Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kaj pa vem....Pase mi. Tako kot mi vcasih pase pojest kaj sladkega :blush:

Sicer pa glede cuta okusa....Sej je.... to pece, to je sladko, tisto je grenko-kislo, tole je pivo, tisto je voda.... :P

Pa tudi pride in gre. Ce dostikrat pece, se navadis, potem pa malo nehas, pa je spet...

Zdej pa ali je voda Zala ali pa Izvir....Ne vem, in me niti ne zanima. Ce me pa slucajno zanima, pogledam kaj pise na flasi.

In locim ali pijem breskov sok, jagodni ali pa marelicni. Ali pa kdaj je mleko skisano.

In to mi zadostuje.

:)

Sicer pa... Smo pac razlicni, anede :P Zato je pa zanimivo, ker lahko vedno kaj novega probas.

Itaq pa mozgani delajo svoje. In baje jezik loci samo 4 osnovne okuse, vse ostalo pa opravi nos....

Objavljeno (popravljeno)

OK....takole nekak vsako leto posadim kak feferon....prinese sadike makedonec. (baje da fajn pečejo...meni vsi pač pečejo in ne morem tega ocenjevat)..in vedno ko pride kdo v goste, mu ga ponudim...še poseba takim ,,taf,, ki jejo feferone kar tako ...nič ne peče. Všeč mi je ko človek švicne in se dela ,,nič mi ni,, . V bistvu gre za sado mazo avanturo....

Letos ga še nisem nič vidla...no če se bo kje prikaza s sadikami....ti prinesem eno par....

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno

baje še bolj peče, če si najbolj hud feferon direkt na anus, glans penis in v oko pomažeš ... to je šele za taprave džeke ...

Objavljeno

Hehe, za moje pojme je to še huje, kot da bi jedel futr z Vegeto (in podobnimi rečmi). Karkoli ješ ... je enakega okusa. No, s temi omakicami je storjen korak naprej, ker tako pečejo, da okusa sploh ni :D

No, samo da vam paše hehe :devil:

  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Voila, tolele sem izumil extra za Kruseta:

Ko jeziki obmolknejo

12.05.2005

Američanu Blairu Lazarju je uspelo destilirati najbolj pekočo stvar na svetu – čisti kapsaicin. Njegov '16 milion reserve' je tridesetkrat močnejši od najbolj pekočega feferona in osemtisočkrat močnejši od tabasca.

Lazar se je pričel ukvarjati s pekočimi jedmi, ko je delal kot krčmar v New Jerseyu, kjer je imel vedno probleme z lokalnimi pijanci. Da bi se znebil neljubih gostov jih je vedno postregel s perutničkami namočenimi v pekočo omako, kar je odgnalo še tako vztrajnega gosta. Eksperimenti so si sledili in pred petimi leti je na tržišče prišla steklenička z najbolj pekočo vsebino na svetu, kar pa ni ustavilo Lazarja, ki je poizkušal izvleči bistvo red savine, najbolj pekočega feferona na svetu. Nedavno mu je uspelo pridobiti kepico kristalov čistega kapsaicina (destiliranega iz nekaj ton feferonov), katero je porazdelil med 999 stekleničk označenih z lobanjo. Če bi hotel razredčiti vsebino stekleničke do te mere, da bi izgubila okus, bi potrebovali milijon litrov vode.

Seveda se Blair ni mogel upreti skušnjavi, da poizkusi svojo smrtonosno kreacijo: ''Ej, kakšna bolečina. Kot, da bi me nekdo udaril s kladivom po jeziku. Jezik mi je otekel in bolečina se ni polegla še nekaj dni. Vzorec sem posredoval tudi nekemu ljubitelju pekočih jedi, ki je drobec kristala vrgel ženi v juho. Ko je nesrečnica ponovno spregovorila je možu zagrozila z ločitvijo'', je dejal Lazar.

Dober tek :afro1:

Objavljeno

O, hvala Pepe, kako pozorno od tebe :OK: Me res firbec matra, kako bi ta strup prenesel :devil: . Glede na tole:

Všeč mi je ko človek švicne in se dela ,,nič mi ni,, .

