Brooki Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 No mene zanima vaš mnenje o tem motorju... sam men ni ušeč k ma original ferg dellorto 12 phbn. Povejte tut kaj se da predelat itd... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brooki Objavljeno Februar 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2006 a wm je muca jezik popapala?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 maš kako sliko tega stvora :? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Ja valda da ti nebojo ze v tovarni dali 19ke not :) Po moje se da kak cilinder pa auspuh dobit :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brooki Objavljeno Februar 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2006 ne wem men je kr ušeč... sam ne wem kako to kj gre pa to... pa kje ma blokade. Sam 12ka je zihr ena od blokad... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Po mojem ma isto masino kot vecina 50 cc motorjev to je am6,za to ti mam se jaz kit za prodat 80ccm! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Ne vem če je tole minareli am6. Ker minarelijeve mašine imajo 16 mm fergazer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brooki Objavljeno Februar 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Ne vem če je tole minareli am6. Ker minarelijeve mašine imajo 16 mm fergazer amm je minarelijeva mašina 100%. sej ma tut gilera gsm minarelijevo mašino pa ma 14 fergi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Kako pa to da te ravno ta motor zanima :hmm: Če je mašina res od minarelija, pol je to standard tuning. Kšn malosi mhr kit (al pa od polinija), fergazer 19 mm al pa 21 mm, auspuh drug (leovince, gianeli, arrow,...), .... Cel kup stvari :) Tuki maš leovince h. m. V6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brooki Objavljeno Februar 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2006 jah ne wem zakwa sm s eodloču... sam ušeč mi je, skut pa ne maram preveč... amm sam a če daš kit gor.. a nisi skoz na servisih?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 odvisn kko ravnas z mopedom pol... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 jah ne wem zakwa sm s eodloču... sam ušeč mi je, skut pa ne maram preveč... amm sam a če daš kit gor.. a nisi skoz na servisih?? Odvisn kok ga gonš :P je pa sigurn treba večkrat kej poštimat kokr pa če je original ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brooki Objavljeno Februar 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2006 sej jst bom njbrž kupu kzge leota pa večji ferg in to je to.. pa blokade zuni ane... ker šraufanja mam že od tomosa preveč hehh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Pol bos pa tak ko sem jaz na dtju,brez kita se ko sem hoto it v kaksni vecji hrib sem ga mogo vcasih ze rint prozi koncu :D pol je pa kit prso gor,pa je slo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brooki Objavljeno Februar 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Pol bos pa tak ko sem jaz na dtju,brez kita se ko sem hoto it v kaksni vecji hrib sem ga mogo vcasih ze rint prozi koncu :D pol je pa kit prso gor,pa je slo jah tok švoh pa ne more bit... sej usaka 4ka pride kamorkol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Jaz vem kak je moj so v originalu,pa vem kaj mi je sosolc govoro kak mu je sla rska 50 v originalu,ker 2 al 3 konji za od 80 do 110 kg niso nic plus teza voznika,zdaj si pa zamisli kak gre to v kaki hrib,saj nekaj bos pridobil z auspuhom pa blokadami,samo to samo na koncni nic pa na moci,tak da cez cas ko se motorja navadis priporocam kaki kit pa 17,5 fergazer,glede na to da je original 12,al pa vsaj 14 al pa 16 ce dobis od kerga motorja ko ma original to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brooki Objavljeno Februar 25, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 25, 2006 Jaz vem kak je moj so v originalu,pa vem kaj mi je sosolc govoro kak mu je sla rska 50 v originalu,ker 2 al 3 konji za od 80 do 110 kg niso nic plus teza voznika,zdaj si pa zamisli kak gre to v kaki hrib,saj nekaj bos pridobil z auspuhom pa blokadami,samo to samo na koncni nic pa na moci,tak da cez cas ko se motorja navadis priporocam kaki kit pa 17,5 fergazer,glede na to da je original 12,al pa vsaj 14 al pa 16 ce dobis od kerga motorja ko ma original to. jah ne wem.. usak drgač powe.. te endurce pa supermoto grejo odblokirane ob 80-100 pa nj bi ble močnej od odblokiranih skut... sej najbl da grem jst to probat pa da vidmo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 Ja, odblokirane so močnejše od skuterjev. Pa glede teh konjskih moči: sm v trgovini vprašu za yamaho DT 50x. Je reku, da ma odblokirana okol 8-10 KM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brooki Objavljeno Februar 25, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 25, 2006 pomoje je tut tko ja... ker ne more bit endurca.. k je tut delno za po host tok podhranjena da niti navadnih klancov ne spelje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 Lej...sem mel endurco z isto masino,sem jo kupo je mela blokade zuni in je sla po ravnem 65,v hrib nisem skor noben priso,pa nikoli ni mela 8 konjev kaj sele 10,pa vsak odblokiran skuter gre bol kot pa odblokirana endurca.Se ko sem dal gor kit nisem mel 10 konjev ampak mogoce max 8,sam sem pa vsaj v hrib priso,pa v originalu oz brez blokad sem ga mel samo en mesec potem sem pa kit gor dal,ker se drugace ni blo za vozit,sej ko jo bos kupo bos vedo o cem ti zdaj govorim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danibmotocross&enduro Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 (popravljeno) No jz sm si lan kupu motor RIEJU RR 50 SPORT in ima tud motor minareli am6, z blokadami je motor šu okol 65 km/h, ko sem ji pa dal ven- samo iz auspuha- mi pa gre zdej okol 85 km/h pa fajn potegne :D (eni, ko me vidjo vprašajo, če ma 125 ccm) . Pa isti auspuh, motor pa mogoč še kaj ima kot BETA. :) Popravljeno Februar 25, 2006. Popravil danibmotocross&enduro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 No jz sm si lan kupu motor RIEJU RR 50 SPORT in ima tud motor minareli am6, z blokadami je motor šu okol 65 km/h, ko sem ji pa dal ven- samo iz auspuha- mi pa gre zdej okol 85 km/h pa fajn potegne :D (eni, ko me vidjo vprašajo, če ma 125 ccm) . Pa isti auspuh, motor pa mogoč še kaj ima kot BETA. :) Lahk da ti gre 85 po stevcu kaj pa realno.Ne vem vglavnem vem kak pa kolk je men so brez pa z kitom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 Lahk da ti gre 85 po stevcu kaj pa realno.Ne vem vglavnem vem kak pa kolk je men so brez pa z kitom. Lani sem jo kao testiral kak mesec...ne supermoto ampak hard enduro varianto....zadeva pospešuje zelo dobro, ima 6 kratkih prestav tako da ima res presenetljivo moci za 50ccm! Sam motor je zelo lahek, je pa kar precej visok, tko da ce si majhen je kr nerodno. vprasi kaj bolj konkretnega ce te zanima.....so bili pa vsi navduseni ki so ga probali! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 V čemu je razlika med supermoto pa enduro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 V čemu je razlika med supermoto pa enduro En ma cestne gume en pa enduro :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se