Einherjar Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 Da te malo s tem jezičkom pollllliže, a? :naughty: :grim :devil: njam njam. :grim Sam pazi da te Michael Amott ne vidi... po moje mu ne bi pasalo, da se baba kurba z drugimi :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 25, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 25, 2006 Sam pazi da te Michael Amott ne vidi... po moje mu ne bi pasalo, da se baba kurba z drugimi :> Njaverjetneje ne. Bi pa meni pasalo, če bi se. :grim :devil: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 a bo letos na isti lokaciji? sprašujem zato ker so mi viri iz tolmina zagotovili da se letos na tisti lokaciji 99,99% ne bo odvijalo nič zaradi nekih sporov! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 a bo letos na isti lokaciji? sprašujem zato ker so mi viri iz tolmina zagotovili da se letos na tisti lokaciji 99,99% ne bo odvijalo nič zaradi nekih sporov! :blink: Ista lokacija, samo une reagge hipurje so odpikali, ker so vse zjebali. metalci smo bolj "urejeni" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2006 Ista lokacija, samo une reagge hipurje so odpikali, ker so vse zjebali. metalci smo bolj "urejeni" in lepši. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 in lepši. Aj em filing veri olimpik tudej... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 28, 2006 Deli Objavljeno Februar 28, 2006 (popravljeno) Njaverjetneje ne. Bi pa meni pasalo, če bi se. :grim :devil: :whistle: gremo tja, pa mi samo namigni, ob kateri uri naj ti jo dostavim v sho-torr ;) mimogrede - a že vemo, kdo gre z avtom, da nam pelje prtljago? Popravljeno Februar 28, 2006. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 28, 2006 gremo tja, pa mi samo namigni, ob kateri uri naj ti jo dostavim v sho-torr ;) šur. Versicherter Versand. :grim Drugač pa gledam lineup za letošnji Gods of Metal - pussy, incorporated :glare: (ne, to ni ime banda, čeprav sploh ne bi bilo slabo :grrr :grim ). Metal Camp lineup je v primerjavi s tem na GOM uber zakon. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 Sej ni res, pa je! Med headlinerji so še OPETH!!! :OK: Svaka čast. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZED Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 in lepši. :grim Pa tut lepše čupe mamo (še posebi jst) he he :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 JAz si grem dva dni pred campom lasne vložke 80 cm črne na glavo dat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZED Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 ja sj jst si pa naum čupe dva tedna umil, pa belo majco bom kupu :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 ja sj jst si pa naum čupe dva tedna umil, pa belo majco bom kupu :D :P A gres na reagge river splash? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZED Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 Ne, ne grem, hočm na metal campu, bedn izpadt!! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2006 Ne, ne grem, hočm na metal campu, bedn izpadt!! :blink: No, verjetno se ti zato ne bo treb preveč trudit. :fredy: Če pa boš še posebej hotel, da ti kdo v ksiht reče, da si bedn - pijem pivo. Laško. B) za kako gajbo ti lahko cel večer govorim, da si bedn. :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZED Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 Ne bo nč jst pijem uniona, tko da jebi ga!! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2006 Ne bo nč jst pijem uniona, tko da jebi ga!! :) Kdo je pa kje kaj omenil, da bi ti pri tisti gajbi Laškega sodeloval? (razen nabave, seveda) :grrr :grim :D :P Saj bo, saj bo. Če bo tako kot lani, boš mel Uniona tam na pretek. Vodenega in postanega Uniona. :glare: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZED Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 Kdo je pa kje kaj omenil, da bi ti pri tisti gajbi Laškega sodeloval? (razen nabave, seveda) :grrr :grim :D :P Saj bo, saj bo. Če bo tako kot lani, boš mel Uniona tam na pretek. Vodenega in postanega Uniona. :glare: :fredy: Eee.....jst sm omenu!!...he he Zarad lansklet pa ja, pa še kozarc nazaj prnest da je per cenej!! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Zame mal primankuje Heavy metala...sam ne me narobe razumet - do zdej potrjeni bandi so zakon! Res mankajo sam še kkšni Dissection! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 Eee.....jst sm omenu!!...he he Zarad lansklet pa ja, pa še kozarc nazaj prnest da je per cenej!! :xx: lani je blo samo za pussyje, zato mi nismo šli .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Sym, tnx a lot, za tiste, ki smo bli. :? I'm not a pussy, I'm a free man. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Sym, tnx a lot, za tiste, ki smo bli. :? I'm not a pussy, I'm a free man. :yea1: mah sam nakladu sm no. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 mah sam nakladu sm no. ;) V tem si odličen. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZED Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 V tem si odličen. :yes: :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urban+ Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Če se gre z motorji... a jih dovolijo not zapeljat (poleg sho-torr) ali ostanejo zunaj na parkirišču, kjer so avtomobili? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se