Kruse Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Kaj pa vem....Pase mi. Tako kot mi vcasih pase pojest kaj sladkega :blush: Sicer pa glede cuta okusa....Sej je.... to pece, to je sladko, tisto je grenko-kislo, tole je pivo, tisto je voda.... :P Pa tudi pride in gre. Ce dostikrat pece, se navadis, potem pa malo nehas, pa je spet... Zdej pa ali je voda Zala ali pa Izvir....Ne vem, in me niti ne zanima. Ce me pa slucajno zanima, pogledam kaj pise na flasi. In locim ali pijem breskov sok, jagodni ali pa marelicni. Ali pa kdaj je mleko skisano. In to mi zadostuje. :) Sicer pa... Smo pac razlicni, anede :P Zato je pa zanimivo, ker lahko vedno kaj novega probas. Itaq pa mozgani delajo svoje. In baje jezik loci samo 4 osnovne okuse, vse ostalo pa opravi nos....
lina Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 (popravljeno) OK....takole nekak vsako leto posadim kak feferon....prinese sadike makedonec. (baje da fajn pečejo...meni vsi pač pečejo in ne morem tega ocenjevat)..in vedno ko pride kdo v goste, mu ga ponudim...še poseba takim ,,taf,, ki jejo feferone kar tako ...nič ne peče. Všeč mi je ko človek švicne in se dela ,,nič mi ni,, . V bistvu gre za sado mazo avanturo.... Letos ga še nisem nič vidla...no če se bo kje prikaza s sadikami....ti prinesem eno par.... Popravljeno April 26, 2005. Popravil lina
SiR Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 baje še bolj peče, če si najbolj hud feferon direkt na anus, glans penis in v oko pomažeš ... to je šele za taprave džeke ...
cyc Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Hehe, za moje pojme je to še huje, kot da bi jedel futr z Vegeto (in podobnimi rečmi). Karkoli ješ ... je enakega okusa. No, s temi omakicami je storjen korak naprej, ker tako pečejo, da okusa sploh ni :D No, samo da vam paše hehe :devil:
Pravokotar Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 Voila, tolele sem izumil extra za Kruseta: Ko jeziki obmolknejo 12.05.2005 Američanu Blairu Lazarju je uspelo destilirati najbolj pekočo stvar na svetu – čisti kapsaicin. Njegov '16 milion reserve' je tridesetkrat močnejši od najbolj pekočega feferona in osemtisočkrat močnejši od tabasca. Lazar se je pričel ukvarjati s pekočimi jedmi, ko je delal kot krčmar v New Jerseyu, kjer je imel vedno probleme z lokalnimi pijanci. Da bi se znebil neljubih gostov jih je vedno postregel s perutničkami namočenimi v pekočo omako, kar je odgnalo še tako vztrajnega gosta. Eksperimenti so si sledili in pred petimi leti je na tržišče prišla steklenička z najbolj pekočo vsebino na svetu, kar pa ni ustavilo Lazarja, ki je poizkušal izvleči bistvo red savine, najbolj pekočega feferona na svetu. Nedavno mu je uspelo pridobiti kepico kristalov čistega kapsaicina (destiliranega iz nekaj ton feferonov), katero je porazdelil med 999 stekleničk označenih z lobanjo. Če bi hotel razredčiti vsebino stekleničke do te mere, da bi izgubila okus, bi potrebovali milijon litrov vode. Seveda se Blair ni mogel upreti skušnjavi, da poizkusi svojo smrtonosno kreacijo: ''Ej, kakšna bolečina. Kot, da bi me nekdo udaril s kladivom po jeziku. Jezik mi je otekel in bolečina se ni polegla še nekaj dni. Vzorec sem posredoval tudi nekemu ljubitelju pekočih jedi, ki je drobec kristala vrgel ženi v juho. Ko je nesrečnica ponovno spregovorila je možu zagrozila z ločitvijo'', je dejal Lazar. Dober tek :afro1:
Kruse Objavljeno Maj 12, 2005 Opozori Objavljeno Maj 12, 2005 O, hvala Pepe, kako pozorno od tebe :OK: Me res firbec matra, kako bi ta strup prenesel :devil: . Glede na tole: Všeč mi je ko človek švicne in se dela ,,nič mi ni,, . Dober znak :OK: Ampak se ne smes delat, da ti nic ni. Oz. ce se dela, da ti nic ni, poten je premajhna doza. :P Enkrat v Tajski restavraciji. Neka pikantna govedina. Pojem en kroznik. Hehe, kolk je dobr :OK: Samo skoraj nic ne pece :( Grem iskat se en kroznik (selfservice varianta), in lovim koscke govedine po vogalih. In ko zakljucujem z drugim kroznikom.... :devil: se usuje dol s cela, zacnem lovit sapo, se mi zdi, da je trajalo kaksnih 10 