stigmata Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 (popravljeno) Sem že pred nekaj časa v "nasmeh" napisala da se mi ta tema ne dopade zmeraj in da bom prej ali slej odprla tako kot sem jo.- če mi je ne bodo zbrisali seveda! In naj kr takoj povem da sem po iskalniku že iskala in da se tema ne ponavlja oz. je še ni B) v glavnem zamerim TC-ju da mi je zbrisal objavo in pa hčo in tinchy ker nista hoteli povedat kaj jesta da sta tak dobre volje! :BUA: Popravljeno Februar 13, 2006. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 Zamerim našmu direktorju....ker bo 14 in 15 plača šele v mesecu Marcu........jest vsaj eno rabm TAKOJ!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 zamerim vremenu, k še 6 teden po novem letu vztraja z mrazom in snegom, posledično pa tud pri +3 ni za na ceste, ker so polne peska. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 Zamerim januarju in februarju, ker sta taka, kot sta... Za qurac!! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 zamerim, ker mi bodo znizalii mesec placo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 ... in pa hčo in tinchy ker nista hoteli povedat kaj jesta da sta tak dobre volje! :BUA: Ej stara, ti bova kupili meter, da boš lahko odmerla :lol1: Pa, da te še mal bolj podkurim - zadevica še vedno deluje in vsak dan sva boljše volje :kva2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 (popravljeno) Ej stara, ti bova kupili meter, da boš lahko odmerla :lol1: Pa, da te še mal bolj podkurim - zadevica še vedno deluje in vsak dan sva boljše volje :kva2: :004 Gobe......une tahecne :OK: :? Popravljeno Februar 13, 2006. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 Hehe, Stigmata, ne prevec zamerit... Lahko ti samo povem, da je njam njam, recept ti lahko pa na PM posljem :kva2: Jaz pa zamerim sefom, ker se vendo ni place Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 Gobe......une tahecne :OK: :? :grrr Jaz pa zamerim sefom, ker se vendo ni place :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 jest pa zamerim Bogu ker ne smem poljubit vsakega ! <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 jest pa zamerim Bogu ker ne smem poljubit vsakega ! <_< Ja kdo te je pa tako naplahtal?????? :? :? :? :? :? :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 13, 2006 Hehe, Stigmata, ne prevec zamerit... Lahko ti samo povem, da je njam njam, recept ti lahko pa na PM posljem :kva2: Jaz pa zamerim sefom, ker se vendo ni place Prav ti bodi, to je božja kazen! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 ... da ko naredim 180, ne morem 360,.. ko se naučim 360 pa sploh ne upam 540.... ahh ta snowboard... zamerimo sebi :) da sem lesen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 ..Bosancem, ki imajo Jureka rajši od bureka ! :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 ... da ko naredim 180, ne morem 360,.. ko se naučim 360 pa sploh ne upam 540.... ahh ta snowboard... zamerimo sebi :) da sem lesen nisi lesen, strah te je :devil: zamerim soncu ker rajca pa ne da nič od sebe :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 (popravljeno) Zamerim Pervyju in Vapoteku, ker me žalita (razglašata za vegetarijanca). :P :devil: :D Popravljeno Februar 14, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 trpi. :devil: pa se zameris mi lahko za to. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2006 Zamerim Pervyju in Vapoteku, ker me žalita (razglašata za vegetarijanca). :P :devil: :D Jaz pa tebi zamerim da to razglašaš kot da je kaj slabega! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 Zamerim vsem agencijam, ki mi dajejo oznako 'odlično' pri preizkusih znanja. ker potem me tudi z delom zasipavajo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2006 (popravljeno) zamerim Lobotu ker me zaje*** za frizuro (in Lobo, 1- 1,5 cm je veliko - če bi bil plešast bi se stinjal z mano ) in človeški vizualizaciji zaredi katere si moram lase pustit če hočem letos kak željen šiht dobit ker ljudje še vedno ocenjujejo po izgledu:angry: Popravljeno Februar 14, 2006. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 Jaz pa tebi zamerim da to razglašaš kot da je kaj slabega! :naughty: Za mene je, ker to škodi mojemu organizmu in miselni kondiciji. :grim :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 zamerim Lobotu ker me zaje*** za frizuro (in Lobo, 1- 1,5 cm je veliko - če bi bil plešast bi se stinjal z mano ) in človeški vizualizaciji zaredi katere si moram lase pustit če hočem letos kak željen šiht dobit ker ljudje še vedno ocenjujejo po izgledu:angry: Iz istega razloga sem si jaz najprej čupo obril ... potem pa si pustil nekaj cm las. Pomaga :grim Žal :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 Zamerim Motomarsovcem, ker ne morejo odpret bolj domiselne teme kot so nasmeh, zamerim, vormitorium, poljubček za tistega/tisto in podobne klanfete :devil: Pa zamerim sebi, ker sploh klamfam v te blentave teme :doze: in človeški vizualizaciji zaredi katere si moram lase pustit če hočem letos kak željen šiht dobit ker ljudje še vedno ocenjujejo po izgledu:angry: Trpi, zakaj pa živiš na zemlji med ljudmi :devil: Takšne so trenutne povprečne norme :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 zamerim vale da si ne more zmisliti bolj originalne teme od njam njam in mi vsaki dan dela lušte z meniji, ki jih vidim samo v revijah ob ocenah dobrih gostiln in tu in tam če kakšna firma časti :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 14, 2006 Deli Objavljeno Februar 14, 2006 Zamerim svoji babici, ker mi je spila zadnji pir :angry2: ! Saj sem vedo, da nima podna, ampak da to naredi svojemu vnuku ej, to pa je že..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se