Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
easy...tudi ce probas,mi s takimi ne mores sline pricarati na usta... je pa res dobro vino,sivi pinot.

-----

who dares wins

Glede sivega pinoja, najboljšega sem pil v vinotoču v Lokvicah (se mi zdi), vas mal naprej od Kostanjevice na Krasu, če greš prot Novi Gorici. Super domače vino, domače mesnine, domač kruh pa še motivika iz I. sv. vojne (en vojak sešvasan skupaj iz kovinskih delov-ostankov in I. sv. vojne). Če kdo ve bolj natančen naslov, ga lahko z veseljem napiše.

lp

Rudi

Objavljeno
Za ljubitelje pikantne hrane vroce priporocam Dave's Insanity sauce, ali kakor se reklamirajo "The Original Hottest Sauce in the Universe!"

in kje se dobi to zadevo....jst obožujem pikantne zadeve :devil: :devil:

Objavljeno
in kje se dobi to zadevo....jst obožujem pikantne zadeve :devil: :devil:

Pri najbližjem prodajalcu :devil:

Objavljeno
Pri najbližjem prodajalcu :devil:

merkator tudi... :devil:

Objavljeno
merkator tudi... :devil:

V lekarni ti jo po naročilu zmešajo ... :devil:

Objavljeno
in kje se dobi to zadevo....

V Ameriki. Za Evropo se pa da narociti.

Dave's Webpage

If you would like to purchase our products internationally,

please contact the following distributors:

In Europe contact:

Tecmaco International, LTD.

Attn: Stuart

Unit C5

Phoenix Trading Estate

London Road

Thrupp, Stroud, England GLOSGL62BX

E-mail: hotheadz@tecmaco.demon.co.uk or: hotheadz1@aol.com

Phone: 44-1453-731737

FAX: 44-1453-731747

  • 4 tedne pozneje...
Objavljeno
...Zmečemo sladkor, mleko in čokolado v en velik lonec, mešamo, mešamo in mešamo :D , ko zadeva zavre jo damo hladiti. ...

A to moraš tolk hitr pa tolk časa mešat, da zavre? :blink: :blink:

Objavljeno
A to moraš tolk hitr pa tolk časa mešat, da zavre? :blink: :blink:

Ja če ti rata :P , vse skupaj delaš na vročem štedilniku, rum pa dolivaš v hladno "čorbo" in ne na ognju .)

Objavljeno

Zmečemo sladkor, mleko in čokolado v en velik lonec, mešamo, mešamo in mešamo :D , ko zadeva zavre jo damo hladiti. Ko se ohladi dolijemo rum in malo premešamo, da se rum razporedi, potlej pa v napad :yea2:

Simpl k pasulj..... O:-) O:-)

Objavljeno
Evo recept od sošolca za "mafine"

temu receptu manjka ključna sestavina..... O:-)

Objavljeno
temu receptu manjka ključna sestavina..... O:-)

To pa po želji :D , jest tega spljoh ne .)

Objavljeno
Evo še ena zakon zadevica....PIŠČANČJI ŽUR

Potrebuješ:

6 kosov piščančjih prsi

20 dag pršuta

30 dag sira

3 dcl razžvrkljane (whatever that means :huh: ) smetane

sol

poper

rožmarin

Piščančji file najprej malo potolčemo, potem položimo v pekač, ki smo ga predhodno namazali z maslom. Meso popopramo, posolimo in začinimo z rožmarinom. Potem nanj položimo plast pršuta, na pršut pa sir v tankih rezinah. Na vse skupaj damo še smetano. Pečemo v predhodno ogreti pečici na 200 stopinj, 45 minut.

mljask :P

Tole je pa boljše, če namesto piščanjčih filejev uporabite ribje ... PREISKUŠENO ... ... več o tem na www.kulinarika.net :D

  • 11 mesecev pozneje...
Objavljeno
Ena od naših vevejic, ki jih hranimo pozimi ...

Ene od naših ptičic, ki jih tudi hranimo ... celo leto, ne sam pozimi ...

