garfield Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Ma to je krneki... Zjutri se zbudim pa vse belo :blink: Jebiga po en stran je to kr kul k mam en izpitek u kratkem :blush:
bigi Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Ma Bo Kurac Pomlad, Spet Belo Sranje leti iz Neba, Mater Mu.
pirrulz Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Ma Bo Kurac Pomlad, Spet Belo Sranje leti iz Neba, Mater Mu. a je to kakšen poskus Haikuja, morda? :hmm: :)
klimbra Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 a je to kakšen poskus Haikuja, morda? :hmm: :) Mislim, da mu gre po glavi bolj HARAKIRI!!!!! :OK: :OK: :OK:
bigi Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Mislim, da mu gre po glavi bolj HARAKIRI!!!!! :OK: :OK: :OK: Je že bolj, že jugo vleče. :OK:
stuhec Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 mislim da bo trebalo nabavit motorne sani :grim
Anna Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 :BUA: :BUA: Ja Stuhi tako pa ne bo šlo, kvečem ponovimo pustno rajanje, da preženemo to nadležno belio :OK: :OK: :devil: :devil: kdo bi pa nabavljal nove motorje???? O:-) mislim da bo trebalo nabavit motorne sani :grim
kađiva Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 ja no zvončki so že pokukali aaa :o kje to? a jih maš doma v sobi v tegelcu not :lol1: :lol1:
Sanda7 Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 ne ne odzuni na vrtu niso še za v vazo k so zaprti
dr.looney Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 posebno obvestilo: pomlad letos odpade!!!!!!!!!!! za poletje bo termin objavljen naknadno :alien1: dr.looney :devil:
Lobo Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Pri meni piha kot tornado. Bajta cela v dimu. Okoli bajte ružijo plehi in deske kot, da sem sredi gradbišča. Pomlad? Kaj je že to? A ni to nekaj za pojest?
SiR Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Lobo, da te ni obiskal medved, tako kot Drnovška pred kratkim?
Lobo Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Lobo, da te ni obiskal medved, tako kot Drnovška pred kratkim? Do mene medvedi ne pridejo. Je prestrmo. Še veter je močno sapo dobil, ko je priplezal do mene. Se pa tali sneg. Ga je še samo kakšnih 25 cm.
dašenka Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 očitno kurenti niso opravili svojega dela :devil: ....se bo treba nekaj novega zmisliti.... :hmm: :hmm: LP D
dr.looney Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 očitno kurenti niso opravili svojega dela :devil: ....se bo treba nekaj novega zmisliti.... :hmm: :hmm: LP D sej si je, marko potrč - binglov spust, da bi pomagal odgnati zimo :kva2: :P dr.looney :devil:
Alla Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Po moje so se pa na CNN zmotili, ko so rekli, da letos ne bo pomladi. Al pa uni dolenjski zvončki niso slišali novice. :rolleyes: Alla B)
Nagaya Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 bojo že še vidl teli dolenjski zvončki..jih bo zamedlo in pobralo tko kot je ljubljanske par dni nazaj :huh:
mi Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 ko pogledam čez okno, se mi zdi da pomlad BO......naslednje leto mogoče :BUA:
lina Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Bo pomlad...danes zjutraj so prileteli Škorci....hudiča kok jih je...Alfred Hitchcock sirote, kakšno dobrodošlico jim je pripravilo vreme
gebre Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 (popravljeno) Pomlad :? , mi imamo 30cm snega in še ga siplje :huh: Popravljeno Marec 5, 2006. Popravil gebre
pirrulz Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 :huh: Kaj je to pomlad? :( Nekaj za na kruh namazat. :grim
Anna Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Močno dvomim v to, da se je ob pustu pomlad prebudila; ampajk RES in prav zares močno dvomim!!!!!!!! :cry: :cry: POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMLAD kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si???? PRIIIIIIIIIIIIIIDI!!! :OK:
mi Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 jst sam upam da bo napoved resnična...in še za naprej taka in še bolj topla i hope so vreme
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se