SiR Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 Kdaj je letos pust? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 28.2 je pustni torek, pust pa se je na Ptuju in okolici začel že 3.2. ko majo kurenti lahko začnejo noret :D Dogajanje na Ptuju v pustnem času http://www.kurentovanje.net/si/ baje bomo meli tudi vzdržljivostni "show" Drzni kurent :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 (popravljeno) Program za skozlat se, vse skup en velik kup dreka. :SS :SS :SS Bom kar standardno v priljubljenem lokalu pust preživel. Mogoče se bom maskiral v perverzneža. :grim :devil: Popravljeno Februar 7, 2006. Popravil Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 Temu "showu" dodajte še "sanjski kurent " .) po moje bo ful zanimanja ker bo na koncu izbran "zelo vzdržljiv sanjski kurent ". :grim Sicer pa kar se pusta tiče , jest bom letos nuna, ha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 Program za skozlat se, vse skup en velik kup dreka. :SS :SS :SS Bom kar standardno v priljubljenem lokalu pust preživel. Mogoče se bom maskiral v perverzneža. :grim :devil: ja program je res ATOMSKI ! Glej Atomski finale !! Veš se morajo bazi, ki je telefonsko glasovala na EMI, zahvalit ! :P Viva Lendero Harmonik ! :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 Bom kar standardno v priljubljenem lokalu pust preživel. Mogoče se bom maskiral v perverzneža. :grim :devil: jaz pa grem rad za pusta na Ptuj :whistle: , kaj če bi bla skupinska maska :devil: :beer2: Zabavno - glasbeni program vsak večer od 20. ure - PTUJ Sobota, 18. februar Karnevalska dvorana, 20.00 Vroča otvoritev Natalija Verboten s spremljevalno skupino turbači Animacijski program: Mama Manka (Sašo Đukić) Barada show * prvih 500 obiskovalcev prejme krof Nedelja, 19. februar Karnevalska dvorana, 20.00 Turbo folk večer Boštjan Konečnik Skuter Baby Twins Turbači Vroči coctaili z barovcem Mišom Ponedeljek, 20. februar Karnevalska dvorana, 20.00 Večer uniform Partizani Gamsi Turbači Vroči coctaili z barovcem Mišom Torek, 21. februar Karnevalska dvorana, 20.00 Med nebesi in peklom Rebeka Dremelj s skupino Babilon 05 Domen Kumer Turbači Fire Show Vroči coctaili z barovcem Mišom Sreda, 22. februar Karnevalska dvorana, 20.00 Ciganski večer Torpedo Adam Bicskey Vedeževanje Človek s pitoni, požiralci ognja Turbači Vroči coctaili z barovcem Mišom Četrtek, 23. februar Karnevalska dvorana, 20.00 Kubanski večer Sabor Cubano Caiman Verde Swing show - sajles and his swing kids Turbači Vroči coctaili z barovcem Mišom Petek, 24. februar Karnevalska dvorana, 20.00 Večer blišča in slave Omar Naber z bendom G-spot Nina Pušlar Turbači Vroči coctaili z Mišom in Saro iz Bara Sobota, 25. februar Karnevalska dvorana, 20.00 Nuša Derenda s skupino Prima Vista Štajerskih 7 Turbači Vroči coctaili z Mišom in Saro iz Bara Ob 20.00 uri večerje v karnevalski dvorani in v gostilnah: Amadeus, Hotel Mitra, Rozika, Ribič, Pri pošti, Salsa in Terme Ptuj (karnevalski šotor pred Mestno hišo). Večerjajte v gostilni, ki jo boste izbrali in se po 23.00 uri pridružite rajanju v karnevalski dvorani. Nedelja, 26. februar Karnevalska dvorana, od 14.00 do 24.00 Vesela nedelja Gašperiči Bič Boysi :eek: Ponedeljek, 27. februar Karnevalska dvorana, 20.00 Texas western night Brendi Irena Vrčkovnik s spremljevalno skupino Dežur Turbači Torek, 28. februar Karnevalska dvorana ob 20.00 Atomski finale Atomik Harmonik Saša Lendero Sabor Cubano Turbači Zabavali se boste lahko tudi v gostinskih lokalih ter v kavarni Evropa in diskoteki Super li, kjer bodo od srede 22. februarja do torka 28. februarja ptujske zabave z: Radolfijem, Vlado Kreslinom, Turbo Angelsi, Boštjanom Konečnikom, Ptujskih 5, Bič boysi, Holliday bandom, ... :grim PTUJ RULES!!!!!! :lol1: ps: WHO THE FUCK SO TURBAČI????