Valči, a ti tele žvalce kdaj tut kaj skuhaš ;)

  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Po Dave's Insanity Hot Sauce in Dave's Ultimate Insanity Sauce je napocil cas za nove izkusnje v pikantni hrani :naughty:

Naslednja stopnja bo:

Vicious Viper Hot Sauce

As seen on FoodTV's "Eat The Heat" program! "Let the Vicious Viper bite you with her lethal, venomous heat..." Vinegar, Mustard, Water, Habaneros, Tomatoes, Papaya, Guava, Pineapple, Banana, Passion Fruit Juice, Guava Juice, Capsaicin, Salt, Sugar, Natural Spices

post-2120-1114515805_thumb.jpg

In pa:

Blair's Possible Side Effects Hot Sauce

"For the first time in our lives we are not joking! This sauce is for real and could have Possible Side Effects if misused!" 283,000 Scoville Units of heat! Red Savina Habanero, Cayenne, Vinegar, Natural Pepper Flavoring, Orange Juice, Roasted Green Jalapeno, Ground Pumpkin Seed, Salt

post-2120-1114515659_thumb.jpg

Hahaha :devil: Letos bo pa vroce.....

:OK:

Objavljeno

Kje pri nas bi se pa dalo te hot zadeve dobit, ker našega čilija in podobnih neslanosti imam že vrh glave...da ne rečem poln kurac.

Objavljeno

burn1.jpg

Tole je pa pol naslednja stopnja, ne? :D

Objavljeno

Ne vem, ce se pri nas da kaj pametnega dobiti. Povsod pise ultra hot, potem pa ko voda :BUA: . Mi smo si v sluzbi narocili iz US of A....

Naslednja stopnja.... :rolleyes: Hehe, mogoce....:devil:

Bom moral pazit, da se ne bom po motorju slinil :whistle:

Objavljeno
Bom moral pazit, da se ne bom po motorju slinil  :whistle:

če boš tole požrl, boš sral po motorju... :blink:

Objavljeno

Hehe, tisto " jedes peće, seres peće" je baje samo pri feferonih.... :rolleyes:

Objavljeno
Hehe, tisto " jedes peće, seres peće" je baje samo pri feferonih.... :rolleyes:

:grrr

Objavljeno

jest sem si pa tkole želodec uničla....čak :doze: ...al so bli to moji živci :hmm:

Objavljeno

nam nikol pozabila, ko smo šli enkrat po Ortu na Horsa.... in je bil en mal preveč pameten in si je naročil vse kar peče in velik njega.....

smo se videli čez par dni, je rekel, da tako pekoče še v življenju ni sral.... mislim, da tut čebule ni več jedel, ker je preveč pekla :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

:slap: :slap: :slap:

Tocno, tista omakca zraven konja je kar :OK: Glede na nalepko se mi zdi, da je nekaj azijskega...kitajskega mogoce :? Bo treba vprasat, kje jo nabavljajo.

Hvala, pupa :worship:

Glede tistega tvojega prijatelja pa... Ne vem, kaj je narobe z njim. Mogoce pa prekmalu pogoltne :naughty:

Hja, ce ne pece, ko gre notri, pece ko gre ven. Tako da, je treba najprej prezvecit. Nic bat, ce pece. Sej more :devil:

Glede pokvarjenih zelodcev pa.... Zna bit hudic. Samo to ni od omakc. Bo kar od zivcev.

So pa zato omakce dobre v terapevtske namene. Tudi za preventivo. Ce pravilno doziras. Lahko prevec, premalo nikakor, ker zgresi ucinek :whistle:

Ker, ko te enkrat zacne fino zgat, pozabis na vse ostalo. Ne razmisljas o nicemer, samo poziras slino in uzivas :smoke: Mogoce pa celo vcasih ogenj bruhnes :yes:

Objavljeno

Mene pa neki čist tko zanima: V čem je fora, da PEČE, ker to je vse....kar je...pa je lahko solata, surov meso al pa neoskubljena kura...okusa ni več (še po tem ga ni par ur)...samo peče in peče in peče....peče...in kaj je tako lepega v biti opečen?

Priznam...tudi ORBIT modrih ne morem pojest, kakšne nove zobne paste dostikrat vržem stran, ker mi skuri vse in imam otrpel ,,mavel,, :D in sem prikrajšana za en čut..čut okusa...ki mi veliko pomeni..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!