Brrrm Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 Hihihihi bom pa potem nadoknadil in hladilnik spraznil. Paziti le, da ne ugriznem lastne glave, ki na spodnji polici (zelje=zelenjava=v hladilniku spodaj) leži Pa saj za malico ni casa, gre cas malice po košckih za forum Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 21, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2001 dobro jutro,podaniki.spet en prelep soncen dan nas caka. danes bo pa indijsko,nasi goreng z ekstra curry-em.mmmmm-hmmmmmmmmm pijaca pa kombucha. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 BREZ VEZE!! JE BOLJ KRVAVICE PA ZELJE PA ŽGANCI(mljam) kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 21, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2001 ti kr u zelje,mam rajs kej druzga. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 pa saj ne da bi bila to moja favorite hrana, ampak imam rada pravo slovensko hrano. pa over mura muving kake, pa take fore MLJAS, MLJASK, MLJASK!!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 Saj Ice to samo tako, postavljaško, danes to, jutri ono veleposebnost. V resnici pa suhe žemlje pa kako prežganko vsak dan mlati. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 quote: dobro jutro,podaniki.spet en prelep soncen dan nas caka. danes bo pa indijsko,nasi goreng z ekstra curry-em.mmmmm-hmmmmmmmmm pijaca pa kombucha. best Ice lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 21, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2001 quote: Saj Ice to samo tako, postavljaško, danes to, jutri ono veleposebnost. V resnici pa suhe žemlje pa kako prežganko vsak dan mlati. Brrrm se ti ze sline cedijo,de si tko fous? ne,danes je res nasi goreng na mizi. kaj je easy,ti to ne gre,al kaj? best Ice Edited by - Ice on 21/06/2001 11:57:12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 Jaz bi tudi, pa je predalec. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 Ice, si me cisto v vlogo nevednega bebcka spravil. Tam te sprašujem o dremelu ali cemu že, tu te moram pa o nasi gulagongu spraševati, ce hocem, da se mi sline pocedijo. Kaj to je? Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 NJAMI lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 21, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2001 quote: nasi goreng... Kaj to je? Brrrm ene vrste indijska rizota,z zelenjavo,malo mesa,gobicami in veliko curry-ja.veeeeeliiiko curry-ja.je pa tista origi boljs,kot ta,ki jo okoli vogala dobim. za zacetek probaj tisto od iglu (ali podobno),sam je natur narejena boljsa. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 hmmm, jaz pa sem ravno pojedel pol hladne pice ki mi je ostala od vceraj, njam. edino hladne cebula ne pase gor. ice: predvcerajsnim sem jedel bozanski curry z rizem ki ga je naredila moja mama. tako se je potrudila da bom ocitno zdaj spet 14 dni brez hrane oziroma na picah, ker se mi ne da kuhat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 21, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2001 ne pervy,ne bom te povabil. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 Ha, mi tudi danes za kosilo riž. Ampak ne tistega belega spranega sranja, ampak takega, neolušcenega, ki ga moraš cez noc namakati, da ga lahko naslednji dan skuhaš. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 Cist prevec postov je v Kulinariki in je stvar totalno nepregledna in neuporabna. Noise, Perla kje so metle. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 21, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2001 samo riz,al se kej zraven? best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 Veš da tudi zraven. Od samega riža si cisto rahiticen. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 ice saj me ni treba povabit, no razen ce res hoces, ampak jaz sem bolj za meso tak da nebi kakih hwank hunk zelenjav jedla ampak kaki bolj konkreten kos. mogoce kaki domaci avstriski "odojak ali pljeskavic". ps: poglej tvoj mejl ker ne razumem??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 21, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2001 ma se da tud kej druzga dobit.becka wiener schnitzla npr.,ali krautfleckerl (mmmmmmm)... mail? nisem se dobil.si sploh poslal? best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 21, 2001 Deli Objavljeno Junij 21, 2001 Jebemti smo uskrajeni. Takrat ko sem napisala zadnji post, sem tudi zadnjikrat prebrala tale topic. Ne boste uganili, kaj sem si skuhala? na kocke narezan pišcancji file popražen na olju, veliko zelenjave, še vec curry-ja, pa fižolovo juho (iz vrecke), pa riž kuhan s curry-jem in vegeto (da pride full lepe rumene barve, pa dobrega okusa), pa kristalko solato z fižolom. Mljask je bilo dobro!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 22, 2001 Deli Objavljeno Junij 22, 2001 Danes pa ne bomo nic malicali. Bomo rajši prostor za dobrote iz Kostanjevice pustili. Imajo TAKO dobre štruklje. MLJASK, MLJASK, MLJASK, ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 22, 2001 Deli Objavljeno Junij 22, 2001 quote: Danes pa ne bomo nic malicali. Bomo rajši prostor za dobrote iz Kostanjevice pustili. Imajo TAKO dobre štruklje. MLJASK, MLJASK, MLJASK, ... lp Easyrider Ce jaz ne bi do Kostanjevice nic pojedla, bi me ravno nekje na poti pobralo od lakote. Sem si ravnokar privošcila en vanilijev puding, mljask je dober kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 22, 2001 Deli Objavljeno Junij 22, 2001 quote: ... sem si ravnokar privošcila en vanilijev puding, mljask je dober ... Vanilijev puding DOBER? BLJAK! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 22, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2001 quote: Ce jaz ne bi do Kostanjevice nic pojedla, bi me ravno nekje na poti pobralo od lakote. HAR HAR HAR,ta je pa dobr. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se