Lowrenc Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 Temu bi se lohk tut reklo: ''Stara mašina za vajenca!'' Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 Temu bi se lohk tut reklo: ''Stara mašina za vajenca!'' Dober da ti iz izkušenj govoriš :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 Pejta k Manu takoj oba na tečaj omike. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Stara mašina s telečjo kračo v desni in krvavico v levi roki. :) Ni slabo. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Krvavica je znan slovenski afrodiziak! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 hrasta :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Izvleček hrasta bojda zdravi hemoroide. Ne vem pa, kolk ma to veze s Twinom :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Izvleček hrasta bojda zdravi hemoroide. Ne vem pa, kolk ma to veze s Twinom :huh: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Izvleček hrasta bojda zdravi hemoroide. Hehe. Hehe en zajeten hrastov kol si v rit nabiješ in hemeroidi nekako postanejo manjša skrb. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Krvavica je znan slovenski afrodiziak! :) Druga najbolj znana, takoj za mandragoro... Čarovnice so si tisto drajsale po sluzi, če pa ni bilo štila od metle pri roki, je pač prišla v poštev tudi krvavica :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 A v Twinu? :kva2: Mislim...čarovnice tisto delale? :hmm: :eek: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Evo, mal utrinkov z ene žurke iz Twina. Sam unih, ki pišejo, kako hodijo v Twina pa ni videt na slikah. OK Kruse je rekel, da ga ne smem slikat :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Naaaaaaajs :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lowc__46 Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 he :naughty: hehe...fino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 18, 2006 Deli Objavljeno Februar 18, 2006 ... IIIIIIiiiiiiii :wub: Sem ze kar malo pozabil, kako smo se vcasih imeli fino. No, pa saj se še imamo. Pa še se bomo imeli. Po Twinu, twin! S twinom novim Twinom naproti! Itd, etc.... Tadej, hvala! :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 (popravljeno) Evo, še mal iz leta 2002. Slike sem ukradel Maxu :devil: Popravljeno Februar 20, 2006. Popravil Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 Prov škoda, da nisem prejšnji teden, tele debate v živo spremljal ... in prišel na pir ... me že mal žeja daje ... :kva2: sicer pa .... ... .. . fukat !!! . . . . :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 21, 2006 .. . fukat !!! . . . . :) Prav imaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eto.....jutri je sreda :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 (popravljeno) A pol ste kej fukal včeri? Tadej Prav imaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eto.....jutri je sreda :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Popravljeno Februar 23, 2006. Popravil Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2006 ItaQ :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Ampak.....bolj potiho.........se je treba spodobno vesti!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Še dons me roka boli ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Kašne so pa kej kelnarce v Twinu? Me že kar nekaj časa ni bilo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 kelnar... še malo pa mi bo všeč ratal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Kašne so pa kej kelnarce v Twinu? Me že kar nekaj časa ni bilo.... kelnerce ? ... zadnje čase tam videvam samo kelnerje... sicer pa pohiti z ogledom ... če je novica iz današnjega dnevnika točna bo tam do leta 2007 zraslo 200 stanovanj in podzemna garažna hišo s 400 parkirnimi mesti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 Kašne so pa kej kelnarce v Twinu? Me že kar nekaj časa ni bilo.... Včeraj je bla ena prijazna in dovzetna za naročila. Pa tiča je mela med nogami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se