Dober znak :OK: Ampak se ne smes delat, da ti nic ni. Oz. ce se dela, da ti nic ni, poten je premajhna doza. :P

Enkrat v Tajski restavraciji. Neka pikantna govedina. Pojem en kroznik. Hehe, kolk je dobr :OK: Samo skoraj nic ne pece :( Grem iskat se en kroznik (selfservice varianta), in lovim koscke govedine po vogalih. In ko zakljucujem z drugim kroznikom.... :devil: se usuje dol s cela, zacnem lovit sapo, se mi zdi, da je trajalo kaksnih 10 minut, preden sem lahko iz sebe spravil "I'm OK." :P

Tisti Nizozemec, ki je bil z mano me je samo butasto gledal (samo on je bil s Tajko porocen, pa je najbrz vedel kaj dela...je, pravzaprav ;) ).

Nirvana. :)

Sado-mazo? Mogoce, ampak ne bi rekel... Mogoce bi bila boljsa primerjava z narkomanom :evilgrin: Rabis vedno vecje doze.... :kva2: Tko da....cakam metek v celo. Potem bo pa tudi dobesedno nirvana :)

... s sadikami....ti prinesem eno par....
Bi ti bil hvalezen :D

:slap:

Mogoce samo se tole, ko se se nekje sprasevali, kdo so centralci. To so tisti, ki imajo doma centralno kurjavo :P Ce jo pa kdo nima, lahko pa kaj takega uporabi, ce se mu ne da premoga pa drv prenasat. Poleti je ponavadi prevroce za take hece :yes:

Objavljeno
Poleti je ponavadi prevroce za take hece  :yes:

niti ne. poletje je ravno najboljse obdobje za tahe hece. te vsa vrocina mine in se tako naziganje sonca je hlad v primerjavi s tistim "metkom" v celo. :grim

kruse, vidim da se bova enkrat morala odpraviti na eno ekspedicijo po futrlokalitetah - najbolje kaksen berlin ali amsterdam ali london. :naughty:

Objavljeno

Slisi se zanimivo :yes: Da ne recem kar mamljivo O:-) A to bi sli z motorji :? Popotovanje v vecni ogenj :devil:

Morda pa res....Nekoc.... B)

  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno
baje še bolj peče, če si najbolj hud feferon direkt na anus, glans penis in v oko pomažeš ... to je šele za taprave džeke ...

slično temu je če faferon nadomestiš z česnovo vodo :cry:

Objavljeno
slično temu je če faferon nadomestiš z česnovo vodo  :cry:

al pa z žegnano ... taprave hudiče tist še bolj peče ;)

  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

krompiruša, anybody?

z vegeta nasveti?

Objavljeno

a se še kirmu drugmu cedijo sline .... :D

post-5241-1119426963_thumb.jpg

  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno
krompiruša, anybody?

z vegeta nasveti?

včeraj sva s Ta'malo odprla doma burekđinico..

in gratalo je tole :yea2: :

post-685-1120637652_thumb.jpg

Objavljeno

včeraj sva s Ta'malo odprla doma burekđinico..

in gratalo je tole :yea2: :

A je še kej ostal?? :bounce:

Objavljeno
včeraj sva s Ta'malo odprla doma burekđinico..

in gratalo je tole :yea2: :

:lol1:

Lejga Špil, pejd rajš u Cjele h Šerifiju.... B)

Objavljeno

@king: :grrr

@zdrawc: :grrr

  • 4 tedne pozneje...
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno
Narežemo en mali por in ga podušimo. Dodamo narezano špinačo, žlico zeliščne soli, šcepec muškatnega oreščka, ščepec mlete kumine in eno zrno nasekljanega česna. Vse lepo popražimo, dokler ne izpari voda. Nato dodamo 1dcl mleka in dve žlici kisle smetane. Medtem skuhamo testenine. Vse skupaj zmešamo, serviramo na krožnik in posujemo s parmezanom  :)

kje je meso? :devil:

Objavljeno
nanjo položimo mehak goveji zrezek

A ti je ješ surovo??????? :kva2:

A zato....khm...kh...kk.....aghm... :oops: :ninja:

:slap: Klimbrić. :wacko:

Objavljeno
kje je meso? :devil:

Ta teden NEMA :grrr

Objavljeno

danes po zelo zelo dolgem času jedel domačo jagnjetino :winkiss: babičina kuhinja je še vedno ena med boljšimi :yea1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!