minut, preden sem lahko iz sebe spravil "I'm OK." :P Tisti Nizozemec, ki je bil z mano me je samo butasto gledal (samo on je bil s Tajko porocen, pa je najbrz vedel kaj dela...je, pravzaprav ;) ). Nirvana. :) Sado-mazo? Mogoce, ampak ne bi rekel... Mogoce bi bila boljsa primerjava z narkomanom :evilgrin: Rabis vedno vecje doze.... :kva2: Tko da....cakam metek v celo. Potem bo pa tudi dobesedno nirvana :) ... s sadikami....ti prinesem eno par....Bi ti bil hvalezen :D :slap: Mogoce samo se tole, ko se se nekje sprasevali, kdo so centralci. To so tisti, ki imajo doma centralno kurjavo :P Ce jo pa kdo nima, lahko pa kaj takega uporabi, ce se mu ne da premoga pa drv prenasat. Poleti je ponavadi prevroce za take hece :yes:
Ice Objavljeno Maj 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 Poleti je ponavadi prevroce za take hece :yes: ← niti ne. poletje je ravno najboljse obdobje za tahe hece. te vsa vrocina mine in se tako naziganje sonca je hlad v primerjavi s tistim "metkom" v celo. :grim kruse, vidim da se bova enkrat morala odpraviti na eno ekspedicijo po futrlokalitetah - najbolje kaksen berlin ali amsterdam ali london. :naughty:
Kruse Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 Slisi se zanimivo :yes: Da ne recem kar mamljivo O:-) A to bi sli z motorji :? Popotovanje v vecni ogenj :devil: Morda pa res....Nekoc.... B)
Zdrawc Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 baje še bolj peče, če si najbolj hud feferon direkt na anus, glans penis in v oko pomažeš ... to je šele za taprave džeke ... ← slično temu je če faferon nadomestiš z česnovo vodo :cry:
SiR Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 slično temu je če faferon nadomestiš z česnovo vodo :cry: ← al pa z žegnano ... taprave hudiče tist še bolj peče ;)
Špilferderber Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 krompiruša, anybody? z vegeta nasveti?
kOdEbLuE Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 al pa z žegnano ... taprave hudiče tist še bolj peče ;) ← :lol:
Špilferderber Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 krompiruša, anybody? z vegeta nasveti? ← Štockholm :lol1: http://www.burek.se/proizvodi.html
Zdrawc Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 Štockholm :lol1: http://www.burek.se/proizvodi.html ← .) to ti je cena za burek, okroglih 750 Sit :slap:
Zdrawc Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 a se še kirmu drugmu cedijo sline .... :D
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 krompiruša, anybody? z vegeta nasveti? ← včeraj sva s Ta'malo odprla doma burekđinico.. in gratalo je tole :yea2: :
king Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 včeraj sva s Ta'malo odprla doma burekđinico.. in gratalo je tole :yea2: : A je še kej ostal?? :bounce:
Zdrawc Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 včeraj sva s Ta'malo odprla doma burekđinico.. in gratalo je tole :yea2: : ← :lol1: Lejga Špil, pejd rajš u Cjele h Šerifiju.... B)
Špilferderber Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 http://www2.serbiancafe.com/kuvar/ srpski kuvar :OK:
Špilferderber Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Narežemo en mali por in ga podušimo. Dodamo narezano špinačo, žlico zeliščne soli, šcepec muškatnega oreščka, ščepec mlete kumine in eno zrno nasekljanega česna. Vse lepo popražimo, dokler ne izpari voda. Nato dodamo 1dcl mleka in dve žlici kisle smetane. Medtem skuhamo testenine. Vse skupaj zmešamo, serviramo na krožnik in posujemo s parmezanom :) ← kje je meso? :devil:
Manu Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 nanjo položimo mehak goveji zrezek ← A ti je ješ surovo??????? :kva2: A zato....khm...kh...kk.....aghm... :oops: :ninja: :slap: Klimbrić. :wacko:
Vale Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 kje je meso? :devil: ← Ta teden NEMA :grrr
Vojč Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 danes po zelo zelo dolgem času jedel domačo jagnjetino :winkiss: babičina kuhinja je še vedno ena med boljšimi :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se