Ice Objavljeno Junij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2001 pupa,trup ze mogoce,samo volja je cist svoh. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 20, 2001 Deli Objavljeno Junij 20, 2001 BOMO PA VOLJO PRIMERNO PODKREPILI!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 20, 2001 Deli Objavljeno Junij 20, 2001 jaz pridem v LJ ali na krvavec ce je hrana, pijaca in prenocisce! piknik-ful ideja, ce uspe na krvavcu je naslednji pri meni na pohorju. a se da do tvoje vikendice z motorjem (takim ki ni glih trial al pa hard enduro)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2001 dobr de nimam vikendice kje,bi se moral kej organizirat. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 20, 2001 Deli Objavljeno Junij 20, 2001 Thja, zadnja tretina poti je akadam, ampak hard makedam. Z avtom ni probleme, z enduram tudi hodijo gor, za druge pa ne vem, ce je ravno pametno!! Bi se pa teoreticno dalo. Zakaj Ice? V kolikor mi vsi lahko zagotovijo, da ne bodo razsuli vikendice, ne bi smelo biti problema. Al si zato vesel, da je nimas, da ne bi potem se tebe za kravatlc prijeli za piknik? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 20, 2001 Deli Objavljeno Junij 20, 2001 jaz garantiram da ne bom nic razsul! sicer pa ko pijem sem vedno boljse volje in takrat nic ne razbijam. v zadnji fazi pa sem tak miren da bi lahko klinicno mrtve pri Urgenci igral. ice: daj si kako vilo na faaker see al pa na vrbskem kupi, jaz bi ful k tebi prisel! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2001 @ pupa: yep,da ne bi moral kej delat. @ pervy: ZATO JE PA NIMAM! matr vola. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 20, 2001 Deli Objavljeno Junij 20, 2001 pa daj no. plizzzzzzzzz sem ko muca, zmiraj za sabo pocistim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 20, 2001 Deli Objavljeno Junij 20, 2001 A tudi ostanke sperme po pojstli polizes, ko koncaš??? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 20, 2001 Deli Objavljeno Junij 20, 2001 quote: A tudi ostanke sperme po pojstli polizes, ko koncaš??? kisses Pupa jakkkk, no way!!!!! ni potrebno, mam rad ce deklica "popapa", drugace se pac noter spraznim, ampak na postlo ne gre nic ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2001 quote: ampak na postlo ne gre nic ! ....ampak po steni,stropu,slikah,TV... best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 20, 2001 Deli Objavljeno Junij 20, 2001 quote: quote: ampak na postlo ne gre nic ! ....ampak po steni,stropu,slikah,TV... best Ice ja na strop, za TV,... gre ce se proba zenska tam skrit!!! slike???? premale za vzadaj skrit, za drugo neuporabne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 20, 2001 Deli Objavljeno Junij 20, 2001 Prasci, mar u hormonca! Mi skomine delate, pa se punca me ne jebe pet posto.... dobesedno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 20, 2001 Deli Objavljeno Junij 20, 2001 quote: ni potrebno, mam rad ce deklica "popapa", drugace se pac noter spraznim, ampak na postlo ne gre nic ! Mimogrede: to je res super.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2001 shit happens,dr.gregs,shit happens. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 20, 2001 Deli Objavljeno Junij 20, 2001 Dr. Gregs, zastonjski nasvet, kar tako mimogrede. Zamenjaj decvo. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 20, 2001 Deli Objavljeno Junij 20, 2001 quote: Dr. Gregs, zastonjski nasvet, kar tako mimogrede. Zamenjaj decvo. Hmmm.... Brrrm, tega ne razumem: zamenjam naj decvo, ki ....khm.. kako naj recem... rada dela to, kar meni pase??? Uf, iz dobrega na slabse.... ne vem, ne vem... Pa raje v Psiho cistilnici, da ne bomo smetili brez potrebe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 20, 2001 Deli Objavljeno Junij 20, 2001 quote: shit happens,dr.gregs,shit happens. In kaj si mislil s tem, ker mi ni jasno, ce priznam?! Hotel sem samo reci, da je super, ce punca/dekle/zena/domina/fraca/bejba naredi kaksen "poteg" z dolocenim delom moskega telesa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 20, 2001 Deli Objavljeno Junij 20, 2001 Mimogrede: da ne bodo punce uzaljene - "potegi" oz. "sledi" so dobri obojestansko! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 21, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2001 quote: In kaj si mislil s tem, ker mi ni jasno, ce priznam?! si me prehitel z svojim drugim postom.glede tvoje,ki te "ne jebe",tako dobesedno... sledi in potegi....ma sej bo se takticna posvetovalnica ratala,tole. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 Folk jaz bi tu raje o hrani!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 Pa dajmo o hrani. Malica danes: 1. kranjska a la Herny 2. ajvar ETA 3. žemlja iz pekarne 4. caj ohlajen 5. 4žitni jogurt LCA okus jabolko-hruška Je bilo FULL dobro. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 jaz pa en pogret sendvic z šunko, sirom in kumarico, pa tri deci kokakole. Nic kaj dobro! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 Malica, pozabil vzeti s seboj, torej nic. Ampak jedel zajtrk. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 hahaha prav ti je kva pa glavo doma pušcaš v hladilniku!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se