SiR Objavljeno Februar 16, 2006 Deli Objavljeno Februar 16, 2006 Hecna je zgodba o neki asistentki ali kaj je že bila, ki je prvega takega ptiča peljala k veterinarju ali kam že; kar v svojem lastnem avtu. No, bila je asistentka ali pripravnica, nekaj iz nižjega ustroja, skratka. Ga je odpeljala, potem pa ko je bil že na pregledu, so ugotovili, da imajo pri njej doma kurjo farmo; so morali kar hitro 170 piščet ferderbat. Človeška nepredvidljivost, čudna reč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 kupuj in pij striktno pir pa bo vse okej. :grim B) Sem se vcer tega drzu, pa me zdej glava boli. :wacko: Da ni tut pir okuzen :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 (popravljeno) Sem se vcer tega drzu, pa me zdej glava boli. :wacko: Da ni tut pir okuzen :? Ni ni samo ti si še mlad pa neizkušen. Sem bil jaz včeraj tudi v Laibachu pa spil ene par pirov, pa je vse kul. B) Popravljeno Februar 17, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Ni ni samo ti si še mlad pa neizkušen. Sem bil jaz včeraj tudi v Laibacu pa spil ene par pirov, pa je vse kul. B) Par, ducat, sej je vseen....Neki je na tem <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Par, ducat, sej je vseen....Neki je na tem <_< da nisi ti kje .... Uniona pil? :eek: :grrr :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 da nisi ti kje .... Uniona pil? :eek: :grrr :fredy: Ja taksnega tveganja si pa res ne privoscim :grrr Zdravje je delikatna rec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 A je v MB sploh še kdo živ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 :grim Ja si ziv, sam neki prevec bruhas za zdravega cloveka :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 ....hvala Bogu, da mu še perje ne odpada... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Objavljeno na 24ur.com: "Na infekcijski oddelek v Mariboru so sprejeli enega od gasilcev, ki so odstranjevali poginule labode na reki Dravi, ki naj bi bili okuženi s ptičjo gripo. Pacient kaže gripozne znake, močno mu teče iz nosa, imel pa naj bi tudi visoko vročino." Iz mariborske bolnišnice so sporočili, da gasilec, ki so ga v četrtek sprejeli na opazovanje, ni okužen s ptičjo gripo. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 ....hvala Bogu, da mu še perje ne odpada... :P Ptičja gripa napada samo perjad ženskega spola, kdo je že pa slišal, da je kakega petelina nesla.... :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Iz mariborske bolnišnice so sporočili, da gasilec, ki so ga v četrtek sprejeli na opazovanje, ni okužen s ptičjo gripo. :kva2: Mogoče je bil samo prehlajen. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Mogoče je bil samo prehlajen. :fredy: Mogoče en od tistih dveh gasilcev, ki sta plavala po Dravi, ko se jima je obrnil čoln? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Mogoče en od tistih dveh gasilcev, ki sta plavala po Dravi, ko se jima je obrnil čoln? Mogoče. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Mogoče je bil samo prehlajen. :fredy: To je bil zihr neki kvazi-gasilc :wacko: Če je taprav gasilc, to ni možno :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 To je bil zihr neki kvazi-gasilc :wacko: Če je taprav gasilc, to ni možno :grrr Ja, ziher neki gušter. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 (popravljeno) Ptičja gripa napada samo perjad ženskega spola, kdo je že pa slišal, da je kakega petelina nesla.... :nono: UPS.... :? država me slabo obvešča....sram jih bot Popravljeno Februar 17, 2006. Popravil Cegi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 Gledam po štacun boge gradbince: včas so piščančje salame na tone kupoval, zdej pa ornk razmišlajo kaj bi si kupl za malco. Vam povem, hudič tale tičja gripa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 18, 2006 Deli Objavljeno Februar 18, 2006 če se vam da brat..nekaj malega o ptičji gripi..en anglaise bien sur :) New_Scientist_Article.doc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 18, 2006 Deli Objavljeno Februar 18, 2006 Za tistega 'ribiča', ko so ga zadnjič iz Drave potegnili pa je meu še drsalke gor, pa ne vejo, al je od tičje gripe al kaj drugega ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Februar 19, 2006 Deli Objavljeno Februar 19, 2006 če se vam da brat..nekaj malega o ptičji gripi..en anglaise bien sur :) Ena od opcij :hmm: ,,An alternative strategy is to get infected early on, before the healthcare system is overwhelmed and antivirals run out. If you survive, you'll be immune. But you'll be gambling with your life.,, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Februar 19, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 19, 2006 Cool! Vsi se okužimo, pol pa naj najmočnejši preživijo...naravna selekcija...jaz sem "koooook,kook,kok" za! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 ..kako naj mačka odvadim, da bo nehal ptiče pobijat....sej ne da se mi smiljo sam, da ne bo prišlo še do mačje gripe. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 ..kako naj mačka odvadim, da bo nehal ptiče pobijatmačje gripe. :? Pokličeš dupleško mornarico, oni imajo po novem pristojnosti za te zadeve.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se