računalničar Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Na internetu našel linkov do služenja ob branju e-mailov, pa me zanima ali kdo od forumcev to uporablja? kake izkušnje..kaj bi priporočili?
Pervy Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 ja lani sem si hotel kupit nov motor in avto iz tega pa sem vložil denar v romunsko zlato in popušil, zdaj čakam na e-mail posel iz nigerije, da si končno kupim nov motor ker je še donosnejše kot ta varianta.
SiR Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Na internetu našel linkov do služenja ob branju e-mailov, pa me zanima ali kdo od forumcev to uporablja? kake izkušnje..kaj bi priporočili? Da se pojdi raje učit pa šolo končaj pa si najdi normalno službo.
računalničar Objavljeno Februar 20, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Ej djte VI k ste rekli da ste to probali-izkušena stran-povejte mi kako to poteka si mogu kaj plačat..dj mi raje piši na mail nody17@mail386.com lp to me zelo zanima
Mitja Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 .... in spet bo pisalo v kroniki da so nekega naivneža nategnili ......
Alla Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 Dete, preberi si še enkrat Symrujev nasvet. Pa še enkrat in to ponavljaj tako dolgo, da ga boš dojel in ga celo uporabil. Alla
Brihta Objavljeno Februar 20, 2006 Opozori Objavljeno Februar 20, 2006 .... in spet bo pisalo v kroniki da so nekega naivneža nategnili ...... Jst sem mislu da so to novinarji zmišlujejo :? Kot kaže je vse res :slap:
motoristek Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Hallo, če naredi to kar je naredila Severina :OK: se da kaj malega zaslužit!!! :lol1:
pirrulz Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Na internetu našel linkov do služenja ob branju e-mailov, pa me zanima ali kdo od forumcev to uporablja? kake izkušnje..kaj bi priporočili? ej pacient, dr. pirrulz priporoča tole: najdi si ene par bejb (po možnosti legal), pa jih malo pofotkaj v evinih kostumih, pa kako se majo med sabo rade pa to, pol pa to na net for only 2.99. Če ti to ni najbolj pogodu, pa prosim ne s takimi imbo variantami tu gor srat. :glare: :slap: P.s.: Če se boš vseeno odločil za prvo varianto, si zapomni, kdo ti je dal ta nasvet (I want free access :devil: ).
bigi Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Odjavi internet, pa boš imel cca 10 jurjev na mesec. (Za registracijo)
Cegi Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 ...v naših časih je v spričevalu lepo pisalo: UČITI SE, UČITI SE, UČITI SE by TITO pa nam ob upoštevanju tega jožkotovega nauka niso take bedne traparije po glav hodile... mladina pa ma cajta :angry2:
misty Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 sam ste pa nesramni ... dobr se vid da ste fantu sam fouš k bi rad na izi zaslužu računalničar, ne se dat, na internetu ležijo miljoni €€€ - ogromen dnar, sam treba jih znat pobrat za več info piši na LetMeIn@Sex.Com :lol1: lp nemeresnojematpress
Thundercat Objavljeno Februar 21, 2006 Opozori Objavljeno Februar 21, 2006 Na internetu našel linkov do služenja ob branju e-mailov, pa me zanima ali kdo od forumcev to uporablja? kake izkušnje..kaj bi priporočili? Sem ti že po Pm razlagal, da ne odpiraj tem kot po tekočem traku, ne prosi za nasvete, kateri so na Ms-ju že podani in ne utrujaj s tvojo računalniško nepismenostjo....Spremeni si nick. iskalnik
Priporočene objave