sem prow razumel, je ona tudi ornitologinja. Nekaj je namreč momljala okol tiča.
pirrulz Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 In če sem prow razumel, je ona tudi ornitologinja. Nekaj je namreč momljala okol tiča. Seńor Pepe, malo bi kukavico impersoniral pa ji še ti svojega podturil. :grim
Pravokotar Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 V hipni zmedenosti, tako značilni za prihajajočo pomlad, človeku pač ne pride na misel. :blush: Razen tega je moj zaščiten B)
pirrulz Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Razen tega je moj zaščiten B) aaaa.... copyright. :OK:
Pravokotar Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 aaaa.... copyright. :OK: Intelektualna lastnina, takorekši :D
Hanzi Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Mešani par. :yes: In če sem prow razumel, je ona tudi ornitologinja. Nekaj je namreč momljala okol tiča. da niso bili kaki iskalci aviarne influence :devil:
Manu Objavljeno Marec 2, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Mal gledam skozi okno. :? :blink: :huh: :( <_< :closedeyes: :doze: :hmm:
Pimpi limpi Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Kdaj bo pomlad! Kaže zelo slabo!!! :BUA:
bigi Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Kdaj bo pomlad! Kaže zelo slabo!!! :BUA: 20 marca ob 19uri 26minut.
Lobo Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Zaradi sneženja letos pomlad odpade. Pa poletje in jesen tudi.
STAR Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Sonce pa vsak dan, če mu le uspe pokukati skozi oblake, močneje greje! :OK:
pirrulz Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 BMK če bo, dokler mam tolko dela, mi je totalno vseeno, al zunaj sneži al ščije al je sonce al pa armagedon. :glare:
Rude Boy Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Bo, bo ! tako lepo vreme kot pomlad ! a nič prej kot po zaključku Moto booma ! Ni druge ! Ne more biti drugače ! Gre kdo stavit ! :P
stuhec Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Sonce pa vsak dan, če mu le uspe pokukati skozi oblake, močneje greje! :OK: kaj pa ponoci ?? ko ne pokuka skoz oblakov .)
Pravokotar Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 kaj pa ponoci ?? ko ne pokuka skoz oblakov .) Takrat nas pa luna trka :grim (pa ne samo takrat :krneki: )
Sanda7 Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 sem res skor že verjela da je pomlad pred vrati :grim pa sem se močno zigi zigi :cry:
Jurij Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 bo pomlad, bo... grem s šihta pa je še dan...komaj, pa vendarle...svetlo.. :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se