klimbra Objavljeno Marec 9, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2006 Hiiihihihiiiiiiii Je bilo prijetno :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Pa tok se mi fino zdi......se tok žlehtnga počutim :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 prav prijetno je bilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 Hiiihihihiiiiiiii Je bilo prijetno :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Pa tok se mi fino zdi......se tok žlehtnga počutim :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: a ti veš, kolk ma človk nagravžno drisko po pol litra stepene sintetične smetane? :devil: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 prav prijetno je bilo... :hmm: Škoda, da nimajo skupnih ležišč. Npr. v skladišču. Nekateri bi ostali dlje... B) a ti veš, kolk ma človk nagravžno drisko po pol litra stepene sintetične smetane? :devil: :blush: Drugič pofotkaj in prilepi v rubriko: Njam, njam. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 a ti veš, kolk ma človk nagravžno drisko po pol litra stepene sintetične smetane? :devil: :blush: Najbrž niti nočem vedet. Sem pa enkrat imel ježa po imenu Polde in je imel blazno drisko po ementalerju in mleku. Türkizne barve. Driska, ne jež. Drugače pa w Twinu ni blo švoh. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 :blush: no, hvala vsem ki ste se oglasili :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 Malenkost. :) Samo ne razumem, zakaj se ga dame za 8. marec vedno tako nalijete in ste pol agresivne. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 (popravljeno) :yea1: to ni bilo nič.... Popravljeno Marec 9, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 Malenkost. :) Samo ne razumem, zakaj se ga dame za 8. marec vedno tako nalijete in ste pol agresivne. :hmm: Res je. :blink: Pol mi je pa še gdč. Lina ušla. Seveda šele po tem, ko je pomlaznila vso pico... :huh: Hvala ti, hvala, o, Nagaya.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 Sem vedela, da bom nekaj zamudila, če se ne bom včeraj prikotalila. :slap: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 Sem vedela, da bom nekaj zamudila, če se ne bom včeraj prikotalila. No ja, nekih hudih spektaklov pa spet nisi zamudila. OK, res je Keky šel lulat. Brez rok. Ampaq on to itaq vedno počne. Tako da - next time :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 Pol mi je pa še gdč. Lina ušla. Seveda šele po tem, ko je pomlaznila vso pico... :huh: Ni čist vso! Nekaj malega sem prispeval tudi sam. Celo domov sem odnesel malo stopljenega sira in paradižnikove mezge. Na puloverju. :whistle: Pa praznik je bil. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 15, 2006 .....pridem...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 15, 2006 Deli Objavljeno Marec 15, 2006 pa tudi odšel si po hitrem postopku a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 grem kar zdele da ne zamudim slučajno :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Sem Kod Motosvetofca. Montiram kondomat. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 12, 2006 Deli Objavljeno April 12, 2006 jaz in PEPE zdj greva ... tja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno April 12, 2006 Deli Objavljeno April 12, 2006 Sh*t saj res, grem raje po peni surfat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 A se že kaj dogaja letos u Twinu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se