Rude Boy Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Sej men se zdi, da so četnike pobili že leta '43 v Grčaricah na Dolenjskem. ne boš verjel ! jaz sem pred štirinajstimi dnevi videl še enega živega kar na tv-ju ! so bili s strani zaveznikov ob koncu priznani kot kraljeva vojska, ki je prisegla kralju in bila edina regularna domača vojska ! bi človek rekel da so streljali kar po vseh, bili za kralja, kar je takrat bilo "bolje" za ostalo evropo, kot pa revolucija in komunizem iz vzhoda ! TC si :topic: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 Vsekakor. Morali bi okupirat Maldive. Brez Švabov. :OK: če bi le Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 In če se malo vrnemo na naslov teme, se mi zdi, da bolj raztura RKC v omenjenem gospodu Slovencu, kot on v RKC. Drugače si ne morem razlagati tistega sramotnega pisma predsedniku vlade in kasnejših, za lase privlečenih, pojasnil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Junij 20, 2006 Deli Objavljeno Junij 20, 2006 ................... Drugače si ne morem razlagati tistega sramotnega pisma predsedniku vlade in kasnejših, za lase privlečenih, pojasnil. Denar, sveta in RKC vladar!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 In če se malo vrnemo na naslov teme, se mi zdi, da bolj raztura RKC v omenjenem gospodu Slovencu, kot on v RKC. Drugače si ne morem razlagati tistega sramotnega pisma predsedniku vlade in kasnejših, za lase privlečenih, pojasnil. A ni prav da je tako. Prvič, da smo obveščeni in predvsem (bo šele čas pokazal če drži), da je JJ zaradi tega distanco s cerkvijo potegnil. Je pa to njemu podobno. "Neče on da ga drugi..." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Absolutno prav je tako. Spoštovanja vredno ravnanje predsednika vlade. Ne vem kako bodo na to gledali nekateri koalicijski partnerji. Bomo videli. Marsikaj je kriva LDS, ker ni v vsem času, ko je bila na oblasti, pripravila in uzakonila poštenega zakona o verstvih. Predlog zakona, ki ga je podal poslanec Aleš Gulič je imeniten, a bo težko sprejet v sedanji sestavi DZ. Vera nima nobene zveze z državnimi posli in je predvsem stvar posameznika, RKC je pa samo ena od cerkva v RS. Prej ko bo to razčiščeno (cerkveni davek), bolje bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Julij 24, 2006 Deli Objavljeno Julij 24, 2006 Evo, kardinal Rode je povabil Benedikta XVI. na trgatev v dolino cvička :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se