AREA Objavljeno Maj 10, 2002 Deli Objavljeno Maj 10, 2002 Za avtomobiliste in motoriste - mogoče kdo ve kje, kdaj, kdo itd.? Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Maj 10, 2002 Deli Objavljeno Maj 10, 2002 O motoristični ŠVV smo na veliko, veliko že pisali. Kar se tiče avto - ŠVV pa jo, mislim da, organizira Kuzmič, pa en poligon v Murski Soboti. Odpri en internetni iskalnik poišči ... N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Maj 11, 2002 Deli Objavljeno Maj 11, 2002 A-51, lahko ti povem, da je odličen poligon ŠVV v Murski soboti. Tam sem opravila začetno in nadaljevalno ŠVV. Po opravljeni ŠVV, sem si dala duška pa še na kartingu. Mega. Cene in pa telefonsko številko centa ŠVV v MS, ti sporočim v ponedeljek ali torek. Lp Babi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Maj 11, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2002 Hvala Ba[r]by Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Maj 11, 2002 Deli Objavljeno Maj 11, 2002 ŠVV Murska Sobota http://www.prometnovarnostnicenter.si/ N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ales Objavljeno Maj 12, 2002 Deli Objavljeno Maj 12, 2002 Ja ta nas poligon je kar dober za solo varne voznje, dostikrat se pridejo sem ucit policaji, pa vladni soferji z BMW-ji. I have gasoline in my veins. My blood type is premium unleaded. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se