bassko Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Ja sej sm že reku da je bla ta njegova izjava o "odraslosti" zelo zanimiva :grim
Zigc Objavljeno Februar 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 kdo ti je pa govoru o men...jst tebe ne poznam tko da dvomm da ti mene...poznava se sam tok prek foruma...to je pa tud use... Aha pol sm se pa zmotu, k mi je en o nekom govoru pa ne vem kdo je ta! :hmm:
Ganges Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 (popravljeno) Tako vodko in toliko jaz spijem preden grem ven s prijatelji .) Zkaj pa neko soft vodko? Če že gre za kako dobro stavo vzami staro dobro trojko! Popravljeno Februar 26, 2006. Popravil Ganges
klimbra Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 pa pol ko bo koma ga slikajte nagega pa z zobno pasto po jajcih namažite, da si bo ja zapomnil :) Ajmeeeeeeeeee....Symči.....to se namaže z depilacijsko.....po celem teleščku.......pravjo....da spomin dlje traja!!!! :OK: :OK:
Zigc Objavljeno Februar 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Tako vodko in toliko jaz spijem preden grem ven s prijatelji .) Zkaj pa neko soft vodko? Če že gre za kako dobro stavo vzami staro dobro trojko! JS pa ne, in kaj si hotu s tem povedat?
Zigc Objavljeno Februar 26, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Da klatiš neumnosti po forumu Aha torej je neumnost da sem na forumu zastavil vprašanje :? :? :? :? In potem se ti hvališ kaj vedno spiješ... OK no :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
Ganges Objavljeno Februar 26, 2006 Opozori Objavljeno Februar 26, 2006 Pa kaj misliš, da jaz res spijem 7dcl vodke preden grem ven :blink: Nekateri pa ne zaznavajo ironije :grrr
SiR Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 Ajmeeeeeeeeee....Symči.....to se namaže z depilacijsko.....po celem teleščku.......pravjo....da spomin dlje traja!!!! :OK: :OK: mi pr 10 letih v koloniji nismo vedli, kaj je depilacijska - zobno pa smo meli (in tudi učinkovito uporabili) hehe
vragica Objavljeno Februar 27, 2006 Opozori Objavljeno Februar 27, 2006 Ajmeeeeeeeeee....Symči.....to se namaže z depilacijsko.....po celem teleščku.......pravjo....da spomin dlje traja!!!! :OK: :OK: :? A ne bi bilo potlej dobro še malo z vodico za po britju namazat :hmm: :devil:
Ganges Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 PEPE a ti si bil strokovna komisija?
mi Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 zgleda se še ni streznu tok da bi napisu.... mogoče čez par dni :lol1:
pirrulz Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 zgleda se še ni streznu tok da bi napisu.... mogoče čez par dni :lol1: al pa ima še šlauh v lampu. :grim :fredy:
ciciban Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Zigc pejt punce pecat, al pa sneg kidat, bo bolj koristno in zdravo :devil:
Lobo Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Še en, ki je padel za napredek znanosti. Podlegel na pragu slave.
Gregc Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Počakite da se strezne... zdej najbrž še :zzz: :zzz: :zzz:
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 (popravljeno) klinično živ? Nope. Živ v naših srcih in memorii. :D :grrr Popravljeno Marec 7, 2006. Popravil pirrulz
SiR Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Žigc je še živ :D za naslednji podvig predlagam zaporedni eks treh malih pirov, v drugem naj bo pa recimo primešano deci vodke (lahko je 28-procentna).
GrCaR Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 za naslednji podvig predlagam zaporedni eks treh malih pirov, v drugem naj bo pa recimo primešano deci vodke (lahko je 28-procentna). al pa prežvečen pir... ga nikol več ne bo niti pogledu :lol1: :lol1: :lol1:
RSmaniac Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Ne ne dejansko živ nevem pa kaj je blo z stavo nič še ni poroču :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se