Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 počasi štartam ... pospravim notebook v torbo ... se uščijem na WC ... ogrejem avto ... jep, v ene 28 minutah bom glih tam ... sayonara No dej pojdi že, ker si že dosadan ... vsaj po sliki sodeč :grim in ker jaz tako mislim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 15, 2006 No dej pojdi že, ker si že dosadan ... vsaj po sliki sodeč :grim in ker jaz tako mislim :P A ti tut prideš :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 A ti tut prideš :blush: :blush: :blush: Aha, če so Twin v Ankaran prestavli z veseljem .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 ... and cuntin'... upam, da mislis countin´. cunt je nekaj malenkostno drugega (pa zato klimbroidu & company toliko bolj vsec :grim ) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 It is done. :OK: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 It is done. :OK: :beer2: Po fuzbalu sem bil žejen, pa sem hotu it še na en pir, pa ni blo več nobenga :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 Ti bogca kašni nabijači do lani sem bil več ali manj vsako sredo v Twinu pa razen Klimbre in Tadeja občasno ostalih skoraj nisem zaznal.Če se je situacija letos popravla vsa čast vam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 15, 2006 Deli Objavljeno Februar 15, 2006 Eni smo v Twinu ob torkih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 Ti bogca kašni nabijači do lani sem bil več ali manj vsako sredo v Twinu pa razen Klimbre in Tadeja občasno ostalih skoraj nisem zaznal.Če se je situacija letos popravla vsa čast vam :OK: Ane "stara garda" iz Twina se pa seli v brunarico :devil: :devil: :devil: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 Vam je dosadil lokal, a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 Bike bar je tudi kul. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 (popravljeno) Po fuzbalu sem bil žejen, pa sem hotu it še na en pir, pa ni blo več nobenga :( a kelnarju pa nisi mogel rečt, da ti kanal na televiziji prešalta v Twinu :photo: Popravljeno Februar 16, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 a kelnarju pa nisi mogel rečt, da ti kanal na televiziji prešalta v Twinu :photo: Sam res :) Sam v veliki sobi s pirom gledam New York PD :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 16, 2006 Men je bilo prav lušno :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 A napolitanke ste dobil? Sem jih se ene par pustil.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 A napolitanke ste dobil? Sem jih se ene par pustil.... tud pr piru si se bolj švoh odrezal, ga je še velik nam ostalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 Pa ko smo tudi o velikosti motorjev za SymRuja debatirali: SymRu tale bi bil tudi tebi prav :naughty: 24 cilindrov in izpušnih cevi ter 12.000ccm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 tud pr piru si se bolj švoh odrezal, ga je še velik nam ostalo Bolj švoh is maj midl nejm... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 Vam je dosadil lokal, a? Lokal ravno ne, ampak dejstvo, da sedaj ti zahajaš v Twina ob sredah. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 (popravljeno) Lokal ravno ne, ampak dejstvo, da sedaj ti zahajaš v Twina ob sredah. E što si nadrkan... :) Popravljeno Februar 16, 2006. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 :whistle: :whistle: :whistle: Pa bo res pomlad. :) Symuel .... ne diraj lava dok spava :D p.s. Bemti srede.... se bom prikotalila naslednjo... zdej me pa res GANE :grim :grrr :grim :grrr p.s. Bom mela nagelj v desni roki, za vsak slučaj.... videz vara :P :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 :whistle: :whistle: :whistle: Pa bo res pomlad. :) Symuel .... ne diraj lava dok spava :D p.s. Bemti srede.... se bom prikotalila naslednjo... zdej me pa res GANE :grim :grrr :grim :grrr p.s. Bom mela nagelj v desni roki, za vsak slučaj.... videz vara :P :) :D Ej link v tvojmu avatarju ne dela :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 Ej link v tvojmu avatarju ne dela :( Ne se sekirat... poglej moj EMŠO :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 p.s. Bom mela nagelj v desni roki, za vsak slučaj.... videz vara :P :) :D Imej raje telečjo kračo. Ali pa krvavico. Zima ni najboljši čas za nageljne. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 Ne se sekirat... poglej moj EMŠO :) :D Hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se