SiR Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 pri meni je ŽE! vse dehti!!! aja, ups, to je mehčalec ;) (sveža majca pa to press)
Vale Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Sulfuto teče iz nosa ... oziroma se mu tali ledena sveča :devil:
era Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Očitno bo ... vrabci kričijo :kva2: Pa vrane tut.. moja stara mama prav, da če se vrane derejo, da bo sneg :blink: . No, zdej pa dežuje...
motoristek Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Sej čez dva dni bomo pa spet lopate gonil... :grim
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Sej čez dva dni bomo pa spet lopate gonil... :grim Hehe. Danes se je spet potrdil stari rek: Če ti ni treba danes kidat, počakaj do jutri. Mogoče bodo do takrat skidali sosedi. :grim :OK: :devil:
Vale Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Men po jasminu v stanovanju diši :grim :rolleyes: Na balkonu po morju :grim Iz vhoda se na morju rišejo lepe slike in barvice :photo: Sonček je sijal :010 Men se rola :yea1: Ja pomlad bo, Sarajevo prihajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam B)
moto rider Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 če ne prej 21marca .) :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Mene že razganja!!! :D :D
PERO58 Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Kje si teta pomlad :? Motosvetovci te teško pričakujemo :worship: Še pust ni ognal zime :lol1:
pirrulz Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 (popravljeno) Kje si teta pomlad :? Motosvetovci te teško pričakujemo :worship: Še pust ni ognal zime :lol1: To pa zato ker se kurenti/koranti le še na prikolicah od gostilne do gostilne prevažajo, namesto da bi skakljali naokrog. :glare: Videno z lastnimi :eek: .So se basali v prikolico za transport konjev. Hehe. Hence the irony. B) :) Popravljeno Marec 8, 2006. Popravil pirrulz
bigi Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Kaže, da letos ne bo pomladi. Vprašati se je treba, ali bo sploh še kdaj poletje??? :(
pirrulz Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Kaže, da letos ne bo pomladi. Vprašati se je treba, ali bo sploh še kdaj poletje??? :( Nič lažjega. B) Malo silogistične logike: Pomlad je vedno pred poletjem. Letos pomladi ne bo. --------------------------- Ergo: Letos poletja ne bo. Sedi, pet. Pa mama naj pride v šolo. :grim :fredy:
bigi Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Nič lažjega. B) Malo silogistične logike: Pomlad je vedno pred poletjem. Letos pomladi ne bo. --------------------------- Ergo: Letos poletja ne bo. Sedi, pet. Pa mama naj pride v šolo. :grim :fredy: Žal ne more, ker sneg Kida.
Furioso Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Tuesday, Mar 21 Mostly cloudy High: 13° C RealFeel: 11° C Tuesday Night: Partly cloudy Low: 4° C RealFeel: 5° C
PERO58 Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Na koledarju piše 21.marec pomlad :OK: Pa ne verjamem,verjetno so se zmotili,ker še vsak dan sneg premetavam :(
Jurij Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 prihaja prva znanilka toplejših dni... Formula 1 :OK:
Cegi Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 ..ko bi vsaj ostalo pri dežju.... sneženje me že mal nervira..
Pravokotar Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Na koledarju piše 21.marec pomlad ... Na mojem piše: 21. marec ob 12.30 Ljubica (tako je ime moji zobozdravnici, da ne bo nesporazumov) Torej je moja zobozdravnica (Ljubica) neke sorte znanilka pomladi, morda celo sinonim za pomlad :K
Vale Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Na mojem piše: 21. marec ob 12.30 Ljubica (tako je ime moji zobozdravnici, da ne bo nesporazumov) Torej je moja zobozdravnica (Ljubica) neke sorte znanilka pomladi, morda celo sinonim za pomlad :K Smešno, na mojem koledarju piše 21 torek, tuesday :rolleyes:
Ni3ous Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Tale pomlad letos se mi že prav nesramno izmika... :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se