garfield Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Mogoče je vodka kj na spomin vplivala :hmm: :lol1:
GHOST RIDER Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 bravo! 7 strani za tole :wacko: a si ze spiu? 1deci ola prej spij pa bo
Stric Burek Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Se mi zdi da ni še sploh, al bo ju3, četrtek is the day to drink in Dijaški's Dom's
RSmaniac Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Burek upam da mate v dijaškem domu zdravstveno oskrbo :D
Lobo Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Se mi zdi da ni še sploh, al bo ju3, četrtek is the day to drink in Dijaški's Dom's To pa se že nekam dolgo vleče vse skup. Se bojim, da bo prej od starosti umrl predno bo začel pit.
Nagaya Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 :blink: a se še nic ne dogaja al kuko? <_< eh..sam bla bla..pa nič akcije <_<
Zigc Objavljeno Marec 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Uh sm mal pozabu na forum ja :D Stave še ni blo :OK: Vzrok: dogovorjeni cetrtek smo glih mato usi pisal, tko da se ni dal nobenmu pit + js sm ze v torek zeksu 4dl taprave vodke, pa se nism skozlov tko d mi je blo še v četrtk slabo brez "močnejšega" alkohola Kdaj se bo pa stava dokončno izvršila je pa odvisno tudi od kolegov, ker stava zajema še da 2 tipa spijeta usak pola sadne vodke !! Ajde
Zigc Objavljeno Marec 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 aha, Zigc piše, nekej pametnega bo zdj Ahaaaaaa, to so ti posti kateri naredijo forum "bedn" sm čist pozabu, nebi smev nič napisat, kok sm :slap: :slap: :slap: :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se