Saint Objavljeno Februar 26, 2004 Opozori Objavljeno Februar 26, 2004 easy...tudi ce probas,mi s takimi ne mores sline pricarati na usta... je pa res dobro vino,sivi pinot. ----- who dares wins Glede sivega pinoja, najboljšega sem pil v vinotoču v Lokvicah (se mi zdi), vas mal naprej od Kostanjevice na Krasu, če greš prot Novi Gorici. Super domače vino, domače mesnine, domač kruh pa še motivika iz I. sv. vojne (en vojak sešvasan skupaj iz kovinskih delov-ostankov in I. sv. vojne). Če kdo ve bolj natančen naslov, ga lahko z veseljem napiše. lp Rudi
Thundercat Objavljeno Februar 26, 2004 Opozori Objavljeno Februar 26, 2004 Za ljubitelje pikantne hrane vroce priporocam Dave's Insanity sauce, ali kakor se reklamirajo "The Original Hottest Sauce in the Universe!" in kje se dobi to zadevo....jst obožujem pikantne zadeve :devil: :devil:
Vale Objavljeno Februar 26, 2004 Opozori Objavljeno Februar 26, 2004 in kje se dobi to zadevo....jst obožujem pikantne zadeve :devil: :devil: Pri najbližjem prodajalcu :devil:
Thundercat Objavljeno Februar 26, 2004 Opozori Objavljeno Februar 26, 2004 Pri najbližjem prodajalcu :devil: merkator tudi... :devil:
Vale Objavljeno Februar 26, 2004 Opozori Objavljeno Februar 26, 2004 merkator tudi... :devil: V lekarni ti jo po naročilu zmešajo ... :devil:
Kruse Objavljeno Februar 26, 2004 Opozori Objavljeno Februar 26, 2004 in kje se dobi to zadevo.... V Ameriki. Za Evropo se pa da narociti. Dave's Webpage If you would like to purchase our products internationally, please contact the following distributors: In Europe contact: Tecmaco International, LTD. Attn: Stuart Unit C5 Phoenix Trading Estate London Road Thrupp, Stroud, England GLOSGL62BX E-mail: hotheadz@tecmaco.demon.co.uk or: hotheadz1@aol.com Phone: 44-1453-731737 FAX: 44-1453-731747
HHV Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 BANDAAAA NEHITEEEEEE!! (SoMiŽeHlačePreozkePress)
HHV Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 ...Zmečemo sladkor, mleko in čokolado v en velik lonec, mešamo, mešamo in mešamo :D , ko zadeva zavre jo damo hladiti. ... A to moraš tolk hitr pa tolk časa mešat, da zavre? :blink: :blink:
gebre Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 A to moraš tolk hitr pa tolk časa mešat, da zavre? :blink: :blink: Ja če ti rata :P , vse skupaj delaš na vročem štedilniku, rum pa dolivaš v hladno "čorbo" in ne na ognju .)
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 26, 2004 Opozori Objavljeno Marec 26, 2004 Zmečemo sladkor, mleko in čokolado v en velik lonec, mešamo, mešamo in mešamo :D , ko zadeva zavre jo damo hladiti. Ko se ohladi dolijemo rum in malo premešamo, da se rum razporedi, potlej pa v napad :yea2: Simpl k pasulj..... O:-) O:-)
Thundercat Objavljeno Marec 27, 2004 Opozori Objavljeno Marec 27, 2004 Evo recept od sošolca za "mafine" temu receptu manjka ključna sestavina..... O:-)
gebre Objavljeno Marec 27, 2004 Opozori Objavljeno Marec 27, 2004 temu receptu manjka ključna sestavina..... O:-) To pa po želji :D , jest tega spljoh ne .)
