Dr. _MAXXI_ Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 hehe. :) Vale, dobro si modela skurcala, glej kako se opravičuje. :D :grrr :grim :lol1: :lol1: :lol1: ti še vidu nisi kak zgleda ko valček nekoga skurca :) :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 ti še vidu nisi kak zgleda ko valček nekoga skurca :) :grim :grim Apage Satanas! Si niti ne želim. :grrr :krneki: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 zamerlivci ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Apage Satanas! Si niti ne želim. :grrr :krneki: :unsure: :grrr :grrr Pirči v napačno smer razmišljaš .) Sploh pa je Maxica moja prijateljica ... in mu zamerim na prav poseben način :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Japonski prasici zamerim, ker me je prejle hotla skorajda vbit. Mrš... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 (popravljeno) :grrr :grrr Pirči v napačno smer razmišljaš .) So, what else is new? :doze: :D :P (ajnouvatjumin :devil: ) Popravljeno Marec 21, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 So, what else is new? :doze: :D :P (ajnouvatjumin :devil: ) Kveščn? A s podpisom misliš na EMO iz CE ??? Me firbec, ker imam ene problem tudi sama z njimi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Kveščn? A s podpisom misliš na EMO iz CE ??? Me firbec, ker imam ene problem tudi sama z njimi ... tudi lahko. Whatever turns you on. :devil: :D :winkiss: Načeloma pa primarni pomen ne leti v Celje. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 in mu zamerim na prav poseben način :wub: :grim :grim :grim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 :grrr :grrr Pirči v napačno smer razmišljaš .) Sploh pa je Maxica moja prijateljica ... in mu zamerim na prav poseben način :wub: blowjob reši vse zamere :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 blowjob reši vse zamere :-) se strinjam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 blowjob reši vse zamere :-) a je kej važn, kdo kermu??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 blowjob reši vse zamere :-) Ne vse po sebi sodit ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Ne vse po sebi sodit ... bwahahahah :lol1: :lol1: tko je valček .. .se ne zadovoljimo vsi s takimi malenkostmi ;) :whistle: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Ne vse po sebi sodit ... Čeprav......no......če močno pomislim......kar ni ravno moja najboljša lstnost.......je pa nekaj resnice tudi v tem. Seveda.....jaz bi še nekaj dodal :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Čeprav......no......če močno pomislim......kar ni ravno moja najboljša lstnost.......je pa nekaj resnice tudi v tem. Seveda.....jaz bi še nekaj dodal :blush: :blush: :blush: Klimbra, odgovor je kot vedno: NE :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 Klimbra, odgovor je kot vedno: NE :grrr Sej sem vedu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ampak..........potrpežlivost je mast božja......če upam, da pridem v nebesa......kdo ve kam, bom še pred tem zajadral :blush: :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 trenutno nimam zamer je pa par inbotov, ki bi jih put out of their misery :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 21, 2006 Deli Objavljeno Marec 21, 2006 jaz pa nožev sicer ne brusim, ker jih nimam....jih bom pa ob priliki, ko mi slučajno pridejo v roke brez pomisleka ponucala... za rezanje salame recimo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Zamerim vsem vse. Kar je isto kot nobenemu nič. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Zamerim vsem vse. Kar je isto kot nobenemu nič. :fredy: :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 :? :? :? Ne skrbi. Ne bo nič bolelo. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Zamerim vsem vse. Kar je isto kot nobenemu nič. :fredy: Ampak k ga pa pihneš, ga pa orn'k!!!! :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Marec 22, 2006 Deli Objavljeno Marec 22, 2006 Ampak k ga pa pihneš, ga pa orn'k!!!! :slap: :lol1: k'r je reku, je reku.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Marec 23, 2006 Deli Objavljeno Marec 23, 2006 jest pa zamerim ja, enmu s chata :angry: k noče priznat kar bi mogu priznat, če je kaj ,česar ne prenesem, je pa to hinauščina. :krneki: Zarad dolzga jezika sm jih že dostkrat dobila po buč :nono: ampak kle se pa ne dam, bemti. :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se