računalničar Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Zdravo! Obiskujem še srednjo tehniško šolo, pa me zanima, ali kdo od forum-cev obiskuje Fakulteto za računalništvo in informatiko v Ljubljani - FRI v LJ... Kakšni so vaša mnenja, vtisi, bi mi lahko posredoval kake podatke o težavnosti faxa in težavnosti posameznih predmetov? Pa na splošno, kaki so profesorji-realni? Je veliko možnosti, da se res preizkusiš na tem področju, ali je večinoma praktičnega dela kasneje pri delodajalcu? Stik-msn = nody17@hotmail.com
GrCaR Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Zdravo! Obiskujem še srednjo tehniško šolo, pa me zanima, ali kdo od forum-cev obiskuje Fakulteto za računalništvo in informatiko v Ljubljani - FRI v LJ... Kakšni so vaša mnenja, vtisi, bi mi lahko posredoval kake podatke o težavnosti faxa in težavnosti posameznih predmetov? Pa na splošno, kaki so profesorji-realni? Je veliko možnosti, da se res preizkusiš na tem področju, ali je večinoma praktičnega dela kasneje pri delodajalcu? Stik-msn = nody17@hotmail.com kaj pa če bi ti povprašov v temi o študiju? evo da se ne boš preveč matrov klikni tukaj
Priporočene objave