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 (popravljeno) jaz pa grem rad za pusta na Ptuj :whistle: , kaj če bi bla skupinska maska :devil: :beer2: šur. samo za skupinsko masko morajo bit najmanj trije. Kar pa sploh ni problem: midva kot perverzneža, pa en kup bab okoli, da jih bova perverzirala. :grim :grim :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Popravljeno Februar 7, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 7, 2006 Barada show * prvih 500 obiskovalcev prejme klof Jaz pa njemu eno kontra :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 Sramota... Kaki program pa imamo... :wacko: :wacko: Bo zgleda treba spet malo mestno oblast menjat.. Pir, ce se ne motim, si se ti nekaj bratil z zupanom v soboto ob 3eh zjutraj v Super Li-ju... :grim Si mu omeno to govedino od programa? :photo: :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 Sramota... Kaki program pa imamo... :wacko: :wacko: Bo zgleda treba spet malo mestno oblast menjat.. Pir, ce se ne motim, si se ti nekaj bratil z zupanom v soboto ob 3eh zjutraj v Super Li-ju... :grim Si mu omeno to govedino od programa? :photo: :ninja: Omenu vse po spisku (pa je*al tudi :grim :grrr :lol: ). Sicer pa me ta drek od Super Lija ne vidi več. :angry: :SS :SS gaddamit še babe not so povečini imbo varianta. :angry: :angry: :SS fak ej med kakim folkom jaz živim. :slap: :glare: čudi me, kako sem lahko ostal tako normalen :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 Omenu vse po spisku (pa je*al tudi :grim :grrr :lol: ). Sicer pa me ta drek od Super Lija ne vidi več. :angry: :SS :SS gaddamit še babe not so povečini imbo varianta. :angry: :angry: :SS fak ej med kakim folkom jaz živim. :slap: :glare: čudi me, kako sem lahko ostal tako normalen :lol: Se strinjam.. Tudi mene ta govedina ne vidi vec... Babe pa so itak izpod kritike (puntarossafashion.press) :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 fak ej med kakim folkom jaz živim. :slap: :glare: čudi me, kako sem lahko ostal tako normalen :lol: ker redno formatiraš kratkoročno memorijo in selektivno pucaš hard disk in registre. poznam to, meni najbolj ustreza power memory pir-absinth tool! :devil: ja ja tako skupinsko masko sem mislil - midva kot perverzneža, ogromno pira in perverziranih žensk :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 Mogoče se bom maskiral v perverzneža. Stari, tebi se ni treba nič maskirati... si že! :lol1: :naughty: :whistle: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 Stari, tebi se ni treba nič maskirati... si že! :lol1: :naughty: :whistle: :D OH! :o Zgrožen sem. :fredy: :lol: ker redno formatiraš kratkoročno memorijo in selektivno pucaš hard disk in registre. poznam to, meni najbolj ustreza power memory pir-absinth tool! :devil: ja ja tako skupinsko masko sem mislil - midva kot perverzneža, ogromno pira in perverziranih žensk :grim :OK: ad 1 - :grim ad 2 - :grim :OK: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 Bič bojsi so zakon! :) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 OH! Zgrožen sem. Vem. Zato sem pa napisal... ehehehehehe.... :naughty: :OK: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Februar 26, 2006 Deli Objavljeno Februar 26, 2006 ..ste ga preživel ??.... mate kej fotk??,.. jaz jih sam z-downloadam,.. pa prlepim kako :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 ...ste se kej našemli letos??.. mi smo bli Vikingi,.. ena fotka : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 ...ste se kej našemli letos??.. mi smo bli Vikingi,.. ena fotka : Slika, slika!! :krneki: :fredy: :alien1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 Kaj je zdaj ? Nič maškar ?! Groza. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 kaj da ne ni glih izvirno ma je blo pa pestro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Februar 24, 2009 Deli Objavljeno Februar 24, 2009 letos je blo bol tk tk, važn, da pride pomlad :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se