Vale Objavljeno Marec 28, 2004 Opozori Objavljeno Marec 28, 2004 Evo še ena zakon zadevica....PIŠČANČJI ŽUR Potrebuješ: 6 kosov piščančjih prsi 20 dag pršuta 30 dag sira 3 dcl razžvrkljane (whatever that means :huh: ) smetane sol poper rožmarin Piščančji file najprej malo potolčemo, potem položimo v pekač, ki smo ga predhodno namazali z maslom. Meso popopramo, posolimo in začinimo z rožmarinom. Potem nanj položimo plast pršuta, na pršut pa sir v tankih rezinah. Na vse skupaj damo še smetano. Pečemo v predhodno ogreti pečici na 200 stopinj, 45 minut. mljask :P Tole je pa boljše, če namesto piščanjčih filejev uporabite ribje ... PREISKUŠENO ... ... več o tem na www.kulinarika.net :D
SiR Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 Ena od naših vevejic, ki jih hranimo pozimi ... Ene od naših ptičic, ki jih tudi hranimo ... celo leto, ne sam pozimi ... ← Valči, a ti tele žvalce kdaj tut kaj skuhaš ;)
Kruse Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Po Dave's Insanity Hot Sauce in Dave's Ultimate Insanity Sauce je napocil cas za nove izkusnje v pikantni hrani :naughty: Naslednja stopnja bo: Vicious Viper Hot Sauce As seen on FoodTV's "Eat The Heat" program! "Let the Vicious Viper bite you with her lethal, venomous heat..." Vinegar, Mustard, Water, Habaneros, Tomatoes, Papaya, Guava, Pineapple, Banana, Passion Fruit Juice, Guava Juice, Capsaicin, Salt, Sugar, Natural Spices In pa: Blair's Possible Side Effects Hot Sauce "For the first time in our lives we are not joking! This sauce is for real and could have Possible Side Effects if misused!" 283,000 Scoville Units of heat! Red Savina Habanero, Cayenne, Vinegar, Natural Pepper Flavoring, Orange Juice, Roasted Green Jalapeno, Ground Pumpkin Seed, Salt Hahaha :devil: Letos bo pa vroce..... :OK:
Anubis Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Kje pri nas bi se pa dalo te hot zadeve dobit, ker našega čilija in podobnih neslanosti imam že vrh glave...da ne rečem poln kurac.
cyc Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Tole je pa pol naslednja stopnja, ne? :D
Kruse Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Ne vem, ce se pri nas da kaj pametnega dobiti. Povsod pise ultra hot, potem pa ko voda :BUA: . Mi smo si v sluzbi narocili iz US of A.... Naslednja stopnja.... :rolleyes: Hehe, mogoce....:devil: Bom moral pazit, da se ne bom po motorju slinil :whistle:
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Bom moral pazit, da se ne bom po motorju slinil :whistle: če boš tole požrl, boš sral po motorju... :blink:
Kruse Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Hehe, tisto " jedes peće, seres peće" je baje samo pri feferonih.... :rolleyes:
Špilferderber Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Hehe, tisto " jedes peće, seres peće" je baje samo pri feferonih.... :rolleyes: ← :grrr
Nagaya Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 jest sem si pa tkole želodec uničla....čak :doze: ...al so bli to moji živci :hmm:
pupa Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 nam nikol pozabila, ko smo šli enkrat po Ortu na Horsa.... in je bil en mal preveč pameten in si je naročil vse kar peče in velik njega..... smo se videli čez par dni, je rekel, da tako pekoče še v življenju ni sral.... mislim, da tut čebule ni več jedel, ker je preveč pekla :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Kruse Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 :slap: :slap: :slap: Tocno, tista omakca zraven konja je kar :OK: Glede na nalepko se mi zdi, da je nekaj azijskega...kitajskega mogoce :? Bo treba vprasat, kje jo nabavljajo. Hvala, pupa :worship: Glede tistega tvojega prijatelja pa... Ne vem, kaj je narobe z njim. Mogoce pa prekmalu pogoltne :naughty: Hja, ce ne pece, ko gre notri, pece ko gre ven. Tako da, je treba najprej prezvecit. Nic bat, ce pece. Sej more :devil: Glede pokvarjenih zelodcev pa.... Zna bit hudic. Samo to ni od omakc. Bo kar od zivcev. So pa zato omakce dobre v terapevtske namene. Tudi za preventivo. Ce pravilno doziras. Lahko prevec, premalo nikakor, ker zgresi ucinek :whistle: Ker, ko te enkrat zacne fino zgat, pozabis na vse ostalo. Ne razmisljas o nicemer, samo poziras slino in uzivas :smoke: Mogoce pa celo vcasih ogenj bruhnes :yes:
lina Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Mene pa neki čist tko zanima: V čem je fora, da PEČE, ker to je vse....kar je...pa je lahko solata, surov meso al pa neoskubljena kura...okusa ni več (še po tem ga ni par ur)...samo peče in peče in peče....peče...in kaj je tako lepega v biti opečen? Priznam...tudi ORBIT modrih ne morem pojest, kakšne nove zobne paste dostikrat vržem stran, ker mi skuri vse in imam otrpel ,,mavel,, :D in sem prikrajšana za en čut..čut okusa...ki mi veliko pomeni..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se