danci1973 Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Ojla, administratorji... Na MS bi rad objavil .KMZ priponke (Google Earth Placemark). Datoteke so velike cca. 1kB... A bi se dalo kaj uredit? D.
Noise Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Hja, pa dajmo preverit, če deluje! ..... Deluje! :OK: Triglav.kmz
danci1973 Objavljeno Februar 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Hja, pa dajmo preverit, če deluje! ..... Deluje! :OK: Hvaljen. O:-) D.
SiMoN` Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 No moj problem ni vrsta priponk, ampak je sorodni problem :) . Jaz sem prilepil 9 slik v en post, prostora še je bilo dovolj in sem hotel prilepiti še eno, nato pa se mi je pokazalo sporočilo Board Message, v katerem je pisalo da nemorem več urejati posta oz. nekaj podobnega. Če se da uredit, bi rad v post prilepil še eno sliko ali pa samo zadnji stavek zbrisal, to je moj zadnji post v temi Tuning & styling pod kategorijo Avtomobilizem. Pa prosil bi moderatorje, če zbrišejo moj predzadni post v tej isti temi, ker sem objavil post brez slik, ki mi niso šle gor :slap:. Lp
Noise Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 No moj problem ni vrsta priponk, ampak je sorodni problem :) . Jaz sem prilepil 9 slik v en post, prostora še je bilo dovolj in sem hotel prilepiti še eno, nato pa se mi je pokazalo sporočilo Board Message, v katerem je pisalo da nemorem več urejati posta oz. nekaj podobnega. Če se da uredit, bi rad v post prilepil še eno sliko ali pa samo zadnji stavek zbrisal, to je moj zadnji post v temi Tuning & styling pod kategorijo Avtomobilizem. Pa prosil bi moderatorje, če zbrišejo moj predzadni post v tej isti temi, ker sem objavil post brez slik, ki mi niso šle gor :slap:. Predlagam, da prilepiš v dve objavi, pa je.
SiMoN` Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Hvala za nasvet, pa prosil bi, če lahko odstranite moj post v katerem ni prikazanih nič slik, ker nisem prav naredil, pa se niso vse prikazale in je sedaj brezveze gor, ker je v naslednjem postu vse isto vendas so slike zraven. Lp
Thundercat Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Hvala za nasvet, pa prosil bi, če lahko odstranite moj post v katerem ni prikazanih nič slik, ker nisem prav naredil, pa se niso vse prikazale in je sedaj brezveze gor, ker je v naslednjem postu vse isto vendas so slike zraven. Lp Za to uporabi gumb Opozori! :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se