LordInVejder Objavljeno Februar 3, 2006 Opozori Objavljeno Februar 3, 2006 Pozdravljeni! Na tem forumu nisem kaj dolgo aktiven amprak mi tu nekaj smrdi. Odprl sem 2 temi in obe ste mi zaklenli ter napisali uporabi iskanje. Sicer priznam da bi lahko uporabil iskalnik samo zaradi tega še mi ni treba teme zaklenit. Če nekdo išče specifične informacije je pomoje opravičeno odpret novo temo, pa tako ali tako zaklepanje ne naredi nobene koristi, če mi bo kdo hotel odgovorit mi naj drugi pa pač ne. Sicer nočem delat "reklame" samo recimo na avtoakustika.com znajo zelo dobro vodit forum, se je že dostikrat zgodilo, da je kdo vprašal nekaj kaj bi se dalo najt z iskanjem pa se tema kljub temu ni zaklenila, naj bo saj pa ne dela nobene škode. Dobro tista moja tema z er-5 je bla res malo "splošna" samo vseeno, če bo kdo odgovoril naj, tolko boljše, ostali pa je ne bodo šmirglali. Ne vem no, meni se zdi malo tečno če ti nekdo zaklene temo in napiše uporabi iskanje. LP, Lord
MaraudeR Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 (popravljeno) načeloma je sicer odpiranje novih tem za vsako vprašanje najlažje, vendar to povzroči razdrobljenost foruma in ponavlajoča se vprašanja, kar za sabo potegne težave pri iskanju določene vsebine, saj je vsebina, ki se nanaša npr. na določen motor razdrobljena po celem forumu...poleg tega pa večina uporabnikov nima veselja znova in znova odgovarjati na ista oz. podobna vprašanja... ...kar se pa tiče nabijanja in izboljšanja statistike pa je odpiranje novih tem celo dobrodošlo... p.s. vsaka spletna stran (forum) ima svoja pravila, s katerimi se strinjaš v trenutku ko to spletno stran (forum) uporabiš... p.p.s. samo si pa dober...pri sedmih objavah si odprt 3 teme, poleg te še "oprema - čelada, rokavice, jakna, želva" in "er-5, 500ccm 25k" ... in o tem kar te zanima je na forumu že veliko napisanega ... Popravljeno Februar 4, 2006. Popravil MaraudeR
Thundercat Objavljeno Februar 4, 2006 Opozori Objavljeno Februar 4, 2006 lord...odprl si te teme: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=16356&hl= kjer sprašuješ o opremi, med tem ko imamo o tem že odprte teme, zato sem ti zaprl temo... in http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=16376&hl= kjer sprašuješ o er-5 o katerem že imamo odprto temo, o vožnji motorja z 25Kw omejitvijo je tudi že veliko napisano... če kaj ni jasno oz. želiš pomoč z uporabo iskalnika uporabi Pm tudi ta tema je za zapret .)
Ice Objavljeno Februar 5, 2006 Opozori Objavljeno Februar 5, 2006 Pozdravljeni! Na tem forumu nisem kaj dolgo aktiven amprak mi tu nekaj smrdi. LP, Lord super, da ti nekaj smrdi. meni tudi. in ze v svojem otvoritvenem postu si vse povedal; "lahko bi uporabil, pa.....". in zakaj nisi?!
Priporočene objave