Ice Objavljeno Junij 18, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2001 quote: Ma to si imel malo porcijo. (pazi na kg press) Brrrm nekaj dodatkov je se ostalo za pozneje. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 @Ice: jaz sem pa lacni vosek!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 18, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2001 quote: Ice, sram te bodi! ne,me ne bo. quote: Mene vabiš na raco in praviš, da bi imela oba dovolj eno porcijo, potem pa zvem takole po ovinkih, da so porcije majhne (sklepano iz tega, da si jo tako hitro pojedel). lp Easyrider saj je porcija za dva.sem samo celo raco pojedel,piscanec je se skoraj cel. in ne jem najbolj pocasi. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 quote: @Ice: jaz sem pa lacni vosek!!! kisses Pupa Pupa, ne govori prevec! Ti si imela za malico še višnjev zavitek, jaz pa samo testenine z Chappy-jem! Smrc... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 quote: [nekaj dodatkov je se ostalo za pozneje. Ice Ostale so palcke in morda še serviet. Dober tek Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 18, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2001 quote: Ostale so palcke in morda še serviet. Dober tek Brrrm ne,palcke in serviet razgrize pes. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 quote: ne,palcke in serviet razgrize pes. Ice (razgrize in ne poje) Zelo prikladno za tiste s slabimi zobmi ali slabo protezo Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 18, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2001 quote: (razgrize in ne poje) Zelo prikladno za tiste s slabimi zobmi ali slabo protezo Brrrm ti predstavim enkrat mojo strahopetko,pa se lahko potem pogovarjata o zobih in protezah. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 nehajte se o hrani menit ker mam komaj ob 15. kosilo. umiram od lahkote in zeje vi pa meni o pici, pivu, raci,.... se makarone z chappy-jem bi jedu z veseljem!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 Bi res jedel špagete+chappy? Pridi do mene, ti skuham to, za posladek dobiš pa še pasje cokoladne bonboncke. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 18, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2001 pervy, best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 quote: Bi res jedel špagete+chappy? Pridi do mene, ti skuham to, za posladek dobiš pa še pasje cokoladne bonboncke. kisses Pupa nebi blo prvic, ceprav nisem ziher ce je bil cappy al loyal. cokolade pa nimam prevec rad, mas kake bolj slane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 Boyz, žurka definitivno bo. Pupa vabi na izbrano (izborno) hrano. Pupa, kaj pa pijaca? (Smeškoti definitivno crknili) Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 pupa jaz bi cappy z okusom divjacine, tri hladna laska piva in paket orbit cigum. eno pivo za predjed, enega med goltanjem hrane in eno za desert. cigume pa da mi ne bo iz ust smrdelo po pasji hrani. kdaj se dobimo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 Ce res poješ Chappy-ja ti placam 10 pirov, ne samo tri!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 samo more bit tisti v mali pakungi za maltezane in podobno. tiste velike piksne z 1,2 kg so premastne. ampak male doze lepse disijo in imajo lepse meso kot pa gavrilovicev dorucak. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 Od Chappy-ja so vse konzerve iste, oz. meso v njih je cisto isti. Ne vem, ampak ne bi tega probala za živo glavo ne, sicer pa tudi dorucka ne maram. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 eh vidis... ce bi jedla dorucak, bi ti blo jasno da je to vse isto.. Sicer pa, ce je dobro za pse je tudi za ostale zivali (ljudi...) Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 Sorry, meni ni. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 jami jami kak sem se najedel!!! sicer ni bil chappy ampak currey, no ja ampak slisi se podobno. dorucak pa je ful dober, edino tista plast bele masti te ne sme motit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 ... blak!! sele zdaj, ko tole berem, ugotavljam, da mi danes se niso dali nic za jest ... vi pa o "dobrotah" cvekate. Odoh ja kuci! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 18, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2001 pervy in einherjer,mi se moramo enkrat dobiti na "sladokusno" kosilo (pasja hrana namesto piksn). smo namrec enkrat zamenjali konzerve in namesto dorucka servirali pedigree pal.face po kosilu bi mogli videti,ko je moj kolega odkril konzervo........da tja pades! HAR HAR HAR best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 Ce bi meni to postregel, verjetno ni bi vec tu pisal, ker bi te že zadavila. Pa pobruhala bi ti tudi vse. No da se razveselim in vam povem, da celo sem jedla, in sicer raviole mesne. Ni ravno ne vem kaj, je pa prebavljivo. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 18, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2001 ma ni bilo namerno.kolega je sam odpiral piksne in aranziral (narezal "dorucak" na kolutke) hrano,tako da nisem nic kriv zraven.pa se okusno je,do neke mere.je sicer bolje,da ne ves kaj je,ampak psi kar dobro hrano dobivajo.sam face potem.........dva dni se nisem mogel nehati smejati. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 18, 2001 Deli Objavljeno Junij 18, 2001 ice: ha ha ha ha. en stari climber (ne forumovski) je enkrat macko odrl pa jo spekel in dal drugim plezalcem za jest pa je rekel da je zajec. normalno je jedel zraven njih na koncu ko so pa vsi hvalli "zajca" jim je povedal. baje so vsi bruhali!!!! ha ha ha ha ha ha ha ha ha.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se