Ice Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 manu,pri hotschku dvomim,da bi taksni tvoji "prijemi" delovali....mogoce kaki drugi ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 ICE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furija Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 Men pa števc laže! Hočem serviserja, k se ne premaknem čez teh 62 objav! Plis šefe!!!!!!!!!!!! ----------- No ja mal se grbem.... Lp R Popravil/a - Furija dne 16/05/2002 ob 13:16:59 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 Men pa števc laže! Hočem serviserja, k se ne premaknem čez teh 62 objav! Plis šefe!!!!!!!!!!!! ----------- No ja mal se grbem.... Lp R Normal, če jih pa men piše! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furija Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 Hop pa te mam cefizelj! Ups- popravljam: Hop pa te mam HHV! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 Manuela.....kaj misliš....bi se kaj podobnega tudi na fantih obneslo.....ali imaš kakšen boljši recept????????? Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furija Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 A...a...! Vidiš je že 63! La-la-la Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 Ne, 64! Greba jest, do konca leta hocem bit uporabnik! Zarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 quote: Ne, 64! Greba jest, do konca leta hocem bit uporabnik! Zarja heh, in potem je pisala dvojne poste, ... nice tactic Sugarcake! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 quote: Ne, 64! Greba jest, do konca leta hocem bit uporabnik! Zarja Kdaj ratas uporabnik?? Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 500 ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 So mi en post zbrisali, pa sm čist resno vprašal, če obstaja kakšn pravilnik ? Pa ne okol govort ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 quote: So mi en post zbrisali, pa sm čist resno vprašal, če obstaja kakšn pravilnik ? Generalske zvezdice: http://www.motosvet.com/1forum/topic.asp?TOPIC_ID=430 N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno Maj 16, 2002 Deli Objavljeno Maj 16, 2002 Vojaška disciplina ... razumem ... no ja ... a se spomnite šefovega zakona ... to je to !!! 1. člen : šef ( genarali ) ima vedno prav. 2. člen : če kaj ne razumeš, še enkrat prečitaj prvi člen. Pa ne okol govort ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Maj 16, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 16, 2002 hmmm ... a je že ? hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Maj 16, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 16, 2002 zdele pa res !! 1000 Noise-u hvala za vrnjene pike, sebi pa za vztrajnost ... hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 Čestitke "Kletarju", na mile punti! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 hotschko tzar. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 Kolk'r kapljic tol'ko let...... (to ni uradna himna svetovnega združenja sifilitikov, da ne bo pomote) Vivat Hotschko, PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 Ni se dal. Kljub mnogim oviram na svoji poti, je dosledno drvel k cilju. Ko ga je dosegel, je rekel: a je to, to ? Če je, potem dajmo še. Vendar vedno kot solorider. Le kratek preblisk enice na njegovem hrbtu in ni ga več. In pobrala ga je megla, izginil je za horizont. Ko ga ni, veš da bo spet. kakojedošaotakojeušaoulegendupress lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 quote: Jest bi pa neki druzga rada vedla..... Poglejte: če obstaja kazen, potem mora zagotovo obstajati tudi NAGRADA oz. PRIZNANJE...al kako? Ni vzgojno, da se deli samo kazni.... v bistvu kazni sploh niso vzgojne...v bistvu bi moral tisti, ki si zasluži kazen, dobiti priznanje oz. nagrado, zato, da bi mu bilo nerodno, ker je grešil in bi se vnaprej potrudil, da bi bil bolj priden p.s. Konkreten primer : moja hcerka bi morala biti doma do sedmih, pa je prišla ob pol osmih ( kljub temu, da sem ji kupila novo uro, kot že veste)Seveda je imela slabo vest in je pričakovala, da se bom spet metala po zobeh, kričala, vila roke itd....AMPAK NE!!! Mirno sem ji povedala, da lahko jutri pride ob pol devetih, ker sem tako zelo zadovoljna, da me upošteva in da se drži dogovorov... (prisežem, v mojem nastopu ni bilo kančka cinizma!!! In - glej ga zlomka.... kaj se je zgodilo "jutri" Nika je bila doma petnajst do sedmih. p.p.s. Na voljo sem tudi za druge vzgojne prijeme. Mislis, takrat ko se nam ne da vec brat slobodne dece samerhila? ---- Brez konzervansov, Dave http://www.sinistersystems.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Maj 17, 2002 Avtor Deli Objavljeno Maj 17, 2002 Zoolo, Ice, Pepe, Ran ... ... moje veselje je brezmejno ... hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 quote: zdele pa res !! 1000 Noise-u hvala za vrnjene pike, sebi pa za vztrajnost ... hotschko Ohooho, Naš kletar je pa do jurja pršvical! Bravo, bravo, čestitke!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 17, 2002 Deli Objavljeno Maj 17, 2002 quote: Zoolo, Ice, Pepe, Ran ... ... moje veselje je brezmejno ... hotschko In moraš ga deliti z drugimi ... Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se