klimbra Objavljeno Marec 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Hiiihihihiiiiiiii Je bilo prijetno :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Pa tok se mi fino zdi......se tok žlehtnga počutim :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
SiR Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Hiiihihihiiiiiiii Je bilo prijetno :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Pa tok se mi fino zdi......se tok žlehtnga počutim :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: a ti veš, kolk ma človk nagravžno drisko po pol litra stepene sintetične smetane? :devil: :blush:
fifty Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 prav prijetno je bilo... :hmm: Škoda, da nimajo skupnih ležišč. Npr. v skladišču. Nekateri bi ostali dlje... B) a ti veš, kolk ma človk nagravžno drisko po pol litra stepene sintetične smetane? :devil: :blush: Drugič pofotkaj in prilepi v rubriko: Njam, njam. :devil:
Pravokotar Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 a ti veš, kolk ma človk nagravžno drisko po pol litra stepene sintetične smetane? :devil: :blush: Najbrž niti nočem vedet. Sem pa enkrat imel ježa po imenu Polde in je imel blazno drisko po ementalerju in mleku. Türkizne barve. Driska, ne jež. Drugače pa w Twinu ni blo švoh. B)
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 :blush: no, hvala vsem ki ste se oglasili :)
Pravokotar Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Malenkost. :) Samo ne razumem, zakaj se ga dame za 8. marec vedno tako nalijete in ste pol agresivne. :hmm:
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 (popravljeno) :yea1: to ni bilo nič.... Popravljeno Marec 9, 2006. Popravil Nagaya
Wobewt Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Malenkost. :) Samo ne razumem, zakaj se ga dame za 8. marec vedno tako nalijete in ste pol agresivne. :hmm: Res je. :blink: Pol mi je pa še gdč. Lina ušla. Seveda šele po tem, ko je pomlaznila vso pico... :huh: Hvala ti, hvala, o, Nagaya....
Manu Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Sem vedela, da bom nekaj zamudila, če se ne bom včeraj prikotalila. :slap: :cry:
Pravokotar Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Sem vedela, da bom nekaj zamudila, če se ne bom včeraj prikotalila. No ja, nekih hudih spektaklov pa spet nisi zamudila. OK, res je Keky šel lulat. Brez rok. Ampaq on to itaq vedno počne. Tako da - next time :)
fifty Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Pol mi je pa še gdč. Lina ušla. Seveda šele po tem, ko je pomlaznila vso pico... :huh: Ni čist vso! Nekaj malega sem prispeval tudi sam. Celo domov sem odnesel malo stopljenega sira in paradižnikove mezge. Na puloverju. :whistle: Pa praznik je bil. B)
Nagaya Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 pa tudi odšel si po hitrem postopku a?
Nagaya Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 grem kar zdele da ne zamudim slučajno :blush:
fifty Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 Sem Kod Motosvetofca. Montiram kondomat. :closedeyes:
lasagna Objavljeno April 12, 2006 Opozori Objavljeno April 12, 2006 Sh*t saj res, grem raje po peni